RAIN XAIPOMAI NA ΣYZHTΩ MAZI ΣOY :-)
Printable View
RAIN XAIPOMAI NA ΣYZHTΩ MAZI ΣOY :-)
Κι εγώ Όλα Είναι Δανεικά.Μην πιστέψεις ποτέ πως επειδή με κάποιο άτομο τυχαίνει να διαφωνήσω κάπου,ή αυτό με μένα,αυτόματα το καταδικάζω ή το περιθωριοποιώ.Δεν είμαστε κάποια μας συμπεριφορά,είμαστε πλάσματα με πολλές πλευρές,με διάφορα στοιχεία και ποιότητες.Είναι ο τρόπος μου να μιλάω αυτός,αλλά στη ζωή μας πρέπει να μαθαίνουμε να πρωτεύει η αναζήτηση δρόμων στο να προσεγγίσουμε τον άλλο.Κάπου θα διαφωνήσουμε,κάπου θα συμφωνήσουμε και όλη αυτή η αλληλεπίδραση είναι από μόνη της ένα στοιχείο ζωτικότητας.Διαπραγματευό� �αστε,σκεφτόμαστε,μαθαίνου� �ε κάθε μας στιγμή.:)Καλημέρα.
Quote:
Originally posted by RainAndWind
λολ
Ας το πάμε αλλιώς.Που λέτε,χτες στο γυμναστήριο μου την έπεσε ένα αρσενικό,να γλείφεις τα δάχτυλά σου.Το αγαπημένο μου κραγιον είναι κόκκινο.Μου αρέσει το βρώμικο και ανθυγιεινό σεξ και στο κρεβάτι φοράω γόβες.
test,test,test
Ακούει κανείς;:cool::P:P:P
αυτό δεν είναι κουβέντα για γυμναστήριο, αλλά για γκόμενους και πάλι!
ένα αγοράκι ντυμένο με μεγαλίστικά ρούχα = αντράκι
ένα κοριτσάκι ντυμένο με μεγαλίστικα ρούχα = πουτανάκι
το αγόρι του δρόμου = μαγκάκι
το κορίτσι του δρόμου = *******
ένας άντρας με πολλές γυναίκες = γόης
μια γυναίκα με πολλούς άντρες = *******.
ένας άντρας που εργάζεται ως μασέρ = φυσικοθεραπευτής
μια γυναίκα που εργαζεται ως μασέζ = *******
ένας άντρας μετρ = ο επικεφαλής ενός εστιατορίου
μια γυναίκα μετρέσα = *******
ένας άντρας ανήθικος = πολιτικός
μια γυναίκα ανήθικη = *******
ένας κοινός άντρας = ένας αδιάφορος άντρας
μια κοινή γυναίκα = *******
ένας εύκολος άντρας = ένας βολικός άνθρωπος
μια εύκολη γυναίκα = *******
ένας άντρας αλήτης = ένας άντρας που δεν πατάει στο σπίτι του
μια γυναίκα αλήτισσα = *******
ένας άντρας με πολλούς παράλληλους δεσμούς = μπερμπάντης
μια γυναίκα με πολλούς παράλληλους δεσμούς = *******
ένας άντρας που εγκαταλείπει την οικογένειά του = εν διαστάσει
μια γυναίκα που εγκαταλείπει την οικογένεια της = *******
ένας άντρας που ξενυχτάει στα μπουζούκια = γλετζές
μια γυναίκα που ξενυχτάει στα μπουζούκια = *******
ένας φτωχός άντρας που παντρεύεται μία πλούσια = φιλόδοξος
μια φτωχή γυναίκα που παντρεύεται έναν πλούσιο = *******
ένας άντρας που απατάει τη γυναίκα του = άντρας
μια γυναίκα που απατάει τον άντρα της = *******
ένας άντρας με προστάτη = άρρωστος
μια γυναίκα με προστάτη = *******
Μαρια εισα θεαααααααααααα!!!!!
Η απαντηση σε ολα οσα σας απασχολουν
http://www.youtube.com/watch?v=XkKKR5Kel6Y
:cool:
well, εχω μια απορια με τα γυναικεια εσωρουχα, το σχημα, το ειδος τα κανει σεξυ; προσπαθουν να πληρουν την φαντασιωση ενος αντρα ή κανουν μια γυναικα να αισθανεται καλυτερα κ ας την κοβει το κωλοκορδωνο?
κ κατι αλλο ας πουμε αν μια γυναικα ζυγιζει 100 κιλα, παρολαυτα φορα τη σεξυ δαντελα κ ας φτιαχνεις αντισκηνο μ αυτη, εξιταρει τον αντρα το εσωρουχο αν δεν την εχει ηδη αποδεχτει; τελικα τι ρολο παιζουν τα εσωρουχα κατα τη γνωμη σας;
Quote:
Originally posted by mstrouf
well, εχω μια απορια με τα γυναικεια εσωρουχα, το σχημα, το ειδος τα κανει σεξυ; προσπαθουν να πληρουν την φαντασιωση ενος αντρα ή κανουν μια γυναικα να αισθανεται καλυτερα κ ας την κοβει το κωλοκορδωνο?
κ κατι αλλο ας πουμε αν μια γυναικα ζυγιζει 100 κιλα, παρολαυτα φορα τη σεξυ δαντελα κ ας φτιαχνεις αντισκηνο μ αυτη, εξιταρει τον αντρα το εσωρουχο αν δεν την εχει ηδη αποδεχτει; τελικα τι ρολο παιζουν τα εσωρουχα κατα τη γνωμη σας;
Ρώτα τη μια απ τις δυο βαλίτσες που εφερα απ το τελευταιο ταξίδι.
Μεγάλο ρόλο!!!!!!
Το αγαπημένο αξεσουάρ μου, λατρέυω να ψάχνω, να κάνω συλλογή. Πιστεύω πως κατέχει πολυ μεγάλο ρόλο στο ερωτικό κομμάτι και πάντα μιλώ για τονε εαυτό μου.
Τώρα, αν αυτή που είναι εκατο κιλά αισθάνεται σέξυ, και εκείνος που είναι μαζί της δεν έχει θέμα με το πάχος της, την απάντηση την πήρες.
μαλλον βιαστικα.. γιατι εχω κ αλλες αποριες.. εφτασα στο εσωρουχο, ενω θελω να ρωτησω γενικα για την εμφανιση; δλδ μια γυναικα αν κυκλοφορει με το μισο σωμα ακαλυπτο κ την χαζευουν στο δρομο ολοι, μ αυτο προκαλει, ετσι δεν ειναι; ειναι ο τροπος που επιλεγει ο καθενας να ντυνεται; ειναι θεμα ψυχολογιας; αυτο που νιωθουμε το δειχνουμε κ με το στυλ ντυσιματος; δλδ το αντιθετο, αν κυκλοφορει με χυμα ντυσιμο, απ το γυμναστηριο με την φορμα, δεν θα προκαλεσει; δεν θα την χαζεψουν; ποιο ειναι το ζητουμενο τελικα αν ντυνεσε οπως γουσταρεις για να αισθανεσαι ανετα ή για να αρεσεις; γενικοτερα το ντυσιμο πιστευετε οτι δειχνει κ τι ανθρωπος εισαι πανω κατω;
Εγω θα έλεγα πως το ντύσιμο την κάθε στιγμη δείχνει πως περίπου νιώθεις εσωτερικά.
Πχ, αν είσαι ατημέλητος/χωρις μπανιο κλπ, δείχνει έναν άνθρωπο παραιτημένο.
Αν δεις μια γυναίκα υπερβολικα΄γυμνή, είναι ανασφαλείς και θέλει οπωσδήποτε να προκαλέσει μήπως και βουλώσει καμια εσωτερική τρύπα.
Αν δεις κάποια ντυμένη πολύ σοβαρά, ψάχνει την εκτίμιση και την επιβεβαιώση στα επαγγελματικά της.
Αν δεις μια μεγαλύτερη γυναίκα ντυμένη μακριά την ηλικία της, έχει θέμα με το χρόνο.
Έχω χιλιάδες παραδείγματα.
μλκ.. μαλλον ντυνεται, φερεται ο καθενας οπως αισθανεται, αλλα ειναι σπαστικο γιατι εχω την εντυπωση οτι πολυ κρινουν απ αυτο που βλεπουν κ φυσικα δεν υπαρχει λογος να πλησιασεις κατι που τελικα οπτικα δεν σου κανει. θεμα γουστου του καθενος ειναι.. μλκ ερωτησεις εκανα.. πολυ χεστηκα αν θα με δει καποιος γι αυτο που φαινομαι κ οχι γι αυτο που ειμαι. αλλα μου κανει επισης εντυπωση που καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους για κατι αλλο απ αυτο που ειναι. πολυ στα ψυχολογικα δεν τα ριχνουνμε ολα για να κατανοουμε συμπεριφορες κ πραγματα;
Αυτό έχει πολύ ζουμί.Quote:
μλκ.. μαλλον ντυνεται, φερεται ο καθενας οπως αισθανεται, αλλα ειναι σπαστικο γιατι εχω την εντυπωση οτι πολυ κρινουν απ αυτο που βλεπουν κ φυσικα δεν υπαρχει λογος να πλησιασεις κατι που τελικα οπτικα δεν σου κανει. θεμα γουστου του καθενος ειναι.. μλκ ερωτησεις εκανα.. πολυ χεστηκα αν θα με δει καποιος γι αυτο που φαινομαι κ οχι γι αυτο που ειμαι. αλλα μου κανει επισης εντυπωση που καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους για κατι αλλο απ αυτο που ειναι. πολυ στα ψυχολογικα δεν τα ριχνουνμε ολα για να κατανοουμε συμπεριφορες κ πραγματα;
Πχ, εσύ επειδή σε ξέρω ντύνεσαι πολύ απλά, (φουτερ/τζιν). Είσαι κοντά στην ηλικία σου και ντύνεσαι άνετα και φυσικά δεν τραβάς την προσοχή.
Αποψη μου για σένα. έχω ανάλυση αν θες.
Το θέμα με το πως νιώθει κάποιος με τον εαυτό του και δεν ξέρει τι ακριβώς είναι το βλέπουμε κάθε μέρα. Σήμερα πάω στο ταχυδρομειο να πάρω ένα δέμα και μπροστά μου στην ουρά ήταν ένα κοριτσάκι, (οχι πάνω απο 18), η οποία φορούσε ένα θεόστενο τζιν που κούμπωνε με δυσκολία κάτω από μια μεγάλη κοιλιά , μια εφαρμοστή μπλουζα που της πέταγε στομάχι, πλάτες κλπ. Ήταν σαν σφιχτοδεμένο σαλάμι. Αν αυτό το κορίτσι είχε λίγο γνώθι σ αυτόν, θα έβαζε ποιο χαλαρά ρούχα και δεν θα παρουσίαζε αυτό το θέαμα. Τι την κάνει να μη βλέπει πως ελίναι και να τονίζει τόσο κραυγαλέα τις ατέλειες της?
φορ δε λοβ οφ γκαντ... όχι πυξ λαξ! (όχι ότι ο καρράς είναι καλύτερος βέβαια....):PQuote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Η απαντηση σε ολα οσα σας απασχολουν
http://www.youtube.com/watch?v=XkKKR5Kel6Y
:cool:
νομίζω πως αν σε κόβει το βρακί, δύσκολο να είσαι σέξυ! :PQuote:
επίσης, σέξυ είναι ένα όμορφο σώμα, όχι τα εσώρουχα και οι δαντέλες. αν είσαι λεπτός και γυμνασμένος και με ένα από λευκό βρακάκι μια χαρά θα δείχνεις.
από την άλλη ο καθένας φοράει ότι γουστάρει φυσικά.
διαφωνώ κάπως γιατί νομίζω πως αυτή η κατηγοριοποίηση τα τσουβαλιάζει όλα.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Εγω θα έλεγα πως το ντύσιμο την κάθε στιγμη δείχνει πως περίπου νιώθεις εσωτερικά.
Πχ, αν είσαι ατημέλητος/χωρις μπανιο κλπ, δείχνει έναν άνθρωπο παραιτημένο.
Αν δεις μια γυναίκα υπερβολικα΄γυμνή, είναι ανασφαλείς και θέλει οπωσδήποτε να προκαλέσει μήπως και βουλώσει καμια εσωτερική τρύπα.
Αν δεις κάποια ντυμένη πολύ σοβαρά, ψάχνει την εκτίμιση και την επιβεβαιώση στα επαγγελματικά της.
Αν δεις μια μεγαλύτερη γυναίκα ντυμένη μακριά την ηλικία της, έχει θέμα με το χρόνο.
Έχω χιλιάδες παραδείγματα.
πχ. διαφώνω στο ότι κάποιος που είναι ατημέλητος στο ντύσιμο είναι άνθρωπος που έχει παραιτηθεί ( στο θέμα μπάνιο συμφωνώ, αλλά άλλο πράγμα η προσωπική καθαριότητα και άλλο το στυλ).
επίσης, πολύς κόσμος ντύνεται σοβαρά γιατί στις δουλειές τους υπάρχει αυστηρο dress code.
επιπλέον, δεν πιστεύω πως τα ξέκολα που κυκλοφορούν είναι ανασφαλή. συμφωνώ ότι δεν έχουν κάτι άλλο να δείξουν, αλλά φαντάζομαι πως δεν το συνειδητοποιούν αυτό. ας μην ξεχνάμε πως για πολύ κόσμο η γυναίκα πρέπει πρωτίστως να είναι διακοσμητικό στοιχείο.