-
...καλημερα, γραφω σημερα ενα πρωι Κυριακης , γιατι καπου καπου πρεπει να γραφουμε και τις εξελιξεις για ναχει και νοημα ο διαλογος και η δημοσιοποιηση ενος προβληματος μας.
Μετα λοιπον απο τοσο διαστημα -πανω απο 1 χρονο- τα πραγματα ειναι διαφορετικα, εχει επελεθει μια ισορροπια στο μυαλο μου, βλεπω τα πραγματα εντελως διαφορετικα, με περισσοτερη αισιοδοξια, με αποδειξεις οτι η ζωη δεν τελειωνει μ εναν χωρισμο. Βεβαια παρακολουθησα και συνεδριες με τον θεραπευτη μου-μου εδωσε και φαρμακευτικη αγωγη, περισσοτερο για το αγχος που ειχα λογω οικονομικων προβληματων- και νομιζω οτι αυτη την στιγμη εχω βγει απο το αδιεξοδο.
Το θεμα ειναι οτι πεσανε κι ολα μαζι, χωρισμος, οικονομικη δυστοκια, επαγγελματικα ανοιγματα κι ολα αυτα σε φερνουν σε μια θεση που χρειαζεται δυναμη για να ανταπεξελθεις
Παντως τελικα θαθελα να πω πως πρεπει να υπαρχει πιστη και αισιοδοξια στην ζωη, γιατι ο καθενας μας φτιαχνει την μοιρα του, ας μην αφηνομαστε στις μαυρες σκεψεις την στιγμη της απωλειας γιατι μο χρονος ειναι μεγας γιατρος για ολα...Καλη Κυριακη:)
-
Πολύ αισιόδοξο το μήνυμά σου. Κατά τη γνώμη μου πολύ ρεαλιστικό. Είναι αλήθεια ότι τις περισσότερες φορές (για να μην πω όλες) αυτό συμβαίνει. Ο χρόνος βοηθάει να ξεπεράσουμε την οποιαδήποτε απώλεια, όσο οδυνηρή κι αν μας φαίνεται στην αρχή.
Όταν μάλιστα, βοηθάμε κι εμείς τον εαυτό μας, όπως έκανες κι εσύ, τα πράγματα παίρνουν ακόμη καλύτερη τροπή, τότε βγαίνουμε πιο δυνατοί και συνειδητοποιημένοι από την όποια δύσκολη κατάσταση.
Καλή συνέχεια!
-
Χαίρομαι που διαβάζω κάτι ευχάριστο, μπράβο σου, ειλικρινά.. Εύχομαι την ίδια καλή εξέλιξη και δι'ημάς!!:)
-
επειδή βλέπω απ την ημερομηνια οτι δεν εχει περασει πολύς καιρος απ το προβλημα που γραφεις οτι ειναι περιπου το ιδιο, θα σου πω οτι ο χρόνος ειναι ο καλυτερός γιατρός. Δεν ειναι τυχαιο οτι ολα αυτα βγηκαν μεσα απο την ζωή. Θα σου πω οτι μετα απο 2 χρονια τωρα ειμαστε με την πρωην συζυγο μου καλα -δεν λεω πολυ καλα ή αριστα, γιατι απεχουμε ακομη.
-
Δηλαδή να ελπίζω κ εγώ στο καλύτερο κ να βγω νικήτρια, μόνο για τα παιδιά φοβάμαι αλλά τα στηρίζω με νύχια κ δόντια ,το αρνητικό η ανεργία