Βασικά ο τίτλος του θέματος είναι λάθος θα έπρεπε να γραφτεί \" φάρμακα που δεν μας παχαίνουν\" και όχι \"φάρμακα που δεν παχαίνουν\"!Υπάρχει διαφορά!
;)
Printable View
Βασικά ο τίτλος του θέματος είναι λάθος θα έπρεπε να γραφτεί \" φάρμακα που δεν μας παχαίνουν\" και όχι \"φάρμακα που δεν παχαίνουν\"!Υπάρχει διαφορά!
;)
δεν νομίζω πως πήρες ένα πραγματικό κιλο μέσα σε μια μέρα.Quote:
Originally posted by lightbluepath
Παιδιά το ινβέγκα καραπαχαίνει. Ένα κιλό πήρα από χτες μέχρι σήμερα. :\'( Εκτός και αν ήταν από το τοπαμάκ που το παίρνω για να αδυνατίσω υποτίθεται.
μπορεί να αυξήθηκε το βάρος σου στη ζυγαριά από κατακράτηση υγρών.
επίσης δεν ζυγιζόμαστε πριν τη περίοδο, γιατί είναι σίγουρο πως θα δείξει παραπάνω.
αν το τοπαμάκ σε σένα θα προκαλεσει αύξηση της όρεξης , τί να πω.
θα είσαι ιδιαίτερη περίπτωση. :D
επίσης :
http://schizophrenia.emedtv.com/invega/invega-and-weight-gain.html
http://www.store-rx.net/fda-rx/TOPAMAC.html
μηπως μαζι με το ινβεγκα εφαγες τπτ πιτογυρα?
να ξερεις, οτι αν εμφανιστγει ενα κιλο που δεν φευγει στην ζυγαρια, ποτε δεν ειναι απο την προηγουμενη μερα, αλλα απο ολη την προηγουμενη βδομαδα(τουλαχιστον βδομαδα) πως τρως τις τελευταιες 10 μερες? κινεισαι καθολου? κανενα μπανιο κανεις?(στην θαλασσα εννοω,ασκηση..)
οι θερμιδες που τρως λμπ, ειναι πολλες για αδυνατισμα.γι αυτο παχαινεις,αργα αλλα σταθερα.πρεπει να τις μειωσεις λιγο...καπου στις 1200
Εχει δικιο η lightblue.Τα φαρμακα επιβραδυνουν το μεταβολισμο και οση διαιτα και αν κανει κανεις δεν χανει ευκολα κιλα.Κι εγω ξαναπηρα μεσα σε 1 εβδομαδα 2 κιλα και δεν μπορω να καταλαβω απο που.
δεν αμφισβητω καθολου οτι επιβαρυνουν τον μεταβολισμο. γιαυτο και πρεπει να προσεχετε διπλα, απ οτι χωρις φαρμακα.Quote:
Originally posted by mihalis
Εχει δικιο η lightblue.Τα φαρμακα επιβραδυνουν το μεταβολισμο και οση διαιτα και αν κανει κανεις δεν χανει ευκολα κιλα.Κι εγω ξαναπηρα μεσα σε 1 εβδομαδα 2 κιλα και δεν μπορω να καταλαβω απο που.
με 2000 θερμιδες, μια γυναικα, δεν αδυνατιζει με τπτ ουτε χωρις φαρμακα,ποσο μαλλον οταν παιρνει και φαρμακα.
πρεπει να μειωσει λιγο αν θελει να χανει.
Quote:
Πήρα ένα κιλό γιατί δεν το έχασα ούτε σήμερα. Δεν έχω περίοδο λόγω των άλλων χαπιών. Δεν μου προκάλεσε αύξηση της όρεξης, κανονικά έφαγα. Έτσι το πήρα το κιλό, τελείως άδικα. Σας το φώναζα ότι επιβραδύνουν το μεταβολισμό. Anyway, στις παρενέργειες του Τοπαμάκ δεν λέει αύξηση της όρεξης, αλλά αύξηση του σωματικού βάρους στις συχνές παρενέργειες.
http://www.janssen-cilag.gr/bgdisplay.jhtml?itemname=topamac_sideeffects&p roduct=none
lightbluepath , μάλλον κοιτάς αυτά που θέλεις να δεις.
γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός.
Οι πολύ συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν:
• Απώλεια σωματικού βάρους
• Μυρμήγκιασμα στα χέρια και τα πόδια
• Νωθρότητα και υπνηλία
• Ζάλη
• Διάρροια
• Ναυτία
• Μπουκωμένη με καταρροή μύτη και πονόλαιμος
• Κόπωση
• Κατάθλιψη
αυτά λέει στο λινκ που παραθέτεις.
Quote:
Arktos έχει και συχνές παρενέργειες και δεν κοιτάω αυτά που θέλω να δω αλλά αυτά που με έπιασαν και κοιτάω όλα τα πιθανά. Δλδ ή από το ινβέγκα είναι ή από το τοπαμάκ. Δεν είναι από άλλα. Και τα τοπαμάκ στις συχνές παρενέργειες το λένε αυτό. Δεν είπα σίγουρα, αλλά είναι και αυτό μία πιθανότητα.
ναι είδα τι λέει στις συχνές.
και καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατί πέρασα από ΄κει.
σου είπα όμως να περιμένεις.
το συζήτησες με το γιατρό σου?
το ότι σου κόπηκε η περίοδος είναι μεγάλο πρόβλημα.
πόσο καιρό συμβαίνει αυτό?
Εγω εχω την διπλασια προλακτινη απο το κανονικο,μπορει να φταει κι αυτο που εχουμε βαλει κιλα και δεν τα χανουμε,εχει δικιο η lightblue.
χάσε 10 και θα είσαι οκ :)Quote:
Originally posted by janet
Συγνώμη βρε Άρκτε 10 κιλά πάνω από το ύψος σου δεν λέγεσαι χοντρή υπέρβαρη ίσως και εγώ τώρα είμαι 1.60 με 70 κιλα!!
Εσύ πόσο ήσουνα δλδ?
Quote:
Άρκτος η περίοδος είναι το τελευταίο που θα πρέπει να μας νοιάζει γιατί δεν ωφελεί κάπου εκτός και αν φταίει για το πάχος. Αλλά και έτσι να είναι, όλα τα φάρμακα ανεβάζουν την προλακτίνη, συνεπώς δεν θα έχω περίοδο με κανένα. 10 κιλά δεν είναι πολλά εγώ έχω πάρει 40 :$
δεν είμαι γιατρός.
το να έχει μια γυναίκα περίοδο όμως θεωρείται φυσιολογικό.
το να μην έχει είναι αφύσικο.
κι εγώ δεν είχα περίοδο για 3 μήνες , αλλά ρυθμίστηκε.
μην το αφήνεις έτσι.
δεν νομίζω πως υπάρχει γιατρός που θα το άφηνε έτσι.
να το απαιτήσεις από το γιατρό σου.
Ναι ήθελα να ρωτήσω πόσα κιλά πήρε η άρκτος σε σχέση με το ύψος της και πώς τα έχασε?Quote:
Βρε janet πότε είπε 10 κιλά πάνω από το ύψος της και δεν το είδα; 10 κιλά είπε ότι πήρε απλά. Εξάλλου τι λες κι εσύ 10 κιλά πάνω από το ύψος σου είσαι :PQuote:
Originally posted by janet
Συγνώμη βρε Άρκτε 10 κιλά πάνω από το ύψος σου δεν λέγεσαι χοντρή υπέρβαρη ίσως και εγώ τώρα είμαι 1.60 με 70 κιλα!!
Εσύ πόσο ήσουνα δλδ?
Με ενδιαφέρει να μάθω!
Πες μου και πώς τα έχασες αν θες.
Quote:
Βρε άρκτος σου λέω δεν γίνεται με τίποτα να έχω με τα αντιψυχωτικά παίρνω χάπια να μου ρίξουν την προλακτίνη μπας και έχω. Και να φανταστείς οι γιατροί δεν στα λένε αυτά μόνη σου πρέπει να τα ψάξεις. Εγώ τυχαία το βρήκα για την προλακτίνη. Επειδή δεν μπορούσα να χάσω κιλά. Δεν πειράζει που είναι αφύσικο. Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα.Quote:
Originally posted by arktos
δεν είμαι γιατρός.
το να έχει μια γυναίκα περίοδο όμως θεωρείται φυσιολογικό.
το να μην έχει είναι αφύσικο.
κι εγώ δεν είχα περίοδο για 3 μήνες , αλλά ρυθμίστηκε.
μην το αφήνεις έτσι.
δεν νομίζω πως υπάρχει γιατρός που θα το άφηνε έτσι.
να το απαιτήσεις από το γιατρό σου.
google it
έμμηνος ρύση και παχυσαρκία
janet , είμαι 1,60 είχα πάει 58 κιλά και τώρα είμαι 48.
Ρε συ ήσουνα πάντα μια χαρά!Quote:
Originally posted by arktos
janet , είμαι 1,60 είχα πάει 58 κιλά και τώρα είμαι 48.
Εγώ ήμουν 50 κιλά και ξαφνικά μέσα σε 4 χρόνια έβαλα 20 κιλά τα οποία θέλω να χάσω, βέβαια:(
μου αρέσει να είμαι πολύ αδύνατη σαν εσένα!!:)