Originally posted by Oneiroplasmenos
Quote:
Originally posted by ioannis2
Όταν η κοπέλα σου λέει από την αρχή της γνωριμίας σε βλέπω σαν φίλο, τι μπορεί κάποιος να κάνει για να αλλάξει αυτή τη στάση της απέναντι του. Μετά το ραντεβού που είχαμε, μου είπε να το σκεφτούμε αν θα ξαναβρεθούμε. Εκεί της έδωσα να καταλάβει ότι ενδιαφέρομε για κάτι σοβαρό. Την επομένη με πήρε τηλ και μου είπε ότι με βλέπει σαν φίλο, προσπάθησα να την μεταπείσω με αρκετή συζήτηση αλλά μου είπε δύσκολα αλλάζει γνώμη και αν είναι θα με ξαναπάρει τηλέφωνο. Πώς να το χειριστώ; Να περιμένω να με πάρει – αν με πάρει – ή να πάρω πρωτοβουλία; Πώς να το χειριστώ ώστε να γίνει κάτι, υπάρχει τρόπος;
Δεν θα συμφωνήσω.
Ακόμα και εάν τα καλύτερα έρχονται, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μας προσπεράσουν κιόλας. Βλέπεις, ακόμα και αυτό χρειάζεται εκπαίδευση και την απόλυτη ομορφιά, παρόλο που την ποθούν, δύσκολα την αντέχουν οι απαίδευτοι.
Φίλε, τα καλύτερα έρχονται απο εκεί που δεν το περιμένεις... βασικά πρέπει να το δεις πιο ρεαλιστικά το θέμα και να εχεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου να περνάς καλά και τίποτα παραπάνω.