με μπλόκαρε ο αστερίσκος!
Printable View
αστερι μου, εσυ!Quote:
Originally posted by raphsssodos
υγ ρε μπας κιταν ο λυκισκος; ;)
Κασσι,στο μονο που θα σου απαντησω ειναι οτι το οτι οι ανθρωποι με ψυχολογικα προβληματα πρεπει να βρουν νορμαλ ατομα,ειναι θεωρια που εσυ απο μονη σου διατυπωσες και οχι εγω.
Για τα υπολοιπα,δεν θα πω τιποτε αλλο περαν του οτι το να στηριζεις την αποψη σου με ακραια κ ακρως βολικα επιχειρηματα ειναι η αυταπατη...Εαν εχεις πεισει τον εαυτο σου κ ενα ματσο ατομα απο εδω η εκει εξω,μεγεια σου κ χαρα σου.
Κ κατι προτελευταιο.Αλτρουισμος υπαρχει,απλα ισως οι λογοι που υπαρχει δεν ειναι η ατοφια αγαπη.
Κ κατι εντελως τελευταιο.Το τι ειναι καθε φορα η ευκολη λυση ειναι πολυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θεμα..Εγω μιλησα για ευαισθησια κ αδυναμια.Ισως το οτι παιρνεις τοσα φαρμακα,ο αυτοσαρκασμος που εχεις για προσωπειο,ισως αυτα να ηταν η ευκολη σου λυση κ ο ζορικη να ηταν αλλη λυση.Ισως για μενα που τοσο καιρο δεν πηγαινα σε ειδικο,ηταν η ευκολη λυση ενω εγω τοτε την θεωρουσα τη λυση με τα κοτσια.Μην κρινεις ετσι ευκολα.Αυτα ειναι οι αυταπατες.
κάσσυ τρέχεις με χίλιααααα, περνάς σαν σίφουνας λέμε και δεν αφήνεις όρθιο τίποτα, εκμηδενίζεις και εκμηδενίζεσαι! (τουλάχιστον αν ζεις έτσι απόλυτα όπως γράφεις)
Βρε τι λες;;;τι λες βρε κασσι;; παλι ειδες επιθεση απο εκει που δεν υπαρχει;για πιο λογο να εκανα κατι τετοιο βρε ματια μου;;;;;;τι επιθεση λες τωρα;;;;;;;;εδω εσυ μου υπεδειξες το σητ,για πιο ρημαδολογο να εκανα κατι τετοιο για το οποιο με κατηγορεις;!βρε κασσι μου!βρε κοριτσι μου....:(:(:(. ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ,δεν θελεις το κακο μου κ προφανως ουτε εγω!Βρε κασσι,για ονομα του Θεου δλδ. Δεν κανω επιθεση σε εσενα ουτε σε κανεναν γιατι ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΛΟΓΟ για κατι τετοιο,και δες το και αλλιως.Εδω λεω οτι εγω κανω λαθη,ειχα ενα καρο αυταπατες και εχω ακομη!Απλα,προσπαθησα να σου ανοιξω τα ματια σε ενα δυο θεματα που εμενα μου πηρε χρονο να το πετυχω και θεωρησα σωστο,εφοσον το σαητ ειναι σαπορτ ενος προς τον αλλον,να το κανω!Επειδη εισαι απολυτη,οπως ειμαι ακομη σε πολλα και εγω βρε κοριτσι μου,γι αυτο τα λεω ετσι,γιανα μπεις στην αντιπερα οχθη.Λες να ειμαι 28 χρονων τοσο ηλιθια ωστε να μασαω τσιχλοφουσκα και να μενω σε μια λεξη ενω εσυ εκθετεις αποψεις ολοκληρες;;
Εχω διαβασει μηνυματα σου και η γενικη εικονα που απεκτησα μου διχνουν καποια πραγματα.Ασχοληθηκα μαζι σου γιατι με εσενα νιωθω πιο οικεια γιατι εχουμε πει πεντε κουβεντες παραπανω...Ποια επιθεση βρε κασσι;
Δεν εχω τι να πω,την φοβομουν η αληθεια ειναι τετοια περιπου αντιδραση απο εσενα,βασει μηνυματων κ αντιδρασεων σου στο παρελθον αλλα πιστευα οτι εχω κανει λαθος.Λυπαμαι που υποτιμησα την κριση μου και δεν με διεψευσες.Θα ηταν χιλιες φορες καλυτερο να το ειχε ςκανει.Οχι για μενα.Για σενα..
φιλια και ειλικρινα λυπαμαι που βλεπεις ετσι τα πραγματα...Γενικα...
Μεγάλο το θέμα που ανοίξατε παιδιά, εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες βιβλία γράφτηκαν και γράφονται πάνω στο θέμα που συζητάτε και άλλα τόσα φάρμακα κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν στο εμπόριο,αλλά δυστυχώς αντί να πάμε στο καλύτερο βαδίζουμε στο χειρότερο, σε πολύ λίγα χρόνια η ψυχική νόσος και τα θύματα αυτής θα είναι η υπ αριθμό 1 νόσος με θύματά της που θα υπερβαίνουν κατά πολύ αυτών με έϊτζ-καρκίνο κλπ
Τι φταίει? ούτε και οι ερευνητές επιστήμονες δεν γνωρίζουν, δεν είναι μόνο ο σύγχρονος τρόπος ζωής αφού και στις υποανάπτυκτες χώρες αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα, κάτι άλλο φταίει.
Ας το παλέψει ο καθένας όσο μπορεί καλύτερα και ο Θεός βοηθός.
Τάκης
Originally posted by kassi_21
Η ψυχίατρος μού είπε: \"Πιστεύεις ότι δεν σου αξίζει ένα άτομο με τουλάχιστον μη διαγνωσμένη ψυχική διαταραχή;\"
Μαλακα, το σχολιο τις τιπισας ινε ακρος ιπποτιμιτικο κι ελιτιστικο. Απαραδεχτο, ιδιος απο καπια που θελι να λεγετε γιατρος. Διλαδι τί, οσες εχουν σχιζοφρενια ινε χιροτερες απο τους αλους ανθροπους;; Λαμπρα
ΝΒ Για να μιν εχουμε παλι τα ιδια, Κασι ΔΕΝ εννοω οτι σε εσενα δεν αξιζει το καλυτερο.
καλα ρε μη βαρας! αν το θετης ετσι, συμφωνω. :)
για σου κασσυ οπως σου εχω πει με λενε στηβεν.και ειμαι 21.καταρχειν κατι ιδεοψυχαναγκαστηκο εχουμε ολοι απλως ειναι σε μικρο βαθμο.μερικες σκεψεις που σου ερχονται στο μυαλο σου δεν χρειζεται να της διωξεις αμεσως (εννοω λογικες σκεψεις) οταν διαβαζεις και σου ερχεται στο νου για παραδηγμα το αγορι σου...κατσε σκεψουτον σε διαφορες φασεις φαντασιοσου μαζι του δεν ειναι κακο το κανουν ολοι και εγω και ο καθενας,μετα εφοσον εχεις αφηερωσει καποιες σκεψεις στο μυαλο σου μαθε να το ελενχεις και οχι να το αποφευγεις και να διωχνεις τις σκεψεις,και αφου ξεθεωσες τη σκεψη σου συνεχησε το διαβασμα.πιο πολυ ειναι η καταπιεση που κανει κακο και οχι το προβλημα που εχουμε.
κατρχειν πρσπαθεισαι να βαλεις σε μια σειρα τις σκεψεις σε καλες και κακες.τις κακες σκεψεις αποφυγετες τελειως.οποτε κανεις κατι η διαβαζεις η ασχολεισαι με τον υπολογιστη και σου ερθει μια σκεψη καλη αστην να σε παρασειρη οσο θελεις εσυ να σε παρασειρη.με λιγα λογια να την εχεις εσυ τον ελενχο.αμα αποφευγεις ολες της σκεψεις ο εγγεφαλος δεν του δινεις πολα περιθορια και καταπιεζεται.
οσο με το που αυνανιζεσαι μονη ειναι πολυ ωρια αισθηση και δεν ειναι κακο ισα ισα που ολοι το κανουνε πιστεψε με.και κυριως σε αυτου που εχουν πολλα στο μυαλο τους.απλως μη σου γινει συνηθεια. (relaxe)
υ.π. περιμενω νεα σου εχω να σου πω πολλα.........
για σου κοστα.διαβασα αυτα που εχεις γραψει ,θα ηθελα να μου πεις σε τη φασεις της ζωη σου σου πιανουν τετοιες σκεψεις
κασσυ ολα αυτα που εχεις γραψει με εχουν συγκυνηση.πρεπει να εχεις περασει πολλα.ειμαι καινουριος στο φορουμ,και ηλικρνα πιστευω οτι εισαι καλη κοπελα ,και οι κατασταστης σε εχουν κανει σκληρη.να παιρνας καλα.
Στήβεν μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.Ομολογώ πως κι εσύ είσαι έτσι ιδιαίτερα καλόβουλος και αυθόρμητος χαρακτήρας......Σου έχω στείλει κάποιο U2U...Έλεγξέ το και σ\'ευχαριστώ και πάλι για το εξ\'αποστάσεως ενδιαφέρον......Quote:
Originally posted by psychology
κασσυ ολα αυτα που εχεις γραψει με εχουν συγκυνηση.πρεπει να εχεις περασει πολλα.ειμαι καινουριος στο φορουμ,και ηλικρνα πιστευω οτι εισαι καλη κοπελα ,και οι κατασταστης σε εχουν κανει σκληρη.να παιρνας καλα.
Quote:
Originally posted by kassi_21
Στήβεν μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.Ομολογώ πως κι εσύ είσαι έτσι ιδιαίτερα καλόβουλος και αυθόρμητος χαρακτήρας......Σου έχω στείλει κάποιο U2U...Έλεγξέ το και σ\'ευχαριστώ και πάλι για το εξ\'αποστάσεως ενδιαφέρον......Quote:
Originally posted by psychology
να σε καλα;σου εχω στηλη και u2u kassy.
Αγαπητή kassi θα ήθελα να σου προτείνω το εξής:
Κάθε φορά που σου έρχεται αυτή η επιθυμία να ζεις σε μια εικονική πραγματικότητα, απλά απόλαυσέ την!! Άσε όλες τις αναστολές που προφανώς σε βασανίζουν υποσυνείδητα εκείνη τη στιγμή, όπως για το εάν είναι σωστό, πως πρέπει να το σταματήσεις κτλ. και αποενοχοποίησε αυτή την διαδικασία! Οδήγησε τη φαντασία σου στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως συμβαίνει κάθε φορά. Αλλά απόλαυσέ το! Αφού το κάνεις μερικές φορές (μόνη στο σπίτι θα σου συνηστούσα) νομίζω οτί θα συνειδητοποίσεις οτί πρόκειται για μια διαδικάσία που δεν οδηγεί πουθενά και δεν σου επιτρέπει να ζεις την πραγματικότητα και την εξέλιξη που μπορεί να έχει η ζωή ζου βιώνοντας την καθημερινότητα και τις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου.
Και πίστεψε με θα σκέφτεσαι το δεύτερο!
Κατ\'αρχήν με συγχωρείτε που έκανα λάθος στο συγκεκριμένο θέμα του φόρουμ γιατί αφορά τα ιψα της εβελίνας και όχι στο 4ο μην της Kassi που απάντησα.
Κατα δεύτερον Kassi αναφέρομαι στις φανταστικές συζητήσεις που περιγράφεις . Προφανώς για να τις κάνεις επιδιώκεις και ένα επιθυμητό φανταστικό αποτέλεσμα που θα σε χαροποιήσει έστω κι αν γίνεται μέσα από ευχάριστες ή δυσάρεστες εικόνες. Αν πάλι όχι τότε κάνω λάθος και με συγχωρείς. Αν ναι τότε εγώ απλά προσφέρθηκα να σου δώσω μία προσωπική εμπειρία για το πως ξεπέρασα αυτό που περιγράφεις.