Quote:
Originally posted by olgaki82
ανεφερε πριν ο ολα οτι αηδιαζει στη θεα ενος φιλιου μεταξυ αντρων.ωραια αποψη του αλλα δεν χρειαζεται τοσο μενος ας γυρισει το κεφαλι του να μη βλεπει.
εγω προσωπικα αηδιαζω στη θεα ενος φραγκατου 50αρη με μια εικοσαχρονη φοιτητριουλα και οχι στη θεα του φιλιου μεταξυ 2 γκει αντρων.
ειναι θεμιτο, να βλεπουμε εικονες που να μην τις αντεχει η αισθητικη μας, ακομα και αν αυτο ειναι το φιλι δυο γκει.
Με την εννοια οτι ετσι (μας) μαθαμ(ν)ε, οποτε εχουμε αυτο το αποτελεσμα.
Δεν μπορεις απολυτα να κατηγορησεις καποιον για αυτο που εχει στο μυαλο του. Η στηλιτευση σε καμια περιπτωση δεν θα φερει τον αλλο σε σκεψεις και προβληματισμο.
Εγω θα ηθελα να μεινω στην υπερβολη αυτων που λενε οτι ενοχλουνται με δυο γκει οταν πχ δινουν ενα φιλι.
Γυρναω τοσα χρονια σε δημοσιους χωρους και μονο φιλιά ετεροφυλων μου εχει τυχει να δω, μιλαω παντα για την ελλαδα.
Που στον κορακα, ο καθε δανεικος, βλεπει γκει να φιλιουνται οπου βρεθει και οπου σταθει και τραβαει τετοιο γολγοθα?
Εκτος αν την στηνει σε παρκακια και καραδοκει μηπως πεσει σε καποιο γκει ζευγαρι.
Βεβαια στο εξωτερικο, σε χωρες οπως η δανια και αλλες,
κατι τετοιο μπορει να το δει κανεις δημοσια.
Εκει οι κοινωνιες ομως ειναι τελειως αλλιως, και σπανιως θα δεις κοσμο να ασχολειται. Ειναι μερος της καθημερινοτητας τους, οπως οι ετεροφυλοι κυκλοφορουν χερι χερι, να βλεπεις εξισου και γκει ζευγαρια.
Οι ομοφυλοφιλοι στην ελλαδα ακομα και σημερα ειναι διωκόμενοι χωρις δικαιωματα και αναγνωριση.
Για να μην παραμυθιαζεται κανεις, οταν οι ομοφυλοφιλοι αποκτησουν ισα δικαιωματα με τους ετεροφυλους θα τους βλεπουμε ΤΟΤΕ παντου ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Μαλιστα εφοσον ο καθε δανεικος, προσβαλει ενα γκει παντρεμενο ζευγαρι, θα τρωει μια ωραια μυνηση μιας και θα προστευεται απο τον θεσμο της οικογενοιας.
Αναγκαστικα τοτε αγαπητε δανεικε, θα κανεις την καρδια σου πετρα (και την αηδια μαζι) και θα κυκλοφορεις με ενα σακουλι μεντες (οπως σου προτεινε η ρειν) για να τα βγαλεις περα.
Μεχρι τοτε ομως εχουμε ακομα δρομο....
Καλημερα και καλα μυαλα.
Σε εσενα δανεικε, στην θεοφανια και στην ρεμεντυ.
Μιας και εισαστε πλεον οι αναγνωρισμενοι εδω μεσα μειοψηφια που εχει δηλωσει την αηδια και την απεχθεια του απεναντι σε αυτο που δεν μπορει να κατανοησει.