Συλλυπητήρια σε σένα και την οικογένεια σου. Κάτι τέτοιες στιγμές με κάνουν να θυμάμαι πόσο γελοίο είναι να ασχολούμαι με τα μικροπροβλήματα μου και μάλιστα να τα θεωρώ και σοβαρά..
Printable View
Συλλυπητήρια σε σένα και την οικογένεια σου. Κάτι τέτοιες στιγμές με κάνουν να θυμάμαι πόσο γελοίο είναι να ασχολούμαι με τα μικροπροβλήματα μου και μάλιστα να τα θεωρώ και σοβαρά..
Ιφιγένειά μου ειλικρινά λυπάμαι...Ξέρω τί σημαίνει θάνατος στο χώρο του σπιτιού, αλλά και στο συγγενικό περιβάλλον μιας και το πέρασα 3 φορές μέχρι τώρα στα 33 μου...Σου εύχομαι καλό κουράγιο σε όποια σενάρια ή καθήκοντα καλείς τον εαυτό σου να στηρίξεις..
Η δύναμη που σε προβληματίζει μάλλον υπάρχει μέσα σου οπότε μην φοβάσαι.Εάν δεν ένιωθες ότι κατά βάθος δεν είσαι δυνατή δεν θα γνωστοποιούσες την απόφασή σου να σταθείς σαν βράχος στην μητέρα σου, αλλά θα είχες ήδη αποτραβηχτεί σε μια γωνιά..Πιστεύω σε εσένα...πίστεψε και εσύ τον εαυτό σου!!!!!!!!!!!!;)
Συλλυπητηρια Ifigeneia24 και κουραγιο.
ιφιγένεια24, κράτα από το θείο σου τα πιο ωραία ενθύμια. ακόμη ψάξε και βρές ακόμα κι αν δεν ήταν εμφανή. πάνω σ\' αυτά χτίσε ένα χαμόγελο. το χαμόγελο θα είναι χαραγμένο στο μυαλό και στην καρδιά σου, για ό,τι καλό είχε κάνει εκείνος ο άνθρωπος. αυτό θα σε βοηθήσει να στηρίξεις και να στηριχτείς στη θετική σκέψη. αυτό θα είναι και σα μια προσευχή να είναι καλοτάξιδος κι αυτός εκεί που έφυγε. στη μητέρα σου να θυμίσεις ότι ζει και ότι είναι μάνα σου.
κι εσύ να ζεις και να πορεύεσαι με γαλήνη.
καλημέρα σ\' όλους!
Ευχαριστω ολους σας..
Μονο ΖΩΗ απο δω και περα..Κανεις πια να μη ζησει κατι παρομοιο..Δε το ευχομαι ουτε στον εχθρο μου..
ΖΩΗ και ΣΕ ΣΑΣ!!! ΜΟΝΟ ΖΩΗ!!
Θελω να πιστευω οτι ειναι καλα εκει ψηλα..οτι δε θα ποναει αλλο πια!
Χαιρομαι μονο αυτες τι λιγες στιγμες που εζησα μαζι του..εστω και στο κρυο χωρο του νοσοκομειου..του χαιδευα το χερακι του..και εκλαιγε απο συγκινηση..
Αυτες οι στιγμες θα μεινουν χαραγμενες..για παντα μεσα μου.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ!!
Και λυπαμαι αν εδωσα μια στεναχωρη γευση στο forum...
Οταν ρωτηθηκε ο στρατηγος Πατον πως ενιωθε κατα τις μαχες του 2ου Παγκοσμιου πολεμου οταν εβλεπε τους στρατιωτες του να σκοτωνονται,ειπε \"Δε στενοχωριεμαι ουτε λεπτο για την απωλεια αυτων των ανθρωπων...αντιθετως ειμαι υπερηφανος που τετοιοι ανθρωποι εζησαν κοντα μου\" Αυτο να θυμασαι,Ιφιγενεια ;)
Cyberian,πολυ σοφο και ωραιο αυτο που εγραψες..Να \'σαι καλα..
Danay μου και εσεις εδω ειστε ολοι με καλη διαθεση και γλυκητατοι ανθρωποι απο οσα ειδα απο τα γραφομενα με πολλες ευαισθησιες..
Μονο οι αναισθητοι ανθρωποι δεν υποφερουν απο τιποτα..
Να ειστε και να ειμαστε ολοι καλα..
γλυκό κορίτσι, να ξέρεις πως κι αυτός αυτές τις στιγμές τις πήρε σαν φτερά μαζί του...Quote:
Originally posted by Ifigeneia24
Θελω να πιστευω οτι ειναι καλα εκει ψηλα..οτι δε θα ποναει αλλο πια!
Χαιρομαι μονο αυτες τι λιγες στιγμες που εζησα μαζι του..εστω και στο κρυο χωρο του νοσοκομειου..του χαιδευα το χερακι του..και εκλαιγε απο συγκινηση..
Αυτες οι στιγμες θα μεινουν χαραγμενες..για παντα μεσα μου.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ!!
Και λυπαμαι αν εδωσα μια στεναχωρη γευση στο forum...
όταν κάποιος κινδυνεύει, του βαστάς το χέρι και νιώθει ότι τον κρατάς στη ζωή! ότι τον βοηθάς να σηκώσει το σταυρό του!
ξέρω κάποιον που όταν κινδύνευε να βρεθεί στον αλλον κόσμο, ζητούσε από οποιονδήποτε να του πιάνει το χέρι, κι ένιωθε ετσι πως δεν ήταν μόνος...
να ζεις, να χαίρεσαι, να δίνεις χαρά και ζεστασιά στους γύρω σου!
Όχι ρε συ Ιφιγένεια..μη σκέφτεσαι καν ότι σκοτείνιασες το forum... Γιατί τα υπόλοιπα γεγονότα που δημοσιεύουμε συχνά σε post εδώ είδες να είναι πάντα ευχάριστα? Τα περισσότερα έχουν να κάνουν με χοντρά λούκια που περνάμε..ʼμα είναι να ζητάμε συγνώμη και εδώ που μπήκαμε για να μοιραστούμε τον πόνο και τις ανησυχίες μας..ας το κλείσουμε το μαγαζί!!!
Να σαι καλά βρε.
Φιλιά!
Ερχονται στιγμες που λεω ειμαι καλυτερα..προσπαθω να παρηγορησω τον εαυτο μου..με το να σκεφτομαι οτι εκει που ειναι επαψε πια να ποναει..οτι ειναι καλυτερα εκει ψηλα..εστω και μακρια μας..
Ομως ερχονται παλι στιγμες που μελαγχολω ετσι ξαφνικα..και με πιανουν τα κλαματα..Ειναι πολυ σκληρος ο θανατος..το ειχα ξεχασει αυτο..
Η μαμα μου η οποια ειναι κωφαλαλη οπως και ο θειος μου που εφυγε και αλλα 4 αδελφια,ειναι σε κακη ψυχολογικη κατασταση..το μυαλο της ταξιδευει συνεχεια..επαθε ασθμα,(μαλλον ψυχοσωματικο) φοβαμαι μη μου παθει τιποτα..
Και εκτος απο αυτα..δε μπορεσαμε ουτε στην κηδεια του να παμε..ελπιζω να μας συγχωρεσει..απο εκει ψηλα.:(
Δεν ειμαι καλα..δε θελω να πεσω ξανα σε καταθλιψη..
Ifigeneia, είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι άσχημα, τόσο εσύ όσο και η μαμά σου και οι υπόλοιποι συγγενείς. Αυτό φανερώνει άλλωστε ότι έχασες κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλιώς δε θα σε πείραζε καθόλου.
Ζήσε τον πόνο αυτό, πένθησε και κλάψε γιατί μόνο έτσι θα έρθει κάποια μέρα που ο πόνος θα γίνει μια γλυκιά μελαγχολία, θύμηση και νοσταλγία του θείου σου που θα αγαπάς για πάντα και θα θυμάσαι για πάντα.
Να έχεις στο μυαλό σου όμως ότι έτσι είναι η ζωή και ο θάνατος είναι μια πτυχή της. Γι\' αυτό και εμείς οι υπόλοιποι που συνεχίζουμε να έχουμε ακόμα αυτό το θείο δώρο θα πρέπει να τη ζήσουμε, προχωρώντας μπροστά και θυμούμενοι πάντα με αγάπη τα
αγαπημένα μας πρόσωπα που μας βλέπουν από κάποια γωνιά και χαίρονται όταν είμαστε κι εμείς χαρούμενοι.
Η αγάπη και η μνήμη είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε ζωντανά στην καρδιά μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Να\'σαι καλά.
..τα συλλυπυτηρια μασ...
Συλλυπητηρια Ιφιγενεια μου και κουραγιο
κουραγιο....
Ευχαριστω παιδια ολους σας..