αντε,ευχομαι τα καλυτερα:))
Printable View
αντε,ευχομαι τα καλυτερα:))
ερχεται σε 10 λεπτα σε 10 ειναι ονειρο δεν αντεχω παιδια
Θα αντέξεις :)
...σε 3 λεπτά :P
κοίτα να περάσεις καλά και μην προδικάζεις τίποτα;)
ειμαι μαζι του και ειναι καλυτερα απο οτι ειχα φανταστει
αχ βρε Ελενα....αν ερωτευτείς τι νομίζεις θα γινόταν; θα χώριζες;θα ζούσες τον έρωτά σου κρυφά;
:) :) :)Quote:
Originally posted by olgaki82
ειμαι μαζι του και ειναι καλυτερα απο οτι ειχα φανταστει
+ η υπογραφή σου! :)
μολις εφυγε:(:(:(:(:(:(:(:(
Για πες μας Ολγάκι πως τα πέρασες; Και μην στεναχωριέσαι, θα πας Αθήνα :)
γεια σου λαιτμπλου¨:)
στεναχωριεμαι γιατι περασα υπεροχα ηταν καλυτερα απο οτι φανταζομουνα
ειναι σεξι,εχει χιουμορ,ξερει πως να φερεται σε μια γυναικα,ειναι και τρυφερος και ρομαντικος οταν πρεπει και αγριος εκει π πρεπει:P
δεν βαρεθηκα ουτε στιγμη μαζι του
αλλα τωρα ηδη μου λειπει αν και μολις εφυγε
και βλεπω και τα τσιγαρα του γαμωτο στο τραπεζι τωρα αδεια,θα κρατησω το πακετο:P
Χαχαχαχα είδες τι ρομαντική που είσαι κι εσύ; Χαίρομαι που πέρασες τόσο καλά. Πιστεύω και το αγόρι σου καλά θα πέρασε :) Κάνε υπομονή Ολγάκι, είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα. Να μιλάτε συνέχεια από το τηλ., και από κάμερες, δεν είναι και λίγο ότι είναι δικός σου :)
ναι ειμαι και ρομαντικη οταν χρειαζεται;P
ε δικος μου μεγαλα λογια,κανεις δεν ειναι κανενος,ελπιζω σε μια ομορφη εξελιξη παντως και νομιζω οτι αρχισαμε πολυ καλα
Ωραίο είναι να ανήκεις και να σου ανήκουν. :P Αν δεν δώσετε όρκους αφοσίωσης τότε πως θα το χαρείτε; Anyway, κάνατε σεξ; Πως ήταν;
σιγα βρε ορκους αφοσιωσhς αν περνας καλα τι ορκους να δωσεις?τα πραγματα εξελισσονται απο μονα τους η τραβανε η οχι δεν χρειαζεται και καμια πιεση.ναι καναμε και ηταν υπεροχα αν και κουρασμενος απο ταξιδι 5 φορες:P,καλοπερασα;P
ολγακι
μακαρι να ειναι ολα οπως τα περιγραφεις και τα αισθανεσαι και να εχουν και την διαρκεια που επιθυμεις :)