Originally posted by Sofia
Quote:
Originally posted by knoulp
Θυμάμαι πολλές φορές τον εαυτό μου μόνο του να ψάχνει να βρει την άκρη.
Θυμάμαι πολλές φορές τον εαυτό μου να προσπαθεί να κοιτάξει ψηλά.
Θυμάμαι πολλές φορές τον εαυτό μου να προσπαθεί να ανιχνεύσει την διαδικασία της ζωής
Θαυμαζω τους ανθρωπους που βρισκουν τη δυναμη να δουν την αληθεια της ζωης τους, το βαρος των γεγονοτων, τον κρυμμενο πονο, ψαχνοντας να βρουν την ακρη, κοιττώντας πιο μακρυα, πιο ψηλα...Αυτους που παρατηρουν, ψαχνουν, δρουν, ανιχνεουουν την ζωη κ οτι τη συνθετει. Η προσπαθεια κ μονο αυτη, ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα, ειναι κατι γενναιο.
Με ολα οσα διαβασα Knoulp να γραφεις, αισθανθηκα πώς οι ψευδαισθησεις, οι ενοχες,ο εξωραισμος της αληθειας, δεν κατοικουν μεσα σου. Κι ολα αυτα, ισως να σε βοηθησουν να φτασεις σε οτι δεν κατεκτησες ακομη κ σε οτι δεν αφεθηκες να αισθανθεις. Η αγαπη, ο ποθος, ο ερωτισμος κ η σεξουαλικοτητα μας ολα μαζι κ το καθε ενα χωριστα ειναι μυστηρια κ θεματα που ετσι κ αλλιως καινε. Στιβαζονται μεσα μας, πιεζονται κ δεν ανοιγουν καποιες φορες πραγματικα ποτε. Νομιζω πώς εχοντας το θαρρος να παραδεχτει ο καθενας τα δικα του συναισθηματα και κενα, κανει ετσι κ αλλιως την ουσιαστικη αρχη προς το ποθουμενο αποτελεσμα.