Με ξέρεις και από χθες και μου μιλάς έτσι?Για σε παρακαλώ πολύ.Δεν μπήκα εδώ για να τσακωθώ με κάποιον
Printable View
Με ξέρεις και από χθες και μου μιλάς έτσι?Για σε παρακαλώ πολύ.Δεν μπήκα εδώ για να τσακωθώ με κάποιον
οκ ελα ριχτα.πες τις αδικιες σου που εκανες εις βαρος αυτου του πλασματος του Οδησεα.
Δε μου λες?Σε πληρώνει κανείς για να μιλάς με αυτον τον τρόπο?Ξέρεις προσωπικά εμένα και τον Οδυσσέα και μιλάς έτσι?
οχι αλλα απο οσα διαβασα,αυτος ο ανθρωπος τα εδωσε ολα για σενα,και εσυ τον ριμαξες.νομιζεις πολους θα βρεις σαν αυτον?
δεν με πληρωνει κανεις.απλα διαβασα αυτα π εγραψε και στεναχωρεθηκα παρα πολυ.
υπαρχουν τοσο απονοι ανθρωποι?παω για υπνο .ουτε εσενα ξερω ουτε τον οδησεα παρεπιμτοντος αλλα πολυ θα ηθελα να τον γνωριζα /κοντα ειμαστε που ξερεις.πατριδα...:D
Να μάθεις να ακούς πάντα και τις 2 πλευρές κοπελιά και να μη βγάζεις αβίαστα συμπεράσματα για τις ζωές των άλλων.Και δεν τον ρίμαξα εγώ χρυσή μου.Ο καθένας έχει το δικαίωμα να χωρίζει και αν διάβαζες προσεκτικά τι έχει γράψει τότε θα έβλεπες ότι όλα αυτα που γράφει δεν έχουν να κάνουν με μένα.Ξεκινούν από παλιότερα.
Ούτε θα απολογηθώ σε σένα για τη σχέση μου με τον Οδυσσέα.Δεν σε αφορά και δεν μπήκα εδώ για να δώσω εξηγήσεις.Το κατάλαβες ή να στο ξανα εξηγήσω?
Άστο κοπέλα μου και θα μιλήσω με κανέναν άλλο.Μη μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ πολύ
marma....αυτό δεν ήταν δείγμα των μελών του φόρουμ.
Δυστυχώς επεσες στην περίπτωση.
Ένιγουει, όπως θα είδες στα προηγούμενα μνμ όλων μας, κανείς δεν σε κατηγόρησε και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε την απελπισία του Οδυσσέα. Σε μια σχέση φταίνε πάντα και οι δύο όταν έρχεται το τέλος και κανείς δεν αναγκάζει κανένα να μένει μαζί του.
Καταρχήν, ο Οδυσσέας είναι καλύτερα?
Οδυσσέα πρέπει να μαζέψεις όλες σου τις δυνάμεις για να αντιμετωπίσεις αυτή την κρίση. προσπάθησε να τα δεις με λογική. και παλιότερα είπες ήσουν άσχημα και κάπως βελτιώθηκαν τα πράγματα. και τώρα έτσι να το δεις, ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. δες πρώτα τι θα κάνεις με το θέμα του γιατρού και των φαρμάκων, αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα σου τώρα!
διαμαντένια, εσύ πως την είδες τώρα? λαικό δικαστήριο??!?!?!?
ti allo \'\'nick\'\' arage tha mporouse na xrisimopioisei kapoios 58 eton??
mipos \'\'pirablos\'\' i kalitera na to epeza exipnakias kai idimonas kai na ebaza \'\'idikos\'\'??????
ax kala mou paidia poso exipnous alla epifaniakous sinirmous kanete....
telika ayto ithele na prolabei kai o odyseas kai ego.anoixte ta matia sas kai dite ti kanei i proin kopela tou..... mia kopela pou den eixe katigorisei se kati o odyseas,apla exefraze edo,se agnostous mesa san agnostos pou itan parapona me pono psixis.to ekane ayto otan i tora pleon \'\'pikrameni kopela tou\'\' idi eixe figei kai den mporouse na brei parigoria se ekini.alla paratayta ekini diabase edo ayta pou eixe grapsei kai parolo pou den dini tin paramikro stigma gia to atomo tis,pou na tin fovizei mipos apokaliythei,ekinei me ayto pou ekane kai pithanon na exakolouthisei na kanei einai na exoume tora to apotelesma to opoio sas eixa proipei.distixos eprepe to post na to exoun klisei oi admin.lipame pou sto telos ean den to exei kanei idi tha einai ekeini pou tha proxorisei se poli xeirotera epipeda.oso afora ton odysea den mporo pleon oute kai prokitai na tou metafero ta oso exo diavasei pleon edo mesa.tha tou po oti to post eklise kai telos.
Δε μου λες?Σε πληρώνει κανείς για να μιλάς με αυτον τον τρόπο?Ξέρεις προσωπικά εμένα και τον Οδυσσέα και μιλάς έτσι?
diabaste me ti orgi grafei.orgi kai ponos gia ton eayto tis omos mono...
mipos kano lathos? kliste to post prin simboun xeirotera.ean edo mesa krinontai axies antrhopon lipamai alla exoume tin ipoxreosi na prostateysoume kai ekeini kai ton odysea.
ελλιν..απ ότι φαίνεται δεν σέβεσαι τίποτα έτσι?
Σου έχω γράψει τρεις φορες πως εδω γράφουμε στα ελλνηνικά και συνεχίσεις ...
Οκ, μάθε πως εδώ είμαστε φόρουμ υποστήριξης και όχι δικαστήριο διαζυγίων.
Η κοπέλα του Οδυσσέα είχε λόγους που έφυγε, δεν την τσίμπησε μύγα. Μακάρι να μην απογοητεύτηκε απ όλες τις παπαριες που διαβάζει απόψε και να μας πει την άποψη της. Το εύχομαι.
κυριε γιατρε η \"γιατρε\", κανε στον εαυτο σου και σε μας την χαρη, να περιοριστεις στην δουλεια σου.....εδω δεν προσφερεις καμια καλη υπηρεσια ουτε στον οδυσσεα ουτε σε κανεναν αλλον....
αφενος γιατι δεν σε εβαλε κανεις μεσολαβητη,αφετερου γιατι δεν σε εβαλε κανεις ουτε δικαστη...
αν θες να συζητησουμε επι της ουσιας,εχεις απολυτο αδικο στα οσα περιεργα ηρθες να υποστηριξεις...
ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και δικαιουται ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙ.
για τα υπολοιπακαι επειδη ο οδυσσεας ειναι σε ασχημη κατασταση ψυχικη, δεν θα επεκταθω, σε συμβουλευω να βρεις τροπο να τον βοηθησεις να βρει την ιατρικη υποστηριξη που χρειαζεται και να βγαλεις την μουσουδα σου απο τα προσωπικα θεματα της κοπελας του .....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
ellin, γιατί δεν μας αναφέρεις τι βοήθεια πρόσφερες εσύ στον odyseas αφού ήσουν το \"μέσο\" του στο νοσοκομείο για να γραφτούν τα φάρμακα του?
καλησπέρα ξανά σε όλους σας.Δεν ξέρω με ποιο δικαίωμα ο ellin ανακατεύεται στα προσωπικά μου και σαν γιατρός δεν νομιζώ ότι πρέπει να ασχολείται με εμένα και να το χει πάρει τόσο πατριωτικά