Quote:
Originally posted by RainAndWind
libpa,ξαναδιάβασε όσα γράφεις στην υπογραφή σου.Αυτά που γράφεις εκεί τα αναιρείς με όσα γράφεις στο θέμα αυτό.Θα διαπιστώσεις ότι παρόλο που συνέχεια αναφέρεσαι σε έναν κακό και σκληρό κόσμο,γεμάτο κακία(σχεδόν κάθε σου ποστ έχει από μία τέτοια σου ματιά) και οι ίδιες οι απόψεις σου απηχούν μία σκληρότητα που σχεδόν σοκάρει.Ποιος σε έκανε να πιστέψεις σε αυτόν τον κακό κόσμο,δε γνωρίζω,αλλά σίγουρα κανένας δεν μπορεί να νιώσει ευτυχισμένος και ελεύθερος εσωτερικά όταν αισθάνεται πως τριγυρίζεται από κακία,από εχθρούς.Ίσως θα ήταν καλό να ψάξεις από πού προέρχεται αυτή σου η σκληρότητα και αν τελικά σε βοηθάει στη ζωή σου ή κάνει την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σου δύσκολη.Κάπου γράφεις για το στίγμα.Πώς νομίζεις ότι βοηθάει στη μάχη για την καταπολέμηση του στίγματος αλήθεια η άποψη πως ένα δίχρονο παιδί άξιζε το φόνο του,πώς νομίζεις ότι θα έκρινε την άποψη αυτή ένα άτομο δίχως γνώση από τον κόσμο των ψυχικών ιδιαιτεροτήτων;
Αυτό δε σημαίνει πως σε λογοκρίνει κανείς,αλλά να κρίνει τη συγκεκριμένη άποψή σου,το δικαίωμά το έχει.Μην αλλάξεις άποψη από ενοχές,επεξεργάσου όμως με κάποιο τρόπο την πηγή τόσο άτεγκτων απόψεων.Σκοπεύεις κάποια στιγμή να γίνεις μητέρα;Aν ναι,τότε σίγουρα χρειάζεται να το κάνεις.
Και να γνωρίζεις πως όταν διαφωνούμε με κάποιον δε σημαίνει αυτόματα πως τον μισούμε,ή τον εχθρευόμαστε,απλά επιλέγουμε ίσως πως οι απόψεις του ατόμου αυτού δε μας αφορούν.Έχει διαφορά.
Το άτομο αυτό εάν μισούσε τα παιδιά,δεν θα έπρεπε να είχε κάνει δικά του.Α ρε Κρίνε,πού είσαι,καλά τα έγραφες,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΕΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΡΕΕΕ.
Άφησε με να πιστεύω ότι θέλω για τον κόσμο. Όσο για το στίγμα, αυτός που θα το πει θα είναι πολύ βλάκας. Πρώτον δεν το λέω για μένα γιατί δεν έχω σχιζοφρένεια, και δεύτερον οι απόψεις μου είναι καθαρά όσο είμαι καλά οπότε δεν έχουν καμμία σχέση.... Ρε παιδιά όμως, είπαμε στοπ, άλλαξα γνώμη τι άλλο πρέπει να κάνω για να σταματήσετε;;