πωπωπω, φανταζομαι την φαρσα με την τσιχλα στα μαλια δεν θα την επαιρνες και πολυ ελαφρια ε? o_O
Printable View
πωπωπω, φανταζομαι την φαρσα με την τσιχλα στα μαλια δεν θα την επαιρνες και πολυ ελαφρια ε? o_O
πρεπει να αλλαξει ονομα το τοπικ σε \"Η Underground 80s πανκ ζωη της Αφωτεινης\"
να δουμε τι αλλες λεπτομερειες θα ερθουν στην επιφανεια..!! >:D
Εχω ξεραθει στα γελια........................................ .................Quote:
Originally posted by Boltseed
αλλα οχι με την τσιχλα δεν ειχα προβλημα,εκοβα και δεν φαινοτανννννννν............
χαααααααααααααααααααααααα ααααααααααααχχαχχχ!!!!!!!!!!!!!! !!
Αυτη ηταν η καλυτερη που μπορεσα να βρω αυτη την στιγμη γιατι αρχιζει η f1 και δεν εχω χρονο.Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
δεν παιζεστε!!!
χαχαχαχα ..
αυτο ειναι αφρο,ξαναπροσπαθησε με λευκο προσωπο...
Με τιποτα δεν ειστε ικανοποιημενες εσεις οι γυναικες :P
α μπα, πως και δεν ποσταρες ακομα καμια φορμουλα 1 σε αυτο το τοπικ εσυ?Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Αυτη ηταν η καλυτερη που μπορεσα να βρω αυτη την στιγμη γιατι αρχιζει η f1 και δεν εχω χρονο.
Με τιποτα δεν ειστε ικανοποιημενες εσεις οι γυναικες :P
Quote:
πρεπει να αλλαξει ονομα το τοπικ σε \"Η Underground 80s πανκ ζωη της Αφωτεινης\"
αχαχαχαχαχα ελιωσα αχαχαχαχα,σε καλο να μας βγει πρωι πρωι αχαχα
κηπουρικη ftw ;pQuote:
Εχω ξεραθει στα γελια........................................ .................Quote:
αλλα οχι με την τσιχλα δεν ειχα προβλημα,εκοβα και δεν φαινοτανννννννν............
αλλα τα 80s ημουν στο δημοτικό...:DDDD
παλι λαθος ....
μπουαχαχαχαχα...Quote:
κηπουρικη ftw ;pQuote:
αλλα ας μιλησουμε για σενα μικρε φαγανουλη..
Πάντως δεν έχει σχέση η εμφάνιση με το χαρακτήρα. Εκτός ίσως τα μαλλιά όπως αποδείχθηκε :)
η προφορα μου ειναι λιγο της βορειας γαλλιας....Quote:
Εξακτμόν εννοει ο Κρίνο (ειναι το αξάν του κανει τη διαφορά):DDDDD
:D
βεβαιως....:))))Quote:
Originally posted by krino
η προφορα μου ειναι λιγο της βορειας γαλλιας....Quote:
Εξακτμόν εννοει ο Κρίνο (ειναι το αξάν του κανει τη διαφορά):DDDDD
:D
Πες τα κοριτσι μου...:)))Quote:
Originally posted by libpa
Πάντως δεν έχει σχέση η εμφάνιση με το χαρακτήρα. Εκτός ίσως τα μαλλιά όπως αποδείχθηκε :)
:):)