Quote:
Originally posted by lucifer
@ φωτεινή:
εννοείται αυτό που λες (ότι υπάρχουν όμορφες και πανέξυπνες γυναίκες).
το σχόλιο μου ήταν και λίγο humor, ήταν και λίγο response σε ένα σχόλιο του ονειροπλασμένου που αναφέρει ότι η γυναίκα προσπαθεί κυρίως με την ομορφιά/ερωτισμό της να κερδίσει τη θέση της στην κοινωνία. κάτι που έχω την αίσθηση ότι σε ένα αρκετά υπολογίσιμο ποσοστό ισχύει, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου πολυαρέσει.
δεν ξέρω αν υπάρχει άντρας που να θέλει όμορφη και ηλίθια, όμως έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν άνδρες που θέλουν τη γυναίκα πιο υποταγμένη από τους ίδιους. Κάτι σαν να είναι πιο πολύ στο ρόλο του αρχηγού αυτοί, και η γυναίκα στο ρόλο του ακόλουθου. Αυτό νομίζω ότι υπάρχει. (βέβαια μπορεί να υπάρχει και το ανάποδο: γυναίκες που να θέλουν τον άνδρα στο ρόλο του ακόλουθου.) δεν ξέρω, ειλικρινά. σίγουρα υπάρχουν πολύ δυναμικές γυναίκες, αυτό σίγουρα υπάρχει. πχ ντόρα, γιάννα αγγελλοπούλου, frida kahlo, marie curie, hilary και πάει λέγοντας. τώρα, το τι ζητάν από έναν άντρα οι φοβερά δυναμικές γυναίκες δεν το ξέρω. πάντως έχω σίγουρα δει γυναίκες να δείχνουν πολύ ανασφαλείς και να ζητάν την ασφάλεια στο ρόλο ενός άνδρα. e, να σου την αλήθεια μου, εμένα αυτή η τελευταία στάση προσωπικά με αηδιάζει.
Μπορεί αυτό που ζητά κάποια δυναμική γυναίκα να είναι έναν άντρα που να την κάνει να νιώσει... λιγότερο δυναμική, περισσότερο θηλυκή.