katerinaki μαλλον εχουμε την ιδια γνωμη :)
Printable View
katerinaki μαλλον εχουμε την ιδια γνωμη :)
Quote:
Originally posted by katerinaki
Quote:
Originally posted by Empneustns
Προχτες σκεφτομουν λιγο πριν κοιμηθω πιο ειναι το αντιθετο της αγαπης.
παρολο που η εμφανης απαντηση ειναι το μισος στο μυαλο μου τριγυρνουσε η εννοια του εγωισμου.Αγαπη σημαινει κοινωνικοτητα,δεσιμο,αυταπ αρνηση.Ο εγωισμος εκφραζει τα ακριβως αντιθετα.Θα ηθελα να ακουσω μερικες γνωμες σας συμφορουμητες μου :)
Συμφωνω μαζι σου!αγαπη=αγω εις παν ,το αντιθετο του εγω-εγωισμου!
Απο την αρχη 31/10/09 συμφωνω μαζι σου αλλα δεν το προσεξες,δεν μου εδωσες καθολου σημασια!!!!!!!
εκεινη την ημερα ειχα τα γεννεθλια μου οποτε ισως να με συγχωρεσεις για την αμελεια μου... :( αλλα το γεγονος πως δεν απαντησα δεν σημαινει πως δεν ειδα την απαντηση σου :)
Quote:
εκεινη την ημερα ειχα τα γεννεθλια μου οποτε ισως να με συγχωρεσεις για την αμελεια μου... :( αλλα το γεγονος πως δεν απαντησα δεν σημαινει πως δεν ειδα την απαντηση σου :)
Και εγω ειχα γενεθλια 27/10! Σκορπιος με ωροσκοπο στο σκορπιο !
λες για αυτο να εχουμε τις ιδιες αποψεις; .... ο σκορπιος θεωρειται απο τα πιο διανοουμενα ζωδια ετσι και αλλιως ..
Τρια ειναι τα ειδη΄- σκορπιοι -σκορπιοι (δηλητηριο)
σκορπιοι-σαυρες (αναριχηση)
σκορπιοι-αετοι (υπερβαση)
Σε ποιο ειδος ανηκεις?Εμενα στοχος μου ειναι το τελευταιο ! αετος!
δεν το γνωριζα αυτο,στην τριτη κατηγορια θα ελεγα...
εγώ είμαι σκορπιός-τσακ νορις (που είναι το ανώτερο)
Quote:
Originally posted by PETRAN
εγώ είμαι σκορπιός-τσακ νορις (που είναι το ανώτερο)
Εσυ εισαι ο ΜΕΓΑΛΟΣ !
αντιθετο της αγαπης:...μια λεξη....Μισος...μονο που ποτε δεν καταφερα να μισησω αυτους που αγαπησα...μοναχα να τους λυπηθω για την ανημπορια τους να προσφερουν....
Συνεχίζω να πιστεύω ότι το αντίθετο της αγάπης είναι ο φόβος κ όχι το μίσος ή ο εγωισμός. Πως μπορείς να μισήσεις, να νιώσεις αντιπάθεια, απέχθεια, να στραφείς εχθρικά εναντίον κάποιου που αγάπησες (ίσως δεν αγάπησες πραγματικά;); Εδώ βρίσκει πάτημα ο εγωισμός, το ατομικό συμφέρον, βέβαια όταν μέσα απο καταστάσεις απειλείται κ προσβάλλεται η αξιοπρέπεια σου λειτουργείς εγωιστικά θέλοντας κ μη, αλλά κ πάλι δεν κινδυνεύεις να χαρακτηρισθείς συμφεροντολόγος, κοινώς παρτάκιας φερομενος εγωιστικά; Τι λέω;; χμμ.. άλλωστε έχει γραφτεί ότι \"Εγωισμός είναι το φοβερό εκείνο ελάττωμα που δεν συγχωρεί κανείς στους άλλους, και που ο καθένας έχει μέσα του\". Ο φόβος θερίζει ακόμα κ την αγάπη κ τότε υπάρχει μόνο το εγώ. Ίσως αν μπορούσαμε να νικούσαμε τον φόβο, ίσως να μην φερόμασταν κ τόσο εγωιστικά.. Όταν παύει να υπάρχει η αγάπη, ο φόβος μας μουδιάζει ή μας εξαγριώνει σαν θεριά ανήμερα απο το φόβο της μοναξιάς κ την ανάγκη της επιβίωσης σε ένα ξένο εως τώρα τόπο.
\"Ο εγωισμός, είναι το είδος της αγάπης το οποίο δικαίως δυσφημίστηκε, γιατί δεν είναι η αγάπη προς τον εαυτό μας, αλλά ένα πάθος αχαλίνωτο από τον εαυτό μας, πάθος ολέθριο το οποίο παρασύρει το φιλάργυρο προς το χρήμα του και όλους τους ανθρώπους προς το αντικείμενο των επιθυμιών τους\" Αριστοτέλης
ttsss...atsa...Quote:
:P:P:P xexexex...
ετσι μασ αρεσουν οι αντρεσ... jentleman...:):):):)