και με κανενα φρουτακι διπλα εε??Quote:
Originally posted by curtains
Ως λατρης του κρασιου ζηλεψα krino. :P
Και δυστυχως αυτο το διαστημα λογω αντιβιωσης δεν μου επιτρεπεται να πιω.
Τωρα σκεφτομαι οτι θα ηθελα ενα αφρωδες δροσερο ξηρο λευκο...
Printable View
και με κανενα φρουτακι διπλα εε??Quote:
Και να τα απολαμβανεις ολα αυτα σε καμια βεραντα με γιασεμια και νυχτολουλουδα να σου τρυπουν τη μυτη.
Τι καλά να ήμουνα ευτυχισμένη
Άμα δεις κι εγώ αυτό έλεγα ότι σκέφτομαι ότι όσοι είναι αδύνατοι και έχουν μία καλή σχέση και εννοείται δεν έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα, είναι ευτυχισμένοι..Quote:
Originally posted by janet
Τι καλά να ήμουνα ευτυχισμένη
Εγώ δεν ξέρω πως θα ήθελα να ήμουν ευτύχισμένη έστω και με παραπάνω κιλα έστω και με προβλήματα έστω και χωρίς σχέση.
Α οκ αλλάζει τότε. Αλλά εσύ είπες θέλεις να παντρευτείς :SQuote:
Originally posted by janet
Εγώ δεν ξέρω πως θα ήθελα να ήμουν ευτύχισμένη έστω και με παραπάνω κιλα έστω και με προβλήματα έστω και χωρίς σχέση.
As είμαι ευτυχισμένη καλύτερα!!!!!
Ποια βεραντα ???Quote:
Και να τα απολαμβανεις ολα αυτα σε καμια βεραντα με γιασεμια και νυχτολουλουδα να σου τρυπουν τη μυτη.
καλοκαιρακι ειναι ,βαλε καμια θαλασσα στο πακετο ,κανα φεγγαρι ,αντε και κανα αστερι ,και αν εχεις και την καλοσυνη εε!! και λιγο αμμος καλη θα ηταν ,αλλα η βαρκαδα εε?? μαλλον πολλα ζηταω!!!
Δεν ξερω σας βρισκω χωρις φαντασια αποψε
αυτο παει κατευθειαν για βιντεοκλιπ του τραγουδιου της μαρινελας λιγο κρασι,λιγο θαλασσα και το αγορι μου:P:P:PQuote:
Originally posted by soft
Ποια βεραντα ???Quote:
καλοκαιρακι ειναι ,βαλε καμια θαλασσα στο πακετο ,κανα φεγγαρι ,αντε και κανα αστερι ,και αν εχεις και την καλοσυνη εε!! και λιγο αμμος καλη θα ηταν ,αλλα η βαρκαδα εε?? μαλλον πολλα ζηταω!!!
Δηλαδή και συγνώμη στην παρέα αλλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να σκεφτείτε πέρα απο την στιγμή που ζήτε τώρα ?
και τι ζήτε τώρα ? τις σκέψεις ?
Στην υγειά σου κρίνο και τα επόμενα κερασμένα απο εμένα αν και λόγο εποχής το κόκκινο δεν λέει ( περί ορέξεως κολοκυθόπιτα εδω που τα λέμε ) εχω αράξει έξω κοιτώ τα αστέρια και είναι πανέμορφα και όλες οι σκέψεις μαζί
Στην υγεία όλων μας
(υπόψιν έχει συννεφιά εδώ που είμαι χα χα αλλά εξακολουθ\'ω να τα βλέπω )
Μπα, απλως προσπαθω να ειμαι εγκρατης.
Παντως εγω τωρα το λευκο αφρωδες δροσερο κρασι μου σε κηπο θα ηθελα να το πιω. Μου αρεσει το πρασινο. Με φεγγαρι ασφαλως, γεματο, αλλα και δρεπανοειδες θα μου εκανε και με τη συνοδεια μουσικης, βιβλιου ή φιλου.
Δεν είναι φαντασία βρε η βεράντα με τα γιασεμιά;Quote:
Originally posted by soft
Ποια βεραντα ???
Αυριο θα ειναι μια πολυ πολυ ωραια μερα :))))))))) και θα περασω υπεροχα!
να σου πω,Quote:
τωρα που τελειωνω και το δευτερο ποτηρι,
νομιζω οτι το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να βαλω ενα τριτο....!
Λευκο απο δευτερας....
στα γιασεμια χανω,Quote:
νυχτολουλουδα ομως την εχω βολεψει.
Ωραιο φυτο καλοκαιρινο, μαζι με το αγιοκλημα.
(τωρα που το λες, πραγματι μυριζουν αρκετα)