Quote:
Originally posted by sabb
Φίλε Fot1109, όπως ίσως θα κατάλαβες , η παρούσα κοινότητα δεν ευνοεί την παρουσίαση νέων σκευασμάτων, καινοτόμων ιδεών, ο σκεπτικισμός περισσεύει και η ειρωνεία προηγείται της καλής προαίρεσης...
Χαλάς τη πιάτσα με λίγα λόγια - αν δεν το κατάλαβες...
Ειλικρινά δεν ξέρω αν διαφημίζεις, προωθείς , υποστηρίζεις ένα καινούριο σκεύασμα. Αν αυτό κάνεις, πίστεψε με, το κάνεις με ενθουσιασμό, με μπρίο, με χιούμορ, με μεταδοτικότητα, αν τελικά το όλο θρέντ έχει διαφημιστικό προσανατολισμό , τότε είσαι πωλητής αξιώσεων - respect.Δεν θα θεωρούσα ποτέ ηλίθιο κάποιον που θα διάβαζε αυτά που γράφεις , από τη στιγμή που απευθύνεσαι μέσω του ίντερνετ σε μη αφελείς, που μ\'ένα γκουγκλάρισμα μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντες της γνώσης τους πάνω στο σκεύασμα που προτείνεις. Θα πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να υποτιμάμε την ποιότητα του αναγνωστικού κοινού και να αντιμετωπίζουμε με καχυποψία την όποια νέα πρόταση - ιδίως όταν αφορά συμπυκνωμένα πεπτίδια καζεΐνης!!!! Μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι που υποτίθεται ανήκουν στην επιστημονική κοινότητα, αντιμετωπίζουν ένα συμπυκνωμένο συστατικό του γάλακτος, ισότιμα μ\'ένα οποιοδήποτε φαρμακευτικό σκεύασμα ή δηλητήριο. . Στο κάτω κάτω, μπορεί εύκολα κανείς να ερευνήσει αν το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι ή όχι αποδεκτό από τον WHO - αν βέβαια εμπίπτει στην κατηγορία φαρμάκων.
Δεν γράφω για να υποστηρίξω τις θέσεις σου - δεν μ\'ενδιαφέρει αν είδες την όποια βελτίωση ή αν είσαι dealer κάποιας φαρμακευτικής εταιρείας. Γράφω γιατί η καθεστηκυία τάξη στην φαρμακολογία, διασαλεύεται από εμπειρίες σαν τη δική σου (πραγματική ή όχι) , κι εκτός από την roche και την novartis, όπως καταλαβαίνεις έχεις ν\' αντιμετωπίσεις κι όσους υπηρετούν ιδιοτελώς ή εν αγνοία τους τα συμφέροντα της φαρμακευτικής συντεχνίας στη χώρα μας...
Κι εμένα αυτό μ\' αρέσει !!!
Όταν ενοχλούνται οι δήθεν σκεπτικιστές, που προτείνεται γαλατάκι σε δόσεις μικρότερες από το ντεπόν για να καταπολεμηθεί το άγχος και η αϋπνία , συντελείται μια μικρή αναταραχή στην φαρμακαγορά που κατακλύζεται από τις \"αθώες\" βενζοδιαζεπίνες και που κανείς εδώ μέσα δεν θα πει στον κόσμο που ταλαιπωρείται, πόσο κακό κάνουν.......
ΥΓ Φυσικά δεν θα εκπλαγώ αν το θέμα κλείσει για λόγους...παραβίασης των όρων χρήσης...
Συμβαίνει αυτό συχνά εδώ μέσα, μην σου κάνει εντύπωση...
Φιλε Σαμπ ,οπως ειπα και σε ενα φιλο που μου στειλε πμ ,το μονο πραγμα που μου τη σπαει ,ειναι που δεν ειμαι ο αντιπροσωπος του lactium...