μα γιατι, σε εμποδισε κανεις να αποχωρησεις? τι θελεις να σου ανοιξουμε κ νημα ξεπροβοδισματος? "γεια σου χαιντι, στο καλο κ να μη μας γραφεις!"
αυτοι που μειναν πισω, μπορουν να βρουν την ησυχια τους?
Printable View
ΣΥΓΜΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ
ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΑΦΟΥ Η ΛΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΌ IQ H LOY ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΈΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΛΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?
Μεγαλο λαθος κανεις
βρε κοπελα μου αφου δεν καταλαβαινεις να σου εξηγησω!
μπαινεις μεσα στο θεμα μου (κ των ανθρωπων που απαντησαν με υποστηρικτικα λογια) με ορεξη να το κανεις ανω κατω. σου λεω να ανοιξεις δικο σου κ οτι εγω δεν εχω κεφι για κουβεντες, τι πιο απλο!
συνεχιζεις τα σκερτσα! μουγκα στη στρουγκα σημαινει στην συγκεκριμενη περιπτωση "δεν εχω ορεξη να κανω κουβεντα!" (γενικοτερα σημαινει η σιωπη των αμνων)
συνεχιζεις, απομονωνεις υποστηρικτικες κουβεντες της Θεοφανιας κ της ρειν κ τις σχολιαζεις με ορεξη να ξεκινησεις καβγα!
σου ειπα να παρεις τις εμπαθειες σου κ να πας αλλου!
to IQ 25 που κοπανιεσαι οτι σε ειπα κ σε προσεβαλα, το παραξηγησες.
δεν ειπα οτι εχεις IQ 25. οσο εχεις εχεις, ξερεις δεν με απασχολει (αλλος την εχει τη μυγα κ μυγιαζεται).
ειπα οτι την εμπαθεια που εχεις για τη Θεοφανια, μας την εχεις κανει τοσο λιανη, που την καταλαβαινουνε κ οι ρεγγες κ οποιος εχει τουλαχιστον IQ 25! αυτο ειπα. κ το πορισμα ηταν οτι δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να μας το υπενθυμισεις με την ειρωνεια που εγραψες προς τη Θεοφανια, ακριβως γιατι το εχουμε πιασει το στορυ (χωρια που δεν μας αφορα).
μετα ειπες οτι δε σε αφηνουμε ησυχη να αποχωρησεις! μα εσυ εχεις ερθει κ τριβεσαι στα ποδαρια αυτου του φορουμ! σου ειναι παρα πολυ δυσκολο να το καταλαβεις αυτο?
το φορουμ το βριζεις κ μολις ειδες το παραθυρο ανοιχτο (απο loophole του συστηματος που δεν μπαναρε αυτοματα τα μπαναρισμενα μελη), ηρθες κ οχι μονο ηρθες, αλλα ηρθες με ολοφανερη ορεξη να προκαλεσεις!
μετα ενοχληθηκες απο αυτα που σου πα κ αρχισες να γραφεις ανακριβειες.
το οτι εγω αντιπαθω τη Θεοφανια κ μαλιστα εισαι κ σιγουρη που το βασιζεις? μπορεις να μου βρεις σε αυτο το φορουμ εστω κ ενα ποστ που να εχω ερθει σε ρηξη με την κοπελα?
επισης το οτι εχεις φαει επισημο κ μονιμο μπαν σε αυτο το φορουμ το ξερουν κ οι ρεγγες (η ρεγγα ειναι ψαρι πολυμαθες), αλλα δεν εχεις την ντροπη να ψευδεσαι δημοσια για κατι που το ξερουν ολοι εδω μεσα! δε γεννηθηκαμε χτες! ουτε αλτσχαιμερ εχουμε παθει ακομα!
αν παρολα αυτα το ξεχασες να στο θυμισω!
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BD%CE%B7/page7
"Το θέμα κλειδώθηκε και το μέλος Χάιντι αποκλείστηκε από το φόρουμ κατόπιν πολλών προσωπικών μηνυμάτων που έλαβα από μέλη σχετικά με κοινοποιηση ιδιωτικής αλληλογραφίας καθώς και για συστηματική παραβίαση των όρων χρήσης του φόρουμ."
λοιπον αυτα! τερμα απο εμενα! αν δεν μπορεις να καταλαβεις, ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω γι αυτο.
αυτό το πράγμα ότι tpt δεν έχει νόημα είναι σύμπτωμα κατάθλιψης?
περναει? παρα το γεγονος οτι την εχω ξαναπαθει στο παρελθον κ με βοηθησε η ψυχοθεραπεια, μετα απο την ταλαιπωρια με τους ψυχιατρους κ τις αποπειρες που εκανα κλπ, (μιλαω για πολύ παρελθόν) αισθανομαι οτι τπτ δεν εχει νοημα πια.
εκλεισα ραντεβου με την ψυχολογο που πηγαινα κ εχω αυριο.
αυτη τη στιγμη ευχαριστως θα πεθαινα. δε λεω οτι ειναι συνεχομενο, αλλα οταν ερχεται ειναι χαλι μαυρο.
γκρινιαζω στους δικους μου κ εχω γινει ενας πολυ δυσαρεστος ανθρωπος.
άλλα 50 χρονια μεχρι τα 80 μου δεν τη βγαζω εδω πανω! (μου χει κολλησει οτι θα ζησω μεχρι τα 80, ειδικα οταν ειμαι χαλια)
ειμαι δειλη να αυτοκτονησω. τι να πηδηξω στο μετρο? απλα δεν μπορω.
κ μου είπανε κιολας καποιοι που πιστευουν οτι με την αυτοκτονια δε θα γλυτωσω, γιατι η ψυχη δεν πεθαινει κ θα βασανιζομαι αιωνιως. κ για καποιο λογο το πιστευω ολιγον, λολ.
το ποτο διωχνει την καταθλιψη? δεν πινω σχεδον ποτε. αλλα τωρα πινω αυτη τη στιγμη.
OXI να μην αυτοκτονησεις. αν θες παιρνω μια ροδα (σαν ποδηλατο αλλα με μια ροδα) χορευω και κανω ακροβατικα με μπαλες η ξυλα απο φωτια για να σε κανω να νιωσεις καλυτερα αλλα θα ελεγα, για να γινω και λιγο πιο σοβαρος, αντι να αυτοκτονησεις γιατι δεν προσπαθεις να διορθωσεις οτι δεν σου αρεσει; δεν μπορει ολοι εχουμε πραγματα που να μας ανεβαζουν την διαθεση...
γιατι δεν ξερω πως!
δε μ αρεσει η δουλεια μου πχ
τωρα δε μ αρεσει τπτ. ουτε θεατρο να παω.
δε μ αρεσουν οι αναμνησεις μου, πολλα απο το παρελθον μου. ουτε αυτα ξερω πως να τα ξεφορτωθω. δεν ξερω. οταν αισθανομαι χαλια, φαινονται χειροτερα βεβαια.