Έτσι.Και κάποια quotes είναι απίστευτα Keep,ευχαριστώ.:)
Printable View
Έτσι.Και κάποια quotes είναι απίστευτα Keep,ευχαριστώ.:)
Quote:
Originally posted by krino
quelle decadence!!!
Τι μετριο ποιοτητας βρισιμο ειναι αυτο που κανετε?
Αμφιβαλλω αν εχετε δει ερωτοδικειο.....
Που ειναι τα μαλλιοτραβηγματα??
Τα μετρια σχολια της Ρεμ, περι αδερφης , γκει κλπ
δεν σωζουν την κατασταση...
Και εσεις ρε παιδια, οταν πλακωνεστε καντε ενα φοουν....
Τα καλυτερα τα κανετε μετα τα μεσανυχτα, τι διαλο οιστρος σας πιανει?
Καλά που είσαι? Που ήταν τα ροζ γράμματα όταν τα χρειαζόμουνα!? :mad::(:(
νόμιζα ότι όταν υπάρχει τρολλινγκ τα τρολλς υποστηρίζονται μεταξύ τους :(:(
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
quelle decadence!!!
Τι μετριο ποιοτητας βρισιμο ειναι αυτο που κανετε?
Αμφιβαλλω αν εχετε δει ερωτοδικειο.....
Που ειναι τα μαλλιοτραβηγματα??
Τα μετρια σχολια της Ρεμ, περι αδερφης , γκει κλπ
δεν σωζουν την κατασταση...
Και εσεις ρε παιδια, οταν πλακωνεστε καντε ενα φοουν....
Τα καλυτερα τα κανετε μετα τα μεσανυχτα, τι διαλο οιστρος σας πιανει?
Καλά που είσαι? Που ήταν τα ροζ γράμματα όταν τα χρειαζόμουνα!? :mad::(:(
νόμιζα ότι όταν υπάρχει τρολλινγκ τα τρολλς υποστηρίζονται μεταξύ τους :(:(
κατσε ρε κουμπαρε,
επειδη εσας, σας καρφωθηκε 2 η ωρα το ξημερωμα να ξεκατινιαστείτε, επρεπε να κανω γερμανικο??
βαμπιρ ειστε η δεν σας πιανει υπνος??
Ειχα παει για κρασα και ειχα κατεβασει μισο κιλο μοσχατο + μια φετα καυτερη + κατι σπεσιαλ πιτες με μελιτζανα και γιαουρτι κλπ κλπ και μολις γυρισα σπιτι ειπα κατι νιαου με το γατο μου και εκλεισα το ματι με την μια....
Τεσπα,
θα μελετηξω το ζητημα σου και θα επανελθω,
αν και με μια σβελτη ματια, βλεπω χαμηλης ποιοτητας πεσιμο, ενω η ρεμεντυ παρεμεινε κλασικη.
Αλλη φορα ομως αμα ειναι να ξεκινησετε καυγα,
να το κανετε σε πιο νορμαλ ωρες, να εχουμε πιει καφε και να μην εχουμε δουλειες.
Επισης η ρεμεντυ ειναι καπως δευτεροκλασσατη για καυγα, εγω θα προτιμουσα θεοφανια γιατι εχει καλυτερες εκρηξεις.
Βεβαια περι ορεξεως παντεσπανι, μαραθοπιττα κλπ κλπ.....
Α! με τον δανεικο μην πλακωθεις ποτε σου, σε 4-5 μυνηματα σε πιανει χασμουρητο.....
Quote:
κατσε ρε κουμπαρε,
επειδη εσας, σας καρφωθηκε 2 η ωρα το ξημερωμα να ξεκατινιαστείτε, επρεπε να κανω γερμανικο??
βαμπιρ ειστε η δεν σας πιανει υπνος??
Ειχα παει για κρασα και ειχα κατεβασει μισο κιλο μοσχατο + μια φετα καυτερη + κατι σπεσιαλ πιτες με μελιτζανα και γιαουρτι κλπ κλπ και μολις γυρισα σπιτι ειπα κατι νιαου με το γατο μου και εκλεισα το ματι με την μια....
Τεσπα,
θα μελετηξω το ζητημα σου και θα επανελθω,
αν και με μια σβελτη ματια, βλεπω χαμηλης ποιοτητας πεσιμο, ενω η ρεμεντυ παρεμεινε κλασικη.
Αλλη φορα ομως αμα ειναι να ξεκινησετε καυγα,
να το κανετε σε πιο νορμαλ ωρες, να εχουμε πιει καφε και να μην εχουμε δουλειες.
Επισης η ρεμεντυ ειναι καπως δευτεροκλασσατη για καυγα, εγω θα προτιμουσα θεοφανια γιατι εχει καλυτερες εκρηξεις.
Βεβαια περι ορεξεως παντεσπανι, μαραθοπιττα κλπ κλπ.....
Α! με τον δανεικο μην πλακωθεις ποτε σου, σε 4-5 μυνηματα σε πιανει χασμουρητο.....
Ήθελα να κρατήσω χαμηλούς τόνους γενικά, αλλά δεν μπορούσα να τρολλαρω καλά με τίποτα. Ημουν και κουρασμένος από ταξίδι από στρατό. Που έχεις μάθει αυτή την τέχνη τόσο καλά?
Δεν ξέρω, σε τέτοια επείγοντα θα πρέπει να είσαι on-call
Aν υποψιαστω οτι το τρολλινγκ ειναι αυτο που θα κερδισει τους \"θαμωνες\" μετα απο μερικα χρονια εξελιξης του φορουμ...ενω παραλληλα φυσικα θα προσφερει βοηθεια στα περιστασιακα μελη...τι να πω...να παρω τα βουνα να μη τα παρω lol.
Εγω πάντως έχω σκίσει τα διπλώματα μου. Το ξαναλεω \"Πετραν από σένα δεν το περίμενα\".
Και ξέρεις τι δεν περίμενα? Τόση κακία και μίσος χωρίς λόγο, (γιατί πραγματικα η ρεμ δεν σε έθιξε ΠΟΥΘΕΝΑ ώστε να της επιτεθεις με τέτοιο μένος).
Όντως ήταν απ τους πιο κακούς καυγάδες εδώ μέσα.
Στο λέω εγώ που σε αυτό το ζήτημα τουλάχιστον έχω διδακτορικό.
το θέμα κλειδώνει μέχρι να \"καθαριστεί\"