θα χωρίσεις και θα σου φύγουν οι κρίσεις πανικού και όλα τα συμπτώματα. και θα αρχίσουν στην κοπέλα σου!
Printable View
θα χωρίσεις και θα σου φύγουν οι κρίσεις πανικού και όλα τα συμπτώματα. και θα αρχίσουν στην κοπέλα σου!
Ναι, οι ακομπλεξάριστοι άνθρωποι είναι λίγοι... Ωστόσο το κόμπλεξ με τις κρίσεις πανικού έχειο τεράστια διαφορά, δυστυχώς. Αλλά όλα λύνονται. Μπορεί όχι άμεσα αλλά λύνονται. Με την κατάλληλη προσπάθεια.
Οκ, θες να χαλαρώσεις λίγο, είναι κατανοητό και ανθρώπινο.
Μόλις χαλαρώσεις, νομίζω πως ο ίδιος ο εαυτός σου να σου χτυπήσει το καμπανάκι να ξεκινήσεις πρωτοβουλίες!:)
Ναι όντως, μετα η επόμενη θα τα \"πληρώσει\" όλα.. χαχαχαχαχ
Θα δείξει, αν δεν κλειστώ σε ψυχιατρείο θα συνεχίζω να το παλεύω
Bρε Κωνσταντίνε για όνομα του Θεού.Αν ήταν έτσι απλα να κλειστούμε σε μια κλινική τότε το 98% του πληθυσμού θα ήταν μέσα.Απο την άλλη να ξέρεις πως κάτι ανάλογο περνά πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων γύρω μας απλα δεν μιλάει.Για παράδειγμα η ψυχολογός του πανεπιστημίου μου είπε πως το 70% των συμφοιτητών μου(και μιλαμε για 15000 άτομα-είμαστε πολλές σχολές μαζί) περνούν απο εκείνη με κάτι ανάλογο,άλλως σε χαμηλότερο και άλλως σε υψηλότερο βαθμό.απο την άλλη θα σου πρότεινα να μην πέσεις στο λάθος να κατηγορείς του άλλους για αυτό που σου συμβαίνει.Το έκανα και εγώ.Εσυ και οι επιλογές σου σε οδήγησαν σε αυτό και κανένας άλλος.Στο χέρι σου είναι να τα διορθώσεις.Αν δεν κολλάς ερωτικά μη τη δεσμεύεις άλλο.Και μην πρεσάρεις και τον εαυτό σου.Αν όλο αυτο οφείλεται σε εσένα γιατι και αυτο μπορεί να φταίει τότε κοίτα να το λύσεις