αντουλα μου οι διακιμανσεις ειναι λογικο να υπαρχουν.μην ανυσυχεις τα αντικαταθλιπτικα σε κρατανε...εδω ολοι οι ανθρωποι εχουν τις μαυρες τους...εσυ δεν εισαι ανθρωπος?τι εισαι?λεγε...λεγε...λεγε χε χε
Printable View
αντουλα μου οι διακιμανσεις ειναι λογικο να υπαρχουν.μην ανυσυχεις τα αντικαταθλιπτικα σε κρατανε...εδω ολοι οι ανθρωποι εχουν τις μαυρες τους...εσυ δεν εισαι ανθρωπος?τι εισαι?λεγε...λεγε...λεγε χε χε
:):) ...εγω δεν ειμαι άνθρωπος ειμαι χιονάνθρωπος... :P
...καλοι μου... σασ ευχαριστω...
(κατι ασχετο :P )
...σημερα στη σχολη ειχαμε μαθημα με γιατρο παθολογο.. ειπε κατι πολυ απλο που ομως με εβαλε σε σκεψεις... με μπέρδεψε... συζητούσαμε κλασικά για ασθένειες ρώτησα \"δηλαδη ολοι πεθαίνουν απο κατι?...οχι απλα απο γήρας?\"
...απάντησε \" ναι... απλα το πιο ευάλωτο σημειο του ατομου νοσεί. .προκαλείτε κάποια φλεγμονη.. και αν και το ανοσοποιητικό ειναι πεσμενο.. μπορει να πεθανει ακομη και απο μια απλη λοίμωξη\"..και συμπληρωσε λεγοντας \" δεν υπαρχει ομοιομορφία στη φυση.. ισχύει ο νομος τησ ανομοιομορφίας δεν υπαρχει τιποτα και κανενασ ολόιδιος με εναν αλλο... ολοι ειναι προγραμματισμένοι να ζησουν και να πεθάνουν διαφορετικα.. απο διαφορετικη παθηση και σε διαφορετικη ηλικία...\" ....
..δεν ξερω ακριβως τι με προβλημάτισε ισωσ η φοβερη ανεση με την οποια μιλαγε για τον θανατο των ανθρώπων λεσ και δεν έγινε τιποτα.. οκ.. τοσοοι πολλοί ημαστε....
..τι σκληρο...
..ημαστε ολοι διαφορετικά προγραμματισμενοι...
...
πιστευω πως καθε τι σου συμβαινει.. υπαρχει λογοσ γι αυτο... υπαρχει λογοσ για τον οποιο συμβαίνει....
..πιστευω στα θαυματα.. στις εξαίρεσεις... η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανονα άλλωστε.... πιστεύω στην δυναμη τησ αγαπης.. στην θεραπευτικη δυναμη την αγαπησ και τησ πιστησ για θεραπεια...
..και μου ερχεται ενασ γιατροσ...ο προστάτης τησ ζωης και τησ υγειασ και μου λεει απλα \" ημαστε διαφορετικα προγραμματισμένοι...\" ...προβληματίζομαι... δεν ξερω αν πρεπει να νευριασω.. να θυμωσω... να αντιδρασω.. να επαναστατήσω ..η να το δεχτω σαν μια πραγματικοτητα...
ξερω..ισως ολο αυτο που σασ λεω ειναι χαζο... απλα το σκεφτομουν σημερα...
:):)
...ευχαριστω που δεν με αφηνεται μονη.....
..ευχαριστω....
..μακια στα αγαπημενα μου παιδακια...
..καλοι μου.. για μερικεσ μερεσ 1 εβδομαδα δηλ... δεν θα μπαινω :( .. εχω παααρα πολυ δουλεια... παααρα πολυ διαβασμα.. αφηστε... ..γυριζω 12 απο την δουλεια και μετα διαβαζω.... 6.30 ξυπναω για να παω στην σχολη... κομματια... το παλευω οσο μπορω... χθες το βραδυ ανεβασα και πυρετο...ετρεμα λεσ και με ειχανε βγαλει χειμωνιατικα στην παγωνια :P .. μου ανοιξε και η μυτη... ..τουλαχιστον δεν γραφω ασχημα.. μια εβδομαδα ειναι αυτη,, θα περασει...
θα μου λειψετε!!!!!!
...να μου προσεχετε μωλε μωλε εκει εξω... ...μακια σασ.... πολλα πολλα....
..με πολυ αγαπη..Αντουλα...
.. να σασ πω και τωρα κατι να γελασετε?... μαλλον θα παθω ανεμοβλογια..... ακου πραγματα.. 22χρονων... ανεμοβλογια.... :P (παιδικη ασθενεια σου λεει μετα...) :P
...μου λειπετε... φιλια...
ολα μαζι...χε χε χε
:P
....παει...
..με ξεχασατε.. δεν μου μιλατε πια....
...μπου.... κλαψ....
θελεις να σου φερω την πιπιλα σου για να μην κλαις?αν στην φερω και συνεχισεις να κλαις θα σε σπασω στο ξυλο κακομαθημενη...παιδια δεν την παλευω.το καλοκαιρακι...στην ακρογιαλια...δως μου ενα φιλακι...και ελα πιο κοντα....
¨....οχι ξυλο....Αντωνη μου....
....κουραστικα....
...δεν ειμαι πολυ καλα....
...ισοσ χριαζομαι μεγαλιτερη δοση...
...αρχισα να κλαιω παλι.....
...να μην θελω να σηκωθω....
...θελω να κοιμαμαι.....
...
μονο να κοιμαμαι....
..κουραστικα,,,,
Κουραγιο Adzik,να ξερεις οτι δεν εισαι μονη σου,εμεις ειμαστε εδω,συζητησε το και με τον γιατρο σου μηπως αλλαξει κατι στην αγωγη.
τσουπ..
να μαι κι εγω παλι...... ξεμπερδεψα με εξετασεις και μαρτηρια.......
κeep,,,, εισαι κοπελα?
....σε ευχαριστω πολυ.....
....να ξερετε πως σασ φιλω οοολους..... ολα τα παιδακια .....(και τα ατακτα...)..... μου λειψατε βρε.... ...καλο μασ καλοκαιρι ....
..χαιρετω ολοψυχα τα καινουρια μελη.....
...να ξερετε ολοι πως ολοι μαζι .. τα καταφερνουμε καλητερα..... ενωμενοι..... καληνυχτα.....γι αποψε....
....
.........
..χωρισα χθεσ..
...
....μου ειπε πως αν δεν ειναι σιγουρος 100% πως δεν θα ξαναπαθω καταθλιψη στο μελλον... μετα την θεραπεια... δεν προκειτε να μασ σκεφτει για πιο σοβαρα....
..... ενιωσα πως ηταν εντελως παραλογο αυτο που ειπε.... του ειπα πως ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι θα συμβει αυριο... σε οποιονδηποτε.....
τον αφησα....
μιλησαμε αργοτερα ηρεμοι....
...καταληξαμε πως αγαπιομαστε πολυ......
....
αλλα πως εχει κουραστει ...να προστατευω τον εαυτο μου ...οποτε ερχομαστε σε καποια εντονη συγκρουση... να κανω αμυνα ... κι ασ κραταει λιγο.. κι ασ ημαστε μετα απο 1-2 μερες ...μες τα μελια...
....
......καταλαβαινω.. του δινω τα δικια του....
...ειπε πως εκεινος μπορει και ανεχεται την ασταθεια μου... αλλα δεν ειναι αναγκασμενα τα μικρα παιδακια να την ανεχονται... και πως με βαση την καταθλιπτικη μου ταση....
...εχω πιθανοτητες να μην γινω καταλληλη για μητερα στο μελλον.... και πως με επεκλεισε ωσ μελουσσα....
...αλλα πως με αγαπησε πολυ....και πως ηθελε να βοηθησει.... οπως και οντως εκανε....
.....
...πως μπορει ομωσ μια γυναικα....
...εγω....
...να γυρισει σε εναν αντρα με τον οποιο αγαπιουνται πολυ .... και ξερουν.... πως το δεσιμο τουσ ειναι ενονο.. και σημαντικο... πολυπλευρο....
..οταν βασικα εκεινος την εχει βγαλει ακαταληλη για μητερα των παιδιων του... λογο ...ενος ηλιθιου επιπεδου σεροτονινης στον εγκεφαλό τησ... που εκεινη δεν ελεγχει.....
πειτε μου....
...αρα τι?....
..θα ειμαι ακαταληλη για οποιονδηποτε.....
..εχω ελατωμματικο DNA..... .... ποναω.... και φοβαμαι.....
Πιστευω πως η ολη αυτη σκεψη του ειναι καπως παραλογη.Η καταθλιψη ειναι κατι που μπορει να συμβει στον καθενα σε οποιαδηποτε στιγμη της ζωης του ετσι δεν μπορει λοιπον για το λογο αυτο να πει αν θα εισαι καταλληλη μητερα στο μελον ή οχι.Νομιζω δηλαδη οτι ειναι αδικο το να χωρισετε γι\'αυτο το λογο.Θα μπορουσες ισως να ξαναεκανες μια συζητηση μαζι του για το συγκεκριμενο θεμα,αλλιως προσπαθησε να κοιταξεις εσενα και να το αφησεις πισω.Ειναι δυσκολο αλλα θα τα καταφερεις.Με τη θεραπεια πως τα πας?Φιλακια πολλα Αντα μου και κουραγιο.
Καλώς ήρθες πάλι Αντούλα μου!! Μας έλειψες βρε σκασμένο...:):)
Δεν πιστεύω να έπεσες πάλι ψυχολογικά? ʼλλωστε δεν είναι ο μόνος άντρας σε αυτόν τον πλανήτη.....Ίσως τελικά δεν είχε το κουράγιο για να σηκώσει το όλο φορτίο και να κάνει όση υπομονή σου χρειάζεται....Δεκτό και κατανοητό βέβαια!
Το μόνο που όπως καταλαβαίνεις με κάνει να αναρωτιέμαι είναι το άν αυτός ήταν στη φάση σου.....τί θα ένιωθε και τί θα περίμενε περετέρω από τη σχέση του? Θα ήθελε να τον βλέπεις ξεγραμμένο και ακατάλληλο για την όποια προοπτική οικογένειας?
Οπότε λογικό είναι έως ένα σημείο να συμφωνώ με τη θέση της Νίκης...
Τέλος πάντων!! Φρόντισε τον εαυτό σου, ισορρόπησε και όλα τα άλλα θα έρθουν σιγά-σιγά;)
Φιλιά μωρό μου .........και όχι δεν σε ξεχάσαμε ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!!!!:P:P
lolll.. αχ Ολγακι και Νικακι.. σας ευχαριστω πολυ....
.... βασικα νιωθω πολυυυυ καλητερα.... απο τοτε που αρχησα τα φαρμακακια... νομιζω ομως πως ηρθε και η ωρα για μια ψυχοθεραπεια... για να παψω να μπερδευομαι... καποιες φωρες.. δεν ξερω αν κατι ειναι φυσιολογικο η οχι... και μαλλον καποιος πρεπει να μου πει 2 λογακια....
...τον Σεπτεμβρη θα ανοιξει και η συμβουλευτικη μοναδα για τους νεους στο Παιδων της Αγιας σωφιας... αντε να δουμε τι ειναι αυτο... μπας και μου κανουν καμια ψυχαναλυση..πιο οικονομικη.. γιατι δεν μας παιρνει για πολλα.... :p
.....κι εμενα μου λειψατε.. πολυ πολυ..... πολυ....
... μη χαθουμε τωρα...εεε ΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ...!!!!
...ααααα και για να πω και κατι πολυ αν(ωριμο) :p:p:p
... Αν αυτοι δεν μας θελουν 1
..εμεις δεν τους θελουμε 10000........ ουφ... :p