Έλεος κάθε καρυδιάς καρύδι έχει μαζευτεί εδώ μέσα όπως είναι και στην κοινωνία εκει εξω.
βγες και λιγο εξω να δεις την κοινωνια,γιατι απ οτι σε βλεπω ολη μερα στον υπολογιστη σου θα ξημερωβραδιαζεσαι.κριμα ειναι.
Printable View
Έλεος κάθε καρυδιάς καρύδι έχει μαζευτεί εδώ μέσα όπως είναι και στην κοινωνία εκει εξω.
βγες και λιγο εξω να δεις την κοινωνια,γιατι απ οτι σε βλεπω ολη μερα στον υπολογιστη σου θα ξημερωβραδιαζεσαι.κριμα ειναι.
Μπα μην ανησυχείς βγαίνω όταν βρίσκω παρέα αλλιώς πως να βγω; Μόνη μου; Παρακαλώ να μην ανησυχείτε για μένα
καλο για σενα αυτο..
Και εκείνος δεν αστειεύεται.Quote:
Originally posted by ARIS-SK
να πας στο καινουριο φορουμ του φιλου σου του κρινου...εκει θα βρεις και την κολλητη σου την ολγα...δε σε χωραει πια ο τοπος εδω..
Δέκα άνθρωποι είναι και έβγαλε ανακοίνωση:
Quote:
Λυπούμαστε, αλλά σας έχει απαγορευθεί η αποστολή δημοσίων και προσωπικών μηνυμάτων σε αυτό το φόρουμ.
μειωτικη συμπεριφορα κατα μελων...
Αυτό τι είναι;Quote:
Originally posted by magenta
εχεις μεγαλο προβλημα εσυ ειναι πασιφανες πλεον... αλλα δεν θα το συνεχισω οπως κανεις εσυ.μακαρι απλα να σε διαγραψουν μια και καλη απο δω μεσα γιατι ολο καυγαδες δημιουργειςQuote:
Originally posted by lightbluepath
Εσύ μην ανακατεύεσαι γιατί το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το φόρουμ.
δεν στεναχωριεμαι γλυκια μου θα μαζεψεις κι αλλα συντομα...Quote:
Originally posted by lightbluepath
Τα κοκκινάκια λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω, αλλά φεύγουν μετά από πέντε μέρες.
Αυτό τι είναι; Δεν κατάλαβα. Δοκίμασες να μπεις με το ψευδώνυμό μου; Πως τολμάς;Quote:
Originally posted by Αρτέμης
Και εκείνος δεν αστειεύεται.Quote:
να πας στο καινουριο φορουμ του φιλου σου του κρινου...εκει θα βρεις και την κολλητη σου την ολγα...δε σε χωραει πια ο τοπος εδω..
Δέκα άνθρωποι είναι και έβγαλε ανακοίνωση:
Quote:
Λυπούμαστε, αλλά σας έχει απαγορευθεί η αποστολή δημοσίων και προσωπικών μηνυμάτων σε αυτό το φόρουμ.
μειωτικη συμπεριφορα κατα μελων...
οντως βρε κοριτσι....σ εβρισα παρα πολυ...ας με συγχωρεσει ο θεος. τι να πω..... καλη δυναμη!
Με έβγαλες προβληματικιά και με μεγάλο πρόβλημα και είπες κι άλλα. Δεν τα είπες από την καλή σου την καρδιά. Δεν πιστεύω στο θεό, αλλά αν υπήρχε σίγουρα θα σε τιμωρούσε!
Quote:
Originally posted by magenta
οντως βρε κοριτσι....σ εβρισα παρα πολυ...ας με συγχωρεσει ο θεος. τι να πω..... καλη δυναμη!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
η διαχειριση ειναι πολυ ελαστικη με εσενα και τη τζανετ και πολυ αυστηρη προς τη λαιτμπλου.υπαρχει δικαισυνη εδω μεσα η @@@@@@@@@@@@@@@@2?
τωρα εσυ υπερασπιζεσαι την λαιτ για να την παρεις με το μερος σου και να την κανεις μελος στο φορουμ του φιλου σου του κρινο?
Τελικά από ότι έμαθα άλλος είχε μπει με το νικ μου, οπότε να προσέχετε τι λέτε καλά είχα πει εγώ στην αρχή ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα και ότι καθένας γράφει τη μ...κία του και φεύγει.
Thanks olgaki αν το εννοείς.
Quote:
τωρα εσυ υπερασπιζεσαι την λαιτ για να την παρεις με το μερος σου και να την κανεις μελος στο φορουμ του φιλου σου του κρινο?
kaneis den kanei tipota p den thelei ,den tis eipa na ginei melos se kanena foroum kai as pei kai idia an tis eipa pote,vlepw oti kai alla meli tha prepe na exoun parei proeidpoiiseis kai den exei ginei apo ti diaxeirisi,kai to vriksw adiko
Ρε ντεμγκαλ, μην ανακατεύεσαι παντού, μπες με το κανονικό σου ψευδώνυμο, δεν έχεις προειδοποιήσεις.Quote:
δεν ειμαι ο ντεμγκαλ,ειμαι καινουριος εδω περα και παρατηρω τι γινεται και σχολιαζω..κακο ειναι?
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
δεν ειμαι ο ντεμγκαλ,ειμαι καινουριος εδω περα και παρατηρω τι γινεται και σχολιαζω..κακο ειναι?