το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
ειμαι ψαρακι..πιρανχας!
επειδη μιλας απειλητικα την πατησατε κτλ απλα σου απαντω κανε την οτι θες!
τυπωσε την κ σε μπλουζακια!
Παντως και τοτε τα λεγαμε σχετικα με τα προσωπικα δεδομενα...
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=6715#pid189542
δεν ειχαμε εγκεφαλο καποιοι τοτε κηπ!Quote:
Originally posted by keep_walking
Παντως και τοτε τα λεγαμε σχετικα με τα προσωπικα δεδομενα...
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=6715#pid189542
αν δεν παθεις δεν θα μαθεις!
παιδια καλησπερα σας!διαβαζω εδω κ κατι μερες για καποιες φωτο σας που βαλατε εδω,καλος η κακος καποιοι ανεγγεφαλοι νομιζουν οτι μπορουν να εκβιαζουν κ καλα οτι θα τις βγαλουν κτλ.η λυση ειναι απλη κ αναφερομαι στην δορα-αγχος πιο πολυ γιατι δειχνει οτι αγχωθηκε με το θεμα αυτο!!υπαρχει κ ηλεκτρονικη καταγγελια καλη μου!!απο το να καθεσαι κ να ασχολεισαι με τον ψυχω..κανε του μια ωραιοτατη καταγγελια κ ας τον εδω μεσα να το παιζει μαγγας!!ειμαι καινουργιο μελος αλλα απο οτι βλεπω δεν θα ασχολειθω ιδιαιτερα!!δυστηχως καποια ατομα χαλουν το φορουμ κ κακος τους το επιτρεπουν!
Quote:
Originally posted by dora-agxos
πφφφ!αν ειναι δυνατον να σβηστει το συντομοτερο!!
Δυστυχώς, δεν είναι τόσο απλό. Αν κάνεις το παραπάνω, απλά θα διαγράψεις το σύνδεσμο που υπάρχει ανάμεσα σε αυτό το φόρουμ και στην εταιρεία που έκανες ήδη το λάθος να ανεβάσεις αρχικά τη φωτογραφία σου.Quote:
Originally posted by Boltseed
ελα βρε, απλη λογικη ;D
πατας edit το ποστ σου , και διαγραφεις το μηνυμα σου-λινκ- της φωτογραφιας σου
Θυμάσαι εκείνον που σε συμβούλεψε να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου πρώτα στην ιστοσελίδα της αμερικάνικης εταιρείας http://img2005,imageshack.us όπου ήδη ανέβασε και την μουτσουνάρα του, εννοώ τη φωτογραφία του με το σκαμμένο πρόσωπο. Στη συνέχεια εσύ έκανες link εκείνης της σελίδας με τη σελίδα του φόρουμ όπου καμάρωνες μαζί με τους άλλους. Όμως ανεξάρτητα από το τι θα κάνεις εσύ στο φόρουμ σου, η φωτογραφία σου είχε παραμείνει στην ιστοσελίδα της παλιοεταιρείας που μαζεύει με τον τρόπο αυτό αθέμιτα φωτογραφίες της οποίες εμπορεύεται σε άλλες εταιρείες. Στις ΗΠΑ υπάρχουν εταιρείες που εμπορεύονται προσωπικά δεδομένα, άλλες φωτογραφίες, άλλες διευθύνσεις email για υποψήφια θύματα διαφημίσεων κλπ τα οποία θα έπρεπε να σου είχαν πεί άλλοι εδώ στο φόρουμ και όχι εγώ που τρώω ειρωνείες. Μπορείς να ψάξεις τη νεανική σου φωτογραφία σε εταιρείες που συλλέγουν φωτογραφίες κοριτσιών και νέων γυναικών γενικότερα.
Quote:
Originally posted by Remedy
σου διαφευγει αλλη μια μικρη λεπτομερεια.
στην πραγματικη μου ζωη δεν με λενε ρεμεντυ, ουτε ετρεξα να ποσταρω το ομολογουμενως πανεμορφο προσωπο μου στο σαιτ...
μονο στην φαντασια εμμονικων εγκεφαλων οι εργοδοτες συνδεουν ψευδωνυμα και εκμυστηρευσεις με τα πραγματικα προσωπα που εχουν μπροστα τους και ολη αυτη η συζητηση ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΦΟΡΑ:
οσο δεν δινουμε αλλα στοιχεια ταυτοποιησης μας περα απο τις σκεψεις μας, δεν υπαρχει κανενα προβλημα γιατι δεν μπορουν να ταυτιστουν οι εκμυστηρευσεις με τους ιδιοκτητες τους.
μου φαινεται τοσο απλο,γιατι εχεις τοσο μεγαλο προβλημα να το κατανοησεις?
Quote:
Originally posted by insect
υπαρχει ολοκληρη επιστημη, η οποια ξεκινησε στην αμερικη, οπως η διαχειρηση ανθρωπινου δυναμικου και τοι μαρκετινγκ. δεν εχουν ολοι το προνομιο να τα μαθουν ολα (δεν ειναι ολη η γνωση δημοσια) ετσι συνηθως ενα καλουπακι αντιστοιχει για τον καθενα. μπορεις να βρεις δεκα πελατες και να τους κανεις εμμεσους συνεργατες σου. να βαζεις ενα παιδι να πουλαει καραμελες με την υποσχεση να κραταει μερικες καραμελες για τον εαυτο του. αυτο δεν συμβαινει μονο εδω αλλα παντου. γιατι λοιπον το προβλημα προκιπτει οταν οι ορολογιες αλλαζουν απο \"σαιτ γνωριμιας\" σε \"σαιτ ψυχολογιας\" η απο \"ασταθεια χαρακτηρα\" σε διπολικη διαταραχη\". στην ουσια αλλαζει κατι? δεν υπερασπιζομαι κανενα αλλα θα με ενδιεφερε να μαθω περισσοτερα.
Έστω και αν εγώ έχω μανία καταδιώξεως ή είμαι πρόσφορος για πλάκα, από άτομα που έχουν αυτοφακελώσει ήδη στο διαδίκτυο τον εαυτό τους, δείτε μερικές ιστοσελίδες μήπως και ανοίξουν τα μάτια σας, π.χ.Quote:
Originally posted by Lou!..
ναι, η γκουγκλ με εμας ασχολειται. μηπως εχεις συνδρομο καταδιωξης?
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=15&t=122121&start=75
Εγώ με διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσα χωρίς να ωφεληθώ σε τίποτα να βοηθήσω όποιους έχουν βάλει πολλά στοιχεία στο φόρουμ από τα οποία κάποτε θα σχηματιστεί η εικόνα πλήρως της προσωπικότητάς τους, έστω και με το password τους και χωρίς το όνομά τους. Η προσωπικότητα αποτελείται από διάφορα στοιχεία, ένα μόνο από τα οποία είναι το όνομα.
Επειδή σε πολλούς που ήδη θέλουν να φακελωθούν από τη Google, έχουν έτοιμες στα χέρια τους διαδικασίες γελοιοποίησης όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά και για άλλους που ίσως προθυμοποιηθούν να τους βοηθήσουν, αναζητείστε παρακάτω επαγγελματική βοήθεια όταν κάποτε ψάξετε για δουλειά και κάποιοι απλά σας χαμογελάνε και σας αρνούνται.. Δείτε τη σελίδα
How to remove your personal information from Google and Internet http://www.squido.com/personalInformation
Γελάστε και διαγράψτε με!
http://www.youtube.com/watch?v=8RjF7_YVk5E
κλεανθη λες να με δω σε διαφημιση γιαουρτιου?
ειπαμε ηταν μεγα λαθος το ανεβασμα των φωτογραφιων μας!
ας μαθουν οι νεοτεροι λοιπον απο ολο αυτο!
Από την ταχύτητα με την οποία θα διαγραφεί το πόστ μου αυτό θα καταλάβεις πολλά.
Ίσως αναρωτηθείς και γιατί ποτέ κανείς δεν σου είπε εδώ για τις συνέπειες των πράξεών σου. Άν κάτι έγινε, έγινε κατόπιν εορτής και επειδή ο κατηγορούμενος ήταν ο κρίνο.
Ωρε ειρωνία, πλάκα και διαγραφή που θα πέσει!
κλεανθη μου!
την βλακεια κ το πληκτρολογιο εγω τα κρατω στα χερια μου!
οπως κ ολοι οι υπολοιποι που μπηκαμε σε αυτην την ηλιθια διαδικασια!
πολυ καλο το τραγουδακι σου και ειμαι σιγουρη οτι το ανεβασες για εμενα !!ναι ειναι πολυ καλυτερη η μοναξια απο το να συνομιλω με κατι ατομα σαν και εσενα ψυχω!!παιξε με τα μυαλα που μπορεις και σου το επιτρεπουν!!
Θα παρακαλούσα και γω την διαχείριση να αποσυρθούν όλες οι δικές μου φωτογραφίες,
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
εμένα η διαχείριση δεν με ακούει ποτέ....όταν της ζητάω κάτι ποτέ δεν μου το κάνει..:(
καλα ξυπνητουρια κ εσυ!Quote:
Originally posted by janet
Θα παρακαλούσα και γω την διαχείριση να αποσυρθούν όλες οι δικές μου φωτογραφίες,pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:P