Quote:
Originally posted by Christine
σιγα σιγα θα το πηγαιναμε.....
δεν σε κοβω για καλο ψαρα.
Τραβας ατσαλα την μισινεζα, τα λαβρακια φευγουν, και σου τρωνε κιολας την γαριδα!!!
Printable View
Quote:
σιγα σιγα θα το πηγαιναμε.....
Τραβας ατσαλα την μισινεζα, τα λαβρακια φευγουν, και σου τρωνε κιολας την γαριδα!!!
Φυσικά και πρέπει να ταιριάζεις με τον άλλον. Αλλά όχι να μείνεις και μόνος σου. Συνδυασμός και των δύο.Quote:
Originally posted by frei
Αρα ο γαμος ειναι κατι που πρεπει να γινει επειδη εισαι σε ηλικια γαμου και οχι κατι που θελεις να γινει επειδη ταιριαζεις με τον αλλον.... λυπαμαι αλλα διαφωνω lbp μου.....
Κρίνο άσε τις ειρωνείες.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by frei
Αρα ο γαμος ειναι κατι που πρεπει να γινει επειδη εισαι σε ηλικια γαμου και οχι κατι που θελεις να γινει επειδη ταιριαζεις με τον αλλον.... λυπαμαι αλλα διαφωνω lbp μου.....
ευτυχως,
μπορουμε να συμφωνησουμε εμεις....
:cool:
Καλυτερα μονος και ησυχος παρα μια ζωη με προβληματα!
Βρε κρινο,
ηδη απο την γαλοπουλα τα βρηκαμε.
και βεβαια στη συνεχεια βρηκαμε καποια τεσπα χημεια και ανταποκριθηκα στα φιλια του....και αμεσως καταλαβε οτι δε με αφηνε αδιαφορη...μα...δεν ηθελα να προχωρήσω...πειραζει δηλ?? νομιζα οτι θα ειχαμε χρονο...νομιζα οτι θα ηθελε συνεχεια....
Έβγαλε ενδεχομένως το πόρισμα ακριβώς που σου είπε: ότι έχετε διαφορετικούς ρυθμούς.Quote:
μα...αυτός δεν εδωσε την ευκαιρια ουτε αυτη η οικειοτητα να αναπτυχθει! εβγαλε το πόρισμα αμεσως!!!! πηρε βιαστικη αποφαση παιδια ενω εδειχνε οτι με ηθελε!!!! πώς μπορουσε να ξερει εξαρχης την εκβαση αυτης της σχεσης????
ειναι δυνατον εγω να τον καταπίεζα να με παντρευτει??? σιγα σιγα θα το πηγαιναμε.....
με αδειασε τωρα και πονεσε....αυτο....ετσι το ιδιο θα ηταν και σε ενα μηνα εαν το εκανε...ακομα και πιο κοντα να ειχαμε ερθει....ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ...οχι ομως στην αποτομη συμεριφορα μου που του μιλισα απο το τηλεφωνο...
Quote:
μα...δεν ηθελα να προχωρήσω...πειραζει δηλ?? νομιζα οτι θα ειχαμε χρονο...νομιζα οτι θα ηθελε συνεχεια....
χωρις να μπορω να μπω στο μυαλο του καθενα,
πιθανον αυτη την σταση να την εκτιμησε αρνητικα.
Εχει να κανει με το τι αντιληψεις εχεις και οχι με το αν εισαι κοπελα της μιας νυχτας.
μα....πρεπει να σε τραβαει και αλλος......γουρουνι στο σακι???? στα χρονια των γονιων μας βρισκομαστε?? που δεν ειχαν επιλογες? η μανα μου ειδε τον πατερα μου της αρεσε και σε 3 μηνες εγινε ο γαμος!! και ολα αυτα γιατι ηταν ηδη 31!
εγω απλα ξεκινισα μια γνωριμια....δεν μπορουσα να ειμαι σιγουρη 100% οτι θα παντρευομουν αυτον τον ανθρωπο!
Και κακο ειναι που θα θελα να παντρευτω?? ακομα και σε 10 χρονια....οποτε προκυψει....
Κρινο μου...ναι....δεν ειμαι καλος ψαρας! αλλα παει τοωρα το λαβρακι....τι να κανω? να τηλεφωνω και να επιμενω? να το σηκωσει και η μαμακα του και να με αρχισει??? μενει με τη μαμακα....ξερεις
Πλάκα κάνεις???? Είναι 40 και μένει με την μαμά του? Κι εσύ καλέ τι θες απο την ζωή του???? Να αντικαταστήσεις την μαμά του.... δεν γίνεται.....μιλάω εκ πειρας. Ξέχνα τον!
Quote:
Κρινο μου...ναι....δεν ειμαι καλος ψαρας! αλλα παει τοωρα το λαβρακι....τι να κανω? να τηλεφωνω και να επιμενω? να το σηκωσει και η μαμακα του και να με αρχισει??? μενει με τη μαμακα....ξερεις
να σταματησεις καταρχην να βλεπεις τους αντρες σαν λαβρακια και να χαλαρωσεις.
Θα κανεις μια καλη αρχη.
ΑΚΡΗ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ......πιθανον να αλλαξει γνωμη....αλλα αν τυχει κατι τετοιο δεν ξερω εαν θα το δεχτω.....
Συγγνώμη αλλά ο άνθρωπος δεν σου πρότεινε να εφαρμόσετε το μοντέλο των γονιών σου, να παντρευτείτε δηλαδή άμεσα. Κι έπειτα είπες ότι δεν σε άφησε αδιάφορη όταν φιληθήκατε...οπότε, που κολλάει το \'γουρούνι στο σακί\'?
Και θα συμφωνήσω απόλυτα με το να σταματήσεις να βλέπεις τους άντρες σαν \'λαβράκια\' και να χαλαρώσεις.
Λεει οτι εδω και ενα χρονο που εχει επιστρεψει στο νησι μενει με τη μαμα...εχει αλλα 4 αδερφια ολα παντρεμενα.....
Η ζωη του ειναι η δουλεια του....σπιτι...περιβολι.....μπα νακι στη θαλασσα μονος παντα....μετα παλι σπιτι...παιξιμο στο λαουτο ή το βιολι....και νανι...ουτε βγαινει...για ενα καφε στη χωρα...αυτο στην αρχη με βολεψε...μαλλον δεν ειναι γκομενιαρης λεω...ελα ομως που αμα το καλοσκεφτεις κατι δεν παει καλα???