Αυτό πάλι τι σπόντα ήταν; Πρέπει να κάθομαι να τις μαζεύω όλες τις σπόντες να διαβάζω όλο το φόρουμ;Quote:
Originally posted by arktos
δλδ ούτε μια βόλτα δεν μπορούμε να πάμε ?
καχύποπτη έχεις γίνει ?
διαβάζω lbp.
Printable View
Αυτό πάλι τι σπόντα ήταν; Πρέπει να κάθομαι να τις μαζεύω όλες τις σπόντες να διαβάζω όλο το φόρουμ;Quote:
καχύποπτη έχεις γίνει ?
διαβάζω lbp.
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Ολγάκι,άνοιξε ένα θέμα για να μπορέσουν και τα μέλη να σε στηρίξουν,να το συζητήσουμε βρε παιδί μου.Μην πανικοβάλλεσαι,δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου.:)
καλημερα δεν ανοιγω κανενα θεμα και ειδη νιωθω ασχημα που μπαχαλεψα το θεμα χθες.το φορουμ δεν ειναι ο εξομολογητης μου.παρασυρθηκα και εκτονωθηκα εδω μεγαλο λαθος,πρεπει να μαθω να μενω ψυχραιμη μου το οφειλω.φιλια
Ολγάκι αν δεν έχεις κάπου να πεις τι ακριβώς σου συμβαίνει πες τα εδώ, φαίνεσαι πολύ πιεσμένη.
βασικα εισαι οντως αρκετα πιο ηρεμη απο χθες.
and dats guuuud
;)
Quote:
Originally posted by Boltseed
βασικα εισαι οντως αρκετα πιο ηρεμη απο χθες.
and dats guuuud
;)
ειμαι ναι.και να σαι καλα για τη χθεσινη σου παρεμβαση ειχα αναγκη εκεινη την ωρα απο μια κουβεντα γιατι ειναι τοσο μα τοσο περιεργο αυτο π μ συμβαινει π δεν λεγεται πουθενα.
κ αν εισαι ολιγων μαλακω τι σε πειραζει?πρεπει να εχουμε απο λιγο απο ολαQuote:
Originally posted by olgaki82
δεν ειμαι το τελειο κοριτσι,δεν ειμαι η τελεια γκομενα ουτε ο τελειος χαρακτηρας ειμαι ενας ανθρωπος με τα δικα του λαθη και εχω κανει και μη μου γλειφετε τα αυτια γιατι ειναι μαλακω πως να το κανουμε ειμαι
και ενιοτε απο πολυ ;)
εχεισ απολυτο δικιο και εχω μαθει να λειουργω λαθος απο χρονια τωρα,να τα κανω ολα τελεια και εκει απογοητευομαι κυριως απογοητευω τον εαυτο μ γιατι κανω λαθη,δεν εχω μαθει να συγχωρω τα λαθη μου και εκδικουμαι κυριως εμενα οταν κανω ενα λαθος.δεν ξερω πως να το αλλξω και ειμαι και εγωιστρια γαμωτο μ δηλαδη δεν ακουω κανενα οταν εγω μπαινω στη διαδιαδικασια να αυτομαστιγωθω.με βαραω αλυπηταQuote:
Originally posted by dora-agxos
κ αν εισαι ολιγων μαλακω τι σε πειραζει?πρεπει να εχουμε απο λιγο απο ολαQuote:
δεν ειμαι το τελειο κοριτσι,δεν ειμαι η τελεια γκομενα ουτε ο τελειος χαρακτηρας ειμαι ενας ανθρωπος με τα δικα του λαθη και εχω κανει και μη μου γλειφετε τα αυτια γιατι ειναι μαλακω πως να το κανουμε ειμαι
και ενιοτε απο πολυ ;)
για μενα το φορουμ ηταν μια ανταλλαγη αποψεων.στη συνεχεια παρατηρησα οτι ορισμενα ατομα εχουν εθιστει στο να δεχονται συμβουλες και ορισμενα αλλα στο να δινουν!
Η \"ψυχολογια του καναπε\" κυριαρχει δυστυχως και οι (αυτο)διαγνωσεις δινουν και παιρνουν...
δεν ειναι κακο να υπαρχει αυτο το φορουμ αντιθετως.αλλα κακο ειναι οταν \"ζεις\" μεσα σε αυτο.αποψη μου ειναι οτι το να συζητας για το προβλημα σου καθε μερα δε σε βοηθαει να το αποβαλλεις αλλα ισως και να το ενισχυει.ξεπερασα σε μεγαλο βαθμο την κοινωνικη φοβια μου(αυτοδιαγνωση μεν αλλα το σπουδαζω) οχι οταν καθομουν με του φιλους μου και το συζητουσα αλλα οταν το ξεχασαμε ολοι και προχωρησαμε μπροστα.
olga exeis u2u
Quote:
Originally posted by lightbluepath
καχύποπτη έχεις γίνει ?
διαβάζω lbp.
lightbluepath , μην βλέπεις παντού σπόντες που δεν υπάρχουν.
είναι απλό : έκανα ένα διάλειμμα από το διάλογο με το ολγάκι και άρχισα να διαβάζω ένα θέμα σου.
Quote:
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Ολγάκι,άνοιξε ένα θέμα για να μπορέσουν και τα μέλη να σε στηρίξουν,να το συζητήσουμε βρε παιδί μου.Μην πανικοβάλλεσαι,δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου.:)
καλημερα δεν ανοιγω κανενα θεμα και ειδη νιωθω ασχημα που μπαχαλεψα το θεμα χθες.το φορουμ δεν ειναι ο εξομολογητης μου.παρασυρθηκα και εκτονωθηκα εδω μεγαλο λαθος,πρεπει να μαθω να μενω ψυχραιμη μου το οφειλω.φιλια
καλησπέρα!
ναι, νιώσε και άσχημα που μπαχάλεψες και το θέμα τώρα.
και για να σου θυμίσω : το φόρουμ είναι και εξομολογητής του καθενός μας. :)
gia mena einai ena meros sto opoio mpeno gia na diavaso post pou grafei o alos anonima to provlima tou oste na katalavo pio poli kai ta dika mou provlimata kai se kapies periptoseis voithao kiolas ama mporo... apthn allh mpeno sto genika pou k pou k sas vlepw na sfazeste k spaw plaka ama dn exo ti na kano xD A! kai ama exo kapoies apories kano kana post gia na zhthsw th gnomh sas. aftaa. sorry gia ta greeklish alla de ksero pos allazei h glossa sta windows 7 ama 3erei kapoios as m pei plz
αστε το βρηκα