Originally posted by λίτσα
Quote:
Originally posted by πανος12345
Quote:
Originally posted by λίτσα
Quote:
Originally posted by πανος12345
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
ναι το έγραψα....
όπως επίσης έγραψα πως ενώ οδηγούσα μου πετάχτηκε άλλο αυτοκίνητο από κάποιο στενό και εγώ ήμουν αυτή που φρέναρα ενώ ο άλλος συνέχισε τον δρόμο του....
όπως καταλαβαίνεις τα αντανακλαστικά μου δούλεψαν άριστα....
για ποιον παραληρισμό μιλάς λοιπόν;;;;;;
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Το τσιγαρο πχ στην Γαλλια , η το κινητο τηλεφωνο μπορει να γινει αιτια να σου αφαιρεθει η αδεια οδηγησης !
Φαντασου μονο , να εβλεπες και κανενα χερουβημ μεσα απο τα λιβανια , να σου φραζει την οραση και να εχεις προξενησει ενα αυτοκινητιστικο δυστυχημα !
Γραφεις οτι το αλλο αυτοκινητο συνεχισε την πορεια του χωρις να ανακοψει ταχυτητα !
προφανως το αυτοκινητο αυτο κινειτο δεξια σου και ειχε προτεραιοτητα βασει του ΚΟΚ...
τι σημαινει αυτο λιτσα ?
απλουστατα εκανες μια τροχαια παραβαση γιατι εφτασες σε μια διασταυρωση και δεν ελεγξες κοβοντας ταχυτητα αν καποιο αλλα αυτοκινητο κινειται δεξια σου !
σε περιπτωση ατυχηματος , αν υπαρχει τραυματισμος , οδηγεισαιστο αυτοφορο και αν διαπιστωθει η ληψη ψυχοφαρμακων , ισως καταληξεις χωρις να καταλαβεις τι εγινε η στην φυλακη η στο ψυχιατρειο !
δεν εχω μαθει να χαιδευω τα αυτια κανενος !
ουτε εσυ εχεις μαθει φαινεται να λες ευχαριστω σε οσους προσπθαουν να σε συνετησουν με τις συμβουλες τους ....
κύριε πάνο ξέρεις να οδηγείς;;;;;
ξέρεις πως σταματάει αυτός που έχει στοπ από όποια κατεύθυνση και αν έρχεται;;;;
και δεν ήμουν εγώ αυτή που είχε στοπ αλλά ο μάγκας που μου την βγήκε.....
άρα για ακόμα μία φορά είσαι άτοπος.....
και είναι δρόμος που τον διασχίζω συνέχεια άρα τον ξέρω από έξω και ανακατωτά.....
θα χαιρόμουν πολύ να υπήρχε κάποιος τροχονόμος εκεί μόνο και μόνο για να αποζημιωθώ εγώ αν τυχόν συνέβαινε κάτι γιατί ο κύριος και στην προκειμένη περίπτωση ηλικιωμένος παραβίασε το στοπ....
όσο για το λιβάνι μου φαίνεται πως σου έκανε φοβερή εντύπωση για να το αναφέρεις συνέχεια.....
γιατί;;;;
μήπως επειδή δεν μπορείς να το εξηγήσεις;;;;
τί αμφισβητείς;;;;;ότι υπάρχει θεός;;;;
για εσένα μπορεί να μην υπάρχει για εμένα πάλι είναι ολοζώντανος....
δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για τίποτα
το τί πιστεύει ο καθένας είναι αναφαίρετο δικαίωμά του.....
όσο για τα φάρμακα που επικαλλείσαι συνεχώς μάθε πως οδηγώ με την έγκριση του μέχρι πρότεινος θεράποντα ιατρού μου.....