Εγώ δεν ξέρω αν έχω μυαλό (πιστεύω πως είμαι στο φυσιολογικό) έχω όμως πολύ θράσος και πολλές φορές λέω τα πράγματα έτσι όπως είναι.
Printable View
Εγώ δεν ξέρω αν έχω μυαλό (πιστεύω πως είμαι στο φυσιολογικό) έχω όμως πολύ θράσος και πολλές φορές λέω τα πράγματα έτσι όπως είναι.
Το θράσος δεν είναι καλό!!Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Είμαι κακός τι να κάνουμε!!Quote:
Originally posted by janet
Δεν είπα κάτι τέτοιοQuote:
Είμαι κακός τι να κάνουμε!!Quote:
Originally posted by janet
Αν και από την εμπειρία μου και από τους ανθρώπους που συνάντησα μέχρι σήμερα θα τολμήσω να πω το εξής ότι
οι περισσότεροι άνθρωποι στις μέρες μας είναι κακοί
Δεν ξέρω αν όλοι είναι κακοί τζανετ αλλά συνήθως τα καλά παιδιά την πατάνε και οι πιο χαχαχου περνάνε καλά.
φεύγω γεια
Δεν χρειάζεται να δώσεις και αναφορά! πήγαινε στο καλό, και καλή φώτιση!
:P
Κάνουνε και καλλιστεία στα γυμνάσια και στα λύκεια της χώρας;
Πάντα έλεγα πως σε τούτη τη χώρα η εκπαίδευση είναι πολύπλευρη ρε παιδί μου.:P
Χρονια καλα, και ομορφα Γιωτα :)
ευχαριστώ soft
Γειά σου Γιώτα!... καλόχρονη και με υγεία!... και κατά συνέπεια, πολύχρονη βρε!...
;)
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Κάνουνε και καλλιστεία στα γυμνάσια και στα λύκεια της χώρας;
Πάντα έλεγα πως σε τούτη τη χώρα η εκπαίδευση είναι πολύπλευρη ρε παιδί μου.:P
όχι μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις:P
μήπως τελικά πάσχω από ναρσκισισμό;
Quote:
και εγώ βρε στο φυσιολογικό είμαι
και δεν ξέρω για τις άλλες πάντως εμένα δεν θα είναι κορόιδο αυτός που θα με αγαπήσει, oneiroplasmene