παιδια με βοηθανε αρκετα ολα αυτα που ακουω γιατι θελω συνεχεια να παιρνω επιβεβαιωση οτι δε θα σκοτωσω κανεναν οτι δεν ειμαι "μελλοντικη δολοφονος"...εμενα οσες φορες με πιανει πιο πολυ σαν παροσμηση το νιωθω..σαν να λεω"τωρα θα το κανω"..οτι χανω την αισθηση της πραγματικοτητας και νιωθω να με συγκρατουν ολο και λιγοτερο οι δυναμεις που με αποτρεπουν απο αυτο.εκει με πιανει ο φοβος οτι εχασα τα λογικα μου,τρεμω,ιδρωνω και θελω να φυγω απο οπου ειμαι.μετα απο λιγη ωρα βαζω τα κλαματα και θελω να παρω αγκαλια τη μητερα μου και να της πω"αφου σε αγαπαω τοσο πολυ,γιατι θελω να σου κανω κακο?"...αυτες οι παρορμησεις ερχονται και με βρισκουν ποτε ευαλωτη κ ποτε πιο δυνατη...οταν με βρισκουν πιο δυνατη απλα τις σκεφτομαι χωρις να ταραζομαι καν κα εκεινη την ωρα νιωθω σιγουρη οτι δεν προκειται να το κανω.αλλες στιγμες ομως νιωθω σιγουρη για το αντιθετο..μαλλον καποιες στιγμες το μυαλο μας εχει καλυτερες αμυνες..το μονο που θελω ειναι να μου μιλησει ενας ψυχιατρος και να μου εξηγησει ακριβως τι γινεται μεσα στο μυαλο μου εκεινη την ωρα..αν καποιος που εχει κανει κακο σε καποιον ενιωθε το ιδιο πραγμα με μενα.αυτες οι σκεψεις με βασανιζουν πιο πολυ..προσπαθω να το εξηγησω πληρως και λεω στον εαυτο μου συνεχεια"ειναι παρορμηση οχι σκεψη..ομως παρορμηση=θεληση..αρα θες να το κανεις..αρα εισαι επικινδυνη" ε κ κει αρχιζει να χαλαει η μερα μου και να κλαιω συνεχως...