Quote:
Originally posted by lightbluepath
Κοίτα, για τη δουλειά δεν το βλέπω αισιόδοξα καθόλου. Θα κάθομαι με τις ώρες, θα ξυπνάω πρωί που είναι το χειρότερό μου και θα έχω να αντιμετωπίσω και το αφεντικό και τον κόσμο. Πχ, ακόμα και ταμίας να είμαι θα έρχονται οι πελάτες να μου πουν ότι έκανα λάθος ενώ δεν θα έχω κάνει με θράσσος και επίθεση και εγώ δεν τα αντέχω αυτά. Άσε ότι μπορεί να βάζω και λεφτά από την τσέπη μου. Για πωλήτρια έχει ορθοστασία δεν αντέχω ούτε πέντε λεπτά όρθια ίσως και λόγω των κιλών μου, για τηλεφωνήτρια έχει απίστευτη πίεση έχω δοκιμάσει, οπότε.... Απλά τώρα με αυτή την κατάσταση στο σπίτι θα ήθελα να βρω δουλειά για να ξεφύγω.
Πάντως, αυτό που λες για τον πατέρα ότι θα ήθελες έναν που να τον αγαπάς και να τον θαυμάζεις, το έγραψα και σε άλλο θέμα, ότι καλύτερα να έχουν πεθάνει οι γονείς παρά να σου φέρονται άσχημα. Μου το είπε κάποιος και το πιστεύω. Και οι δύο είναι χάλια περιπτώσεις, αλλά η δεύτερη ίσως λίγο χειρότερη. Σ\' ευχαριστώ για την ευχή. Μακάρι να φτιάξουν όλα και να φύγουμε από το σπίτι και τι να πω να βρούμε τον έρωτα της ζωής μας να ξεχαστούμε. Εγώ στο δεύτερο δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη, ωστόσο κάποιες είναι τυχερές ή τυχεροί και τον βρίσκουν.
Αργία μήτηρ πάσης κακίας..