Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ειλικρινά μπαίνω στο site πλέον και γίνομαι χειρότερα. Είμαι ένα βήμα πριν να φύγω απλά δεν έχω κάτι άλλο να κάνω.
Και γιατί δεν φεύγεις είπαμε?
Printable View
Quote:
Ειλικρινά μπαίνω στο site πλέον και γίνομαι χειρότερα. Είμαι ένα βήμα πριν να φύγω απλά δεν έχω κάτι άλλο να κάνω.
Εξήγησα. Εσύ γιατί δεν φεύγεις;Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Quote:
Εξήγησα. Εσύ γιατί δεν φεύγεις;Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Γιατί εγώ δεν έχω πει ποτέ ότι θα φύγω. Περνάω πολύ καλά εδώ.
Εσύ είπες πως κάθε φορά που μπαίνεις γίνεσαι χειρότερα και είσαι ένα βήμα πριν φύγεις.
Γιατί κάθεσαι λοιπόν σε ένα χώρο που σε χαλάει?
Εξήγησα ότι δεν έχω τι να κάνω και επιπλέον το χρησιμοποιώ για βοήθεια για την αρρώστεια μου.
εχεις σκεφτει ομως, οτι ισως δεν εχεις τι να κανεις, γιατι εισαι ολη μερα εδω μεσα τρωγοντας τον χρονο σου?Quote:
Εξήγησα ότι δεν έχω τι να κάνω και επιπλέον το χρησιμοποιώ για βοήθεια για την αρρώστεια μου.
εγω δεν σου λεω να φυγεις, αν δεν το θελεις (γιατι προφανως και δεν το θελεις) αλλα σου λεω οτι μπορεις να το αραιωσεις κι ετσι να μη σου λειψει.
βαλε ενα προγραμμα στον εαυτο σου για το ποση ωρα θα εισαιε δω μεσα καθημερινα και περιορισου σε αυτο, ωστε να σκεφτεις και να βρεις τι αλλο μπορεις να κανεις με τον χρονο σου...
Δεν έχω κάτι άλλο Ρεμ να κάνω, φίλους δεν έχω, κάποιο χόμπι δεν με ενδιαφέρει να αρχίσω, με ενδιαφέρει η επικοινωνία αρκεί να μην είναι εναντίον μου. Θα κάτσω και αν δω ότι με ενοχλεί κάτι θα φύγω για ένα διάστημα (δλδ δεν θα γράφω) και θα ξανάρθω.
Quote:
αρκεί να μην είναι εναντίον μου.
δεν υπαρχει τετοια επικοινωνια.
Ακομα και μονοι να μεινουμε, μπορει να φτασουμε να διαφωνουμε με τον εαυτο μας, και να ειμαστε εναντιον του
Το να μπορουμε ομως να ακουμε τον αλλο που ειναι εναντια ομως, ειναι κατακτηση και οχι υποτιμηση.
Άσε μας ρε κρίνο που δεν υπάρχει τέτοια επικοινωνία εγώ μια χαρά επικοινωνώ με τους γονείς μου και που είναι κατάκτηση μ..κία είναι.Quote:
Originally posted by krino
Ακομα και μονοι να μεινουμε, μπορει να φτασουμε να διαφωνουμε με τον εαυτο μας, και να ειμαστε εναντιον του
Το να μπορουμε ομως να ακουμε τον αλλο που ειναι εναντια ομως, ειναι κατακτηση και οχι υποτιμηση.
Quote:
Άσε μας ρε κρίνο που δεν υπάρχει τέτοια επικοινωνία εγώ μια χαρά επικοινωνώ με τους γονείς μου και που είναι κατάκτηση μ..κία είναι.Quote:
αμα αυτο ειναι αυτο που ζητας και σου φτανει δεν υπαρχει προβλημα.
Μοιρασε και λαπτοπ στο σπιτι να μιλατε ολοι μαζι.
Απλα φανταζομουν, οτι σε ενδιαφερει και ο εξω κοσμος και κατι παραπερα απο το δωματιο σου.
Αν οχι μεινε αυστηρα με αυτους που σε καταλαβαινουν.
Αν ομως θες να τολμησεις να πας παραεξω, το παιχνιδι εχει αλλους κανονες.
Διαλεγεις και παιρνεις.
(αν και φαινεται οτι ηδη εχεις κανει τις επιλογες σου)
Εξήγησα θα μιλάω όσο μου μιλάνε καλά. Δεν φταίω εγώ τίποτα να ανέχομαι τα κόμπλεξ του καθένα κάθε φορά. Μακάρι να είχα πράγματα να πω με τους γονείς μου. Θα καθόμουν όλη μέρα να συζητάω μαζί τους γιατί είναι οι μόνοι που αξίζουν στη ζωή μου. Και οι συγγενείς μου. Βέβαια από το φόρουμ έχω πάθει εξάρτηση και θέλω να μπαίνω συνέχεια γιατί συνήθως έχω κάτι να πω.Quote:
αμα αυτο ειναι αυτο που ζητας και σου φτανει δεν υπαρχει προβλημα.
Μοιρασε και λαπτοπ στο σπιτι να μιλατε ολοι μαζι.
Απλα φανταζομουν, οτι σε ενδιαφερει και ο εξω κοσμος και κατι παραπερα απο το δωματιο σου.
Αν οχι μεινε αυστηρα με αυτους που σε καταλαβαινουν.
Αν ομως θες να τολμησεις να πας παραεξω, το παιχνιδι εχει αλλους κανονες.
Διαλεγεις και παιρνεις.
(αν και φαινεται οτι ηδη εχεις κανει τις επιλογες σου)
Quote:
Εξήγησα θα μιλάω όσο μου μιλάνε καλά. Δεν φταίω εγώ τίποτα να ανέχομαι τα κόμπλεξ του καθένα κάθε φορά. Μακάρι να είχα πράγματα να πω με τους γονείς μου. Θα καθόμουν όλη μέρα να συζητάω μαζί τους γιατί είναι οι μόνοι που αξίζουν στη ζωή μου. Και οι συγγενείς μου. Βέβαια από το φόρουμ έχω πάθει εξάρτηση και θέλω να μπαίνω συνέχεια γιατί συνήθως έχω κάτι να πω.
συνεχιζεις να λες τα δικα σου.
Εξηγησες και εξηγησαν και εξηγησαμε....
Αρα λοιπον ναι μεν οι γονεις σου ειναι αυτοι που σε εκτιμανε αλλα δεν εχεις κατι να πεις.
Απο την αλλη, στον εξω κοσμο, βρισκεις καποια πραγματα να πεις, αλλα ενα κομματι σου (μικρο η μεγαλο) δεν σε εκτιμαει.
Το βλεπεις το αδιεξοδο η οχι?
Οσο δεν το βλεπεις, τοσο πιο πολυ αυτο θα σε στρεσσαρει και θα σε μπερδευει.
Το βλέπω το αδιέξοδο αλλά δεν φταίω εγώ. Τεσπά, τέρμα η συζήτηση. Βαριέμαι να γράφω.Quote:
συνεχιζεις να λες τα δικα σου.
Εξηγησες και εξηγησαν και εξηγησαμε....
Αρα λοιπον ναι μεν οι γονεις σου ειναι αυτοι που σε εκτιμανε αλλα δεν εχεις κατι να πεις.
Απο την αλλη, στον εξω κοσμο, βρισκεις καποια πραγματα να πεις, αλλα ενα κομματι σου (μικρο η μεγαλο) δεν σε εκτιμαει.
Το βλεπεις το αδιεξοδο η οχι?
Οσο δεν το βλεπεις, τοσο πιο πολυ αυτο θα σε στρεσσαρει και θα σε μπερδευει.
Quote:
Το βλέπω το αδιέξοδο αλλά δεν φταίω εγώ. Τεσπά, τέρμα η συζήτηση. Βαριέμαι να γράφω.
παλι αμυνα στην αμυνα.....
Δεν εψαξε κανεις αν φταις η οχι, εκτος απο εσενα.
Εκεινος που σου επιτιθεται λεκτικα δεν τον ενδιαφερει τι κανεις, αν εισαι η πιο καλη κοπελα του πλανητη η και η κακια μαγισσα.
Το ιδιο του κανει.
Η ουσια ειναι οτι απο αυτο το αδιεξοδο,
η μονη που αποκτα θεμα, προβλημα κλπ κλπ εισαι εσυ και κανενας αλλος. (αντε και ο αντμιν αν ζοριζεται απο τις φορουμικες εντασεις, αλλα εχει συνηθισει απο φουρτουνες)
Οσο για την συζητηση,
καλο ειναι να τερματιστει.
Επαναλαμβανομαστε αδιεξοδα.
Το πιο χρησιμο θα ηταν σε αυτη την φαση, να σταματησουμε να βαραμε τα πληκτρα και να σκεφτεις.
(λμπ)
δλδ με τους γονεις σου δε διαφωνεις ποτε?
εμας τους τριτους, πως σου φαινεται ο τροπος που κανουμε κουβεντα? (οχι με εσενα, μεταξυ μας). πχ εγω με τον κρινο κ με τα αλλα παιδια του φορουμ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο κόντρα στη lpb, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου!!Το αν διαφωνεί ή συμφωνεί με τον καθένα δικαίωμα της!Το αν είναι εγωίστρια επίσης δικαίωμά της!
Και επίσης η lpb έχει πει ότι έχει ψύχωση η οποία θέλει ειδική μεταχείριση και αλλάζει και τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Δεν μπορώ να καταλάβω τί νόημα έχει να εναντιονόμαστε σε ένα τέτοιο άτομο, που περνάει τόσο δύσκολα και η καθημερινότητα του είναι τόσο δύσκολη και μπορεί η μόνη της ευχαρίστηση να είναι να γράφει στο φόρουμ;
Επίσης είπε ότι θέλει να σκοτώσει παιδάκι! Αν είναι δυνατόν να πιστέψουμε κατί τέτοιο και να πιαστούμε από αυτό !!Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω ίσως το είπε για να τραβήξει την προσοχή μας!!
Επίσης σε κάθε άνθρωπο η ψύχωση δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο άλλος δείχνει υπερβολικά καλός και άλλος υπερβολικά κακός!Γενικά το άτομο το οποίο ασθενεί μπαίνει σε πολλά προβλήματα με τους συνανθρώπους του λόγω της ψύχωσης!
Συγνώμη!Είπα απλά την απόψή μου!!Δεν θέλω να φέρω κανένα σε δύσκολη θέση!