Συνεχίζεις να κωλοτρίβεσαι γύρω μου. Ξεκαθαρίσαμε ότι δεν με πας (το έχεις πει αρκετές φορές). Ποιός ο λόγος να συνεχίζεις την κουβέντα μαζί μου.
Από την άλλη, δεν είναι το forum τσιφλίκι σου και δεν είναι σωστό να αναρτάς μηνύματα άσχετα από δω κι από κει, και σε θέματα που απασχολούν άλλους. Στο έχω ξαναπεί, μαμάς τα thread των άλλων γιατί έχεις να πεις πολλά. Άνοιξε ένα δικό σου και πες ότι θες. Έχω δει να κάνεις το ίδιο σε άλλο thread που το έφτασες 13 σελίδες... Υπάρχει μια ένοια σεβασμού που οι περισσότεροι υπόλοιποι τον έχουμε.
Παρακαλώ να σβήσεις τα τρία τελευταία σου μηνύματα από εδώ και θα σου υπόσχομαι ότι θα κάνω και εγώ το ίδιο για αυτό το μήνυμα. Έτσι τελειώνει η ιστορία εδώ. Αλλά η αλλαζονεία της ναρκισσιστικής προσωπικότητας θα σου επιτρέψει να κάνεις κάτι τέτοιο ή θα στείλεις άλλα 10; Δεν έχει νόημα να κάνεις την πλακίτσα σου πάνω στα thread των άλλων (γιατί περί πλακίτσας πρόκειται μην μας πεις ότι και το τελευταίο αποτλεί και άποψη...). Και όπως είπα στην αρχή, η εξυπνάδα σου βρίσκει τρόπο να απαντά χωρίς να φαίνεται ότι απαντά.
Παρατηρώ ότι αλλάζεις τακτική και τη γνώμη σου ανάλογα με τις ανάγκες...
Quote:
Originally posted by RainAndWind
χαχααα.Επιτέλους κατανόησα από πού ακριβώς πηγάζει η αδυναμία μου στους φαλλούς(ξετσίπωτη).:PΧρόνια το αναρωτιόμουν.Μπορεί όμως να είναι και penis envy,θα εξετάσω και αυτή την πιθανότητα με trial and error μεθοδολογία,λολζ.
Δεν κρατάω κακία,ελπίζω και ο John να μην κρατάει.Κάτι μαθαίνουμε και μέσα από κόντρες.Του είχα γράψει εκείνο το \"φιλικά\"από κάτω,για να καταλάβει πως η πρόθεσή μου δεν ήταν προσβλητική,αλλά φαίνεται χάθηκε μέσα στο συναίσθημα,συμβαίνει και σε μένα αρκετές φορές.Δεν είναι και για θάνατο.Το στυλ γραψίματός μου είναι ιδιόμορφο,εύκολα ο άλλος το εισπράττει ως πολεμικό.Παρόλ\'αυτά είναι όπως είναι,δε θα χάσω τον αυθορμητισμό μου \"σιδερώνοντας\"το λόγο μου.Είναι σημαντικότερο για μένα να διατηρώ τις δικές μου αλήθειες στην αποτύπωσή του.
Anyway,καλημέρα.Είναι πρωί,έχω όμορφη διάθεση,χαλαρή και έναν παγωμένο καφέ που φτιάχνει τον ουρανίσκο μου.Τι άλλο χρειάζεται ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος;(κυνική απάντηση:λεφτά στο πορτοφόλι του για να τα βγάζει πέρα,λοολ):P