Που το ξερεις οτι το μελλον της θα ειναι καλυτερο αν διαλεξει τον δρομο της \"νεας ευκαιριας\"??
Printable View
Που το ξερεις οτι το μελλον της θα ειναι καλυτερο αν διαλεξει τον δρομο της \"νεας ευκαιριας\"??
Αααα!!! ...μην κανεις τετοιες ερωτησεις,να χαρεις.Quote:
Originally posted by *Ghost*
καλα, δεν ξερεις,..δεν εχεις ακουσει, οτι υπαρχουν
και οι μελλοντολογοι,..αυτοι,που ριχνουν χαρτια ,καφεδες ,μπρικια
και σου λεν ¨\"αναμφισβητητα\" το μελλον σου
και ιδιαιτερα σε σχεσεις :)
δεν ξερεις τιποτα για μενα, αντε να ριξεις κανα χαρτι. οσο για την απαντηση σου, απαξιω... τοσος/η εισαι. ανοητος/η και χαμηλονοημων.Quote:
Originally posted by soft
Αααα!!! ...μην κανεις τετοιες ερωτησεις,να χαρεις.Quote:
καλα, δεν ξερεις,..δεν εχεις ακουσει, οτι υπαρχουν
και οι μελλοντολογοι,..αυτοι,που ριχνουν χαρτια ,καφεδες ,μπρικια
και σου λεν ¨\"αναμφισβητητα\" το μελλον σου
και ιδιαιτερα σε σχεσεις :)
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ, ΜΑ ΚΑΜΙΑ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
Οχι...τα χαρτια τ αφηνω σε σενα αφου τα ριχνεις καλυτερα ,
και προβλεπεις το μελλον του αλλου!!
Καλυτερα χαμηλονοημων, ΠΑΡΑ “εθνικιστης” “φυλετιστης” πατριωτης
και για να προβει καποιος σε αντιπαραθεση ,πρεπει να τεκμηριωνει με καποιο τροπο
τις αποψεις του,και οχι οτι {θα δειρει οποιον εχει διαφορετικη απ αυτον}
τωρα ειναι αυτο που λενε το πας φιρι-φιρι να ακουσεις καμια κουβεντα σωστα? εισαι μαζωχα. εισαι? ετσι φαινεται. δεν ξερεις που πρεπει να πατησεις \"φρενο\" και αυτο δεν ειναι καθολου καλο. τι χαρτια και τριχες μπλε ειναι αυτα που τσαμπουνας? εισαι με τα καλα σου ξυπνα, βλεπεις εφιαλτες! δεν ξερεις καν τι σχεση εχω εγω με το προσωπο της θεματοθετριας. πως \"πεταγεσαι\" σαν το βατραχο σε θεμα που δεν σε απασχολει προσωπικα? παριστανεις κατι? εισαι δικηγορος μηπως?? κανε μου τη χαρη σε παρακαλω!Quote:
Originally posted by soft
Οχι...τα χαρτια τ αφηνω σε σενα αφου τα ριχνεις καλυτερα ,
και προβλεπεις το μελλον του αλλου!!
Καλυτερα χαμηλονοημων, ΠΑΡΑ “εθνικιστης” “φυλετιστης” πατριωτης
και για να προβει καποιος σε αντιπαραθεση ,πρεπει να τεκμηριωνει με καποιο τροπο
τις αποψεις του,και οχι οτι {θα δειρει οποιον εχει διαφορετικη απ αυτον}
soft αν συνεχισεις την αντιπαραθεση θα φας χοντρο στολισμα. δεν θα βγαλεις ακρη αν μπλεξεις μαζι μου. μη με προκαλεις αν θες να χαρεις.
για μενα ,τα κοσμητικα, και οι απειλες, αρχιζουν εκει που τελειωνουν στον αλλον τα επιχειρηματα !! :):)
:)
iuby, για ενημερωσε μας για τις εξελιξεις! Πως πανε τα πραγματα?
πως να πανε μωρε, να, μια απο δω και μια απο κει.. ας αφησουμε την κοπελα να σκεφτει τι πρεπει να κανει. ειναι πολυ σημαντικο για εκεινη.Quote:
iuby, για ενημερωσε μας για τις εξελιξεις! Πως πανε τα πραγματα?