Melene σου ειχα στείλει και εγώ U2U... Δεν ξέρω αν το έχεις δει... Αν δεν σου κάνει κόπο θα ήθελα και εγω μερικές πληροφορίες για τον συγκεκριμένο... Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Printable View
Melene σου ειχα στείλει και εγώ U2U... Δεν ξέρω αν το έχεις δει... Αν δεν σου κάνει κόπο θα ήθελα και εγω μερικές πληροφορίες για τον συγκεκριμένο... Ευχαριστώ προκαταβολικά.
aretiva καλημερα!δεν εχω λαβει κανενα μηνυμα...αν θες ξαναστειλτο..
Στο ξαναστειλα αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το πάρεις. Απλά θα ήθελα αν γίνεται να μου στείλεις κάποιες πληροφορίες για τον γιατρό σου.
Ευχαριστώ και πάλι.
δε με ανελαβε.Ειπε ειμαι βαρια περιπτωση.Δε ξερω καλυτερα να αυτοκτονησω δεν αντεχω αλλο:(
απ\'οσο γνωριζω ενας ψυχοθεραπευτης εχει το δικαιωμα να αρνηθει να αναλλαβει εναν ασθενη για τους δκους τους χ,Υ,Ζ λογους.
αυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι οτι η συγκεκριμενη δεν σε ανελλαβε επειδη σε χαρακτηρισε \"βαρια\" περιπτωση.
σορρυ αλλα τσαντιστηκα μαζι της.
πρωτον τι παει να πει \"ελαφρια\" και \"βαρια\" περιπτωση.δεν μου αρεσουν καθολου τετοιου τυπου ταμπελες.
και δευτερον αν δεν μπορει να αναλλαβει μια \"βαρια\" περιπτωση σημαινει οτι δεν εχει και πολλα κοτσια.
σε λιγο θα μας ζητησει να βλεπει μονο απολυτα υγιη ατομα για να μην κουραζεται:o
(σορρυ μελεν το ξερω οτι εσενα σε εχει βοηθησει, αλλα μολις διαβασα το μηνυμα της αφρουλας τα πηρα στο κρανιο...)
εγω τωρα επαψα να κλαιω με απογοητευσε πολυ.Μου συστησε ψυχοθεραπευτη-ψυχιατρο για να ξερει λεει και τα χαπια τι κανουν.Θα παω σε αυτον μαλλον.Αυριο θα το σκεφτω.Αλλα νομιζα και πιστευα οτι θα ημουν με αυτον.Μου ειπε οτι ειμαι βαρια περιπτωση επειδη παιρνω effexor,dumyrox και τρανξενε αγχολυτικο και οτι το περιβαλλον στο σπιτι ειναι ποολυ βαρυ.Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι δε μπορουσε να κανει τιποτα και οτι ηταν ασχετος.Ειναι για πολυ ηπιες περιπτωσεις συγγνωμη αλλα τον βρηκα ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ!!!!
afrula λυπαμαι πολυ για αυτη την εκβαση των πρααγματων:(
να σε παρακαλεσω ομως να μην το λες ασχετο και ανικανο γιατι υπαρχει εστω ενας ανθρωπος(εγω) για τον οποιο αυτος που αποκαλλεις εσυ ετσι ειναι σανιδα σωτηριας και να σου πω την αληθεια με θιγει..:(
δεν εκατσε να συνεργαστειτε δεν ειναι κακο αυτο.εγω θα σου προτεινα να ακολουθησεις ακριβως αυτα που σου ειπε.
συγγνωμη αλλα καταλαβε με
katαλαβαινω και λυπαμαι..:(
αν θες τη γνωμη μου,επειδη του εχω τυφλη εμπιστοσυνη πηγαινε εκει που σου πε.
Ισως να είναι καλύτερα έτσι. Σου είπε την αλήθεια. Είναι καλύτερα να σε απογοητεύσει τώρα παρά να στηρίξεις όλες σου τις ελπίδες εκεί και στο τέλος να μην βλέπεις καμιά διαφορά.
Και για να μην παραξηγηθώ, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να κοιτάμε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Ακολούθησε την συμβουλή του και προσπάθησε για το καλύτερο... Για σένα...
Αυτο θα κανω ,παντως επειδη ημουν πολυ νευριασμενη ει χε και καλα.Φιλικος,αμεσος,χιουμο� �.Αλλα ειμαι στεναχωρημενη πολυ γιατι με ειπε βαρια περιπτωση.Τωρα δε ξερω τι να κανω και με τα χαπια γιατι με τα dumyrox εχουν μπλοκαρει το μυαλο βλεπω το βαμβακι και εχω αμφιβολιες αν φαινομαι ετσι!!!!!!!ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ.Πηρα το γιατρο και μου πε να τα κοψω και να παρω abilify kai klaiv vw tvra.Του πα δε τα παιρνω φοβαμαι και μου πε μεινε ετσι και θα τα πουμε στο ραντεβου το φεβρουαριο.Το αντιψυχωσικο αυτο τι ειναι?
Abilify είναι καλό άτυπο αντι-ψυχωσικό το παίρνει και ένας γνωστός μου. Για δοκίμασε το.
Πρέπει να ψάξεις για άλλο ψυχο-θεραπευτή αφρο. Υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί σε Γ-Σ θεραπεία. Πότε ξεκίνησε το πρόβλημα σε σένα, σε ποια ηλικία περίπου?
Καμιά φορά, λέξεις όπως \'\'βαριά περίπτωση\'\' ηχούν άσχημα μέσα μας. Και μας ρίχνουν αρκετά. Και νομίζω ότι περισσότερο οφείλεται στο γεγονός ότι συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα μέσα στο μυαλό μας. Που ίσως να μην τα ελέγχουμε και πολύ. Μην μείνει το μυαλό σου σε αυτή τη κουβέντα. Σκέψου το ότι απλά είσαι μια \'\'διαφορετική περίπτωση\'\'. Λίγο περισσότερο πολύπλοκη για έναν ψυχολόγο...
Δώσε χρόνο και στον ψυχολόγο που θα πας και στον ψυχίατρό σου και στα φαρμακά σου... Αλλά κυρίως δώσε χρόνο στον ΕΑΥΤΟ σου... Μην κολλάς σε λέξεις... Απλά, ΠΡΟΧΩΡΑ...
Moυ συστησε να παω σε ψυχιατρο-ψυχοθεραπευτη για να γνωριζει και τα φαρμακα.Δε ξερω εσεις τι λετε?