Ουτε χιουμορ , ουτε τιποτα , ουτε καλοσυνη , τιποτα δεν δουλευει τιποτα απολυτως και εσυ δεν ξερεις καν το γιατι?
Printable View
Ουτε χιουμορ , ουτε τιποτα , ουτε καλοσυνη , τιποτα δεν δουλευει τιποτα απολυτως και εσυ δεν ξερεις καν το γιατι?
Αυτα λοιπον καταφερα στην ζωη μου , δουλεψα ,σπουδασα , εχω φτασει σε απιστευτα σημεια τον εαυτο μου και ειμαι καταπτυστος.
Α μερικους τους φτυνω και εγω , τοτε να δεις πως αφηνιαζουν....απο κει καταλαβαινεις πολλα.
Θα ελευθερωσω τον εαυτο μου απο αυτην την κολαση με τον ενα ή τον αλλο τροπο , τους επομενους μηνες αναμεινατε...δεν εχω ορεξη τωρα να μιλησω.
Δεν νομιζω να εχει νοημα να βγαινω πλεον εξω ε...τουλαχιστον εδω , ξερεις σε πιανει πανικος λες δεν μπορει και οντως ανταλλασεις και καμμια κουβεντα , αλλα ουσιαστικα δεν εχει νοημα.
Ωραια μες την τρελλη χαρα ξυπνησαμε....λολ
+1Quote:
Originally posted by streidi
Καλησπέρα keep!
Πραγματικά σε θαυμάζω, πρέπει να είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος.
Ήθελα να σου πω και μια δική μου σκέψη: οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζω φοβούνται να πλησιάσουν κάποιον που δεν έχει παρέα και θέλει να αποκτήσει και αυτό φαίνεται. Αν δηλαδή κερνάς τον άλλον και σκίζεσαι να τον εξυπηρετήσεις, μάλλον είναι λιγότερο πιθανό να σε δει θετικά απ\'ό,τι αν είσαι χαλαρός και δείχνεις αυτοπεποίθηση.
Δοκίμασε λοιπόν να συμπεριφέρεσαι σα να έχεις φίλους....αλλά άμα κάτσει δεν έχεις αντίρρηση για περισσότερους! Αν ο άλλος σε δει χαλαρό πιστεύω θα σε πλησιάσει πιο εύκολα! Μη σου πω να ψωνιστείς και λίγο: εντάξει, ας σε χαιρετήσει ο άλλος πρώτος, δε χρειάζεται να χαιρετάς πάντα εσύ πρώτος!
Φαίνεσαι πολύ αξιόλογος άνθρωπος από αυτά που λες κι από τον τρόπο που εκφράζεσαι. Μπορεί να σε έχουν \'\'στιγματίσει\'\' επειδή μένεις σε μικρή περιοχή, μπορεί να φταίνε διάφορα για όλη αυτη τη μοναξιά, αλλά μην το βάζεις κάτω και μην πιστέψεις ούτε στιγμή ότι σου αξίζει όλο αυτό... Σου αξίζει να έχεις φίλους και σου αξίζει να σε σέβονται, θύμιζέ το συχνά στον εαυτο σου!
και θα θελα να συμπληρωσω, ποσο μεγαλη σημασια εχει η περιοδος που διανυουμε και απο αποψη επαγγελματικη και ενδιαφεροντων , πραγμα που σχολιασε και μονος του ο κιπ, ισως ομως λογω της δυσαρεσκειας του που τα σκεπαζει ολα, δεν της δινει την σημασια που εχει.
οποιοσδηποτε απο εμας σε περιοδο ανεργιας γινεται ευαλωτος ,θλιμμενος και ομφαλοσκοπει ασταματητα λογω ελλειψης δραστηριοτητας, αλλα και ανασφαλειας, κλπ κλπ κλπ.
αν σε αυτο προσθεσουμε και μια ζωη εργενικη, χωρις πολλους φιλους αλλα ας μη το κρυβουμε και με το βαρος μιας χρονιας ασθενειας, το μιγμα γινεται εκρηκτικο...
σιγουρα με τις ιδιες συνθηκες, ιδια πολη, ιδιους βλακες,ενα ατομο δραστηριο που εργαζεται , επιδιωκει συχνοτερα την ησυχια του για να ξεκουραστει και να ασχοληθει με τα προσωπικα του ενδιαφεροντα. δεν κοιταει τον καθε περαστικο στα ματια για μια καλη κουβεντα.
κι αν δεν λαβει μια καλημερα , ουτε καν το προσεχει, ποσο μαλλον να πειραχτει τοσο...
ολα παιζχουν τον ρολο τους, και βεβαια αυτα που λεει ο κιπ ισχυουν και ναι, υπαρχει και το στιγμα και ο επαρχιωτισμος, αλλα με αλλες συνθηκες ζωης= εργασιας- ενδιαφεροντων, η ενοχληση θα ηταν ΠΟΛΥ μικροτερη, μη πω οτι θα περνουσε απαρατηρητο το ποιος αδιαφορος τον χαιρετησε και ποιος οχι
+1000 στην ρεμ...γιατι δεν μιλησε για τρελλα καταρχην:)
Το εκτιμω αυτο.
συγκατοικοι ειμαστε ολοι στην τρελλαQuote:
Originally posted by keep_walking
+1000 στην ρεμ...γιατι δεν μιλησε για τρελλα καταρχην:)
Το εκτιμω αυτο.
καλε μου κιπ
ειναι γελοιο οσοι δεν εχουμε την βουλα να νομιζουμε οτι εχουμε πιασει τον παπα απο τα...γενια...
Οχι δειχνει ωριμοτητα...η ανεργια , ανεργια , η μη κοινωνικη αποδοχη και η αποριψη , μη κοινωνικη αποδοχη και απορριψη , η μοναξια , μοναξια ολα εχουν το ονομα τους.
keep waiking gia sou !opws blepeis einai to prwto moy minima kai mpika se auth tin diadikasia giati esuan8ika entona thn anagh na to kano molis diavasa ola ayta poy se taleporoun toso polu.kai exo na po oti den exeis kapoio problhma opws nomizeis.eisai apla poly an8ropinos ,polu euais8itos.polu triferos an8ropos kai aksiologos anthropos kai to mono pou exeis katalabei strava einai oti o kosmos ekei ekso einai aksiologos kai se enoxloun oi antidraseis tous.to 95% einai ena tipota mia maza pou simparasirei o enas ton allo xoris dikh tous tautotita ,xoris vathos pneumatos ,xoris pi8arxia kai kurios xoris FLOGA STHN PSIXH.apsixa antropakia xoris dinatothtes dhmiourgias.exeis energia mesa sou terastia .xrisimopoihse thn sto na dimhourgeisis kati megalo kati pou oute katadiania mporoun na kataferoun ta apsixa an8ropakia.ti eidous epikoinvnia zhtas?kai apo pou?kai giati?den exeis tin anagei kanenos .h monaksia den einaoi ex8ros einai sumaxos .oramatisou ayto pou 8a theles na se kai sxediase to.apedikse se olous pos nai einai diaforetikos kai aytos htan o logos poy petuxes!oloi aytoi pou esu ka8ese kai asxolise den mporoun na kanou mia aplh doulia swsta.xrisimopoihse th flwga poy pnigeis mesa sou mono me thn prosopiki sou anodo kai min asxolise me ta midenika.an8ropakia einai kai an8ropakia 8a pai8anoun den prokite na alaksoun gia kanena logo.to mono poy kanoun einai na poulan ufaki kai stilaki .kai o pio telefteos poulaei ufaki ,isos apo amina ,isos gia na poulan mouri .pezoun pola .omos min asxolise me mirmigkakia .oi eues8isies sou einai xarisma .antilambanese pragmata pou aytoi oxi .pigene ton eayto sou psila ..
Λου!!! Έλα κάντο στα ελληνικα!!!!Quote:
Originally posted by giwta
keep waiking gia sou !opws blepeis einai to prwto moy minima kai mpika se auth tin diadikasia giati esuan8ika entona thn anagh na to kano molis diavasa ola ayta poy se taleporoun toso polu.kai exo na po oti den exeis kapoio problhma opws nomizeis.eisai apla poly an8ropinos ,polu euais8itos.polu triferos an8ropos kai aksiologos anthropos kai to mono pou exeis katalabei strava einai oti o kosmos ekei ekso einai aksiologos kai se enoxloun oi antidraseis tous.to 95% einai ena tipota mia maza pou simparasirei o enas ton allo xoris dikh tous tautotita ,xoris vathos pneumatos ,xoris pi8arxia kai kurios xoris FLOGA STHN PSIXH.apsixa antropakia xoris dinatothtes dhmiourgias.exeis energia mesa sou terastia .xrisimopoihse thn sto na dimhourgeisis kati megalo kati pou oute katadiania mporoun na kataferoun ta apsixa an8ropakia.ti eidous epikoinvnia zhtas?kai apo pou?kai giati?den exeis tin anagei kanenos .h monaksia den einaoi ex8ros einai sumaxos .oramatisou ayto pou 8a theles na se kai sxediase to.apedikse se olous pos nai einai diaforetikos kai aytos htan o logos poy petuxes!oloi aytoi pou esu ka8ese kai asxolise den mporoun na kanou mia aplh doulia swsta.xrisimopoihse th flwga poy pnigeis mesa sou mono me thn prosopiki sou anodo kai min asxolise me ta midenika.an8ropakia einai kai an8ropakia 8a pai8anoun den prokite na alaksoun gia kanena logo.to mono poy kanoun einai na poulan ufaki kai stilaki .kai o pio telefteos poulaei ufaki ,isos apo amina ,isos gia na poulan mouri .pezoun pola .omos min asxolise me mirmigkakia .oi eues8isies sou einai xarisma .antilambanese pragmata pou aytoi oxi .pigene ton eayto sou psila ..
κηπ, σου το ξαναλέω....
ξέρω πως γράφεις συνήθως και τώρα δεν γράφεις έτσι...
είναι φως - φανάρι...
και μην νευριάζεις.
από ενδιαφέρεον στο λέω.
βουαλα! :DQuote:
Originally posted by giwta
keep walking γεια σου !όπως βλέπεις είναι το πρώτο μου μήνυμα και μπήκα σε αυτή την διαδικασία γιατί αισθάνθηκα έντονα την ανάγκη να το κάνω μόλις διάβασα όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν τόσο πολύ.και έχω να πω ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα όπως νομίζεις.είσαι απλά πολύ ανθρώπινος ,πολύ ευαίσθητος.πολύ τρυφερός άνθρωπος και αξιόλογος άνθρωπος και το μονο που έχεις καταλάβει στραβά είναι ότι ο κόσμος εκεί έξω είναι αξιόλογος και σε ενοχλούν οι αντιδράσεις τους. το 95% είναι ένα τίποτα μια μάζα που συμπαρασύρει ο ένας τον άλλο χωρίς δικη τους ταυτότητα ,χωρίς βάθος πνεύματος ,χωρίς πειθαρχία και κυριως χωρίς ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.άψυχα ανθρωπακια χωρίς δυνατότητες δημιουργίας.έχεις ενέργεια μέσα σου τεραστια .χρησιμοποίησε την στο να δημιουργήσεις κάτι μεγάλο κάτι που ούτε κατα διανεια μπορούν να καταφέρουν τα άψυχα ανθρωπακια. τι είδους επικοινωνία ζητάς?και από που?και γιατί?δεν έχεις την ανάγκη κανενός .η μοναξιά δεν ειναι εχθρός είναι σύμμαχος .οραματίσου αυτό που θα θελες να σαι και σχεδίασε το.απέδειξε σε όλους πως ναι είναι διαφορετικός και αυτός ήταν ο λόγος που πέτυχες!όλοι αυτοί που εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι δεν μπορούν να κανουν μια απλή δουλειά σωστά.χρησιμοποίησε τη φλόγα που πνιγεις μέσα σου μονο με την προσωπική σου άνοδο και μην ασχολείσαι με τα μηδενικά.ανθρωπάκια είναι και ανθρωπάκια θα πεθάνουν δεν πρόκειται να αλλάξουν για κανένα λογο. το μονο που κάνουν είναι να πουλαν υφάκι και στιλάκι .και ο πιο τελευταίος πουλάει υφάκι ,ίσως από άμυνα ,ίσως για να πουλαν μούρη .παίζουν πολλά .όμως μην ασχολείσαι με μυρμηγκάκια .οι ευαισθησίες σου είναι χάρισμα .αντιλαμβάνεσαι πράγματα που αυτοί όχι .πήγαινε τον εαυτό σου ψιλά ..
χμμ, κ εγω θα συμφωνησω με αρκτο. (παντα καλοπροαιρετα)Quote:
Originally posted by arktos
κηπ, σου το ξαναλέω....
ξέρω πως γράφεις συνήθως και τώρα δεν γράφεις έτσι...
είναι φως - φανάρι...
και μην νευριάζεις.
από ενδιαφέρεον στο λέω.