Originally Posted by
NikosD.
Αυτό που στα δικά μου μάτια μετράει πολύ, είναι η πρόθεση ενός μέλους να είναι υποστηρικτικό κι αυτή η πρόθεση, δεν γράφεται με λόγια αλλά αναβλύζει από το ύφος του μηνύματος. Καταλαβαίνω πως πολλές φορές η πρόθεση δεν είναι αρκετή και πως τα λόγια μοιάζουν με αιχμηρά βέλη. Αυτή την πρόθεση όμως, προσωπικά την εκτιμώ βαθιά.
Θυμάμαι και την προχθεσινή ιστορία με τον παντ και την αφρούλα. Ο παντ θέλησε να κάνει χιούμορ, η αφρούλα θεώρησε πως την αποκαλεί "*******" και ξεκίνησε ένα ολόκληρο πανηγύρι. Μόλις ο παντ αντιλήφθηκε ότι η αφρούλα παρερμήνευσε την πρόθεση του, έσπευσε να διορθώσει το μήνυμα του, δείχντοντας έτσι την πρόθεση του.
Πως λοιπόν να μην εκτιμήσω θετικά αυτή την πρόθεση και γιατί να "κακοχαρακτηρίσω" τον παντ?
Αν λοιπόν μου επιτρέπετε να κάνω μια ερμηνεία (που μα την αλήθεια, σαν το διάολο τις αποφεύγω, όχι σαν επαγγελματίας, αλλά συνολικά ως άνθρωπος) θα έλεγα πως η ρέιν κατέθεσε τον χρόνο της και την ενέργεια της με πρόθεση να ταρακουνήσει τον γουίνστον και να τον βοηθήσει να δει ολόκληρη την αυτοεικόνα του αλλά και την εικόνα που εκπέμπει στους άλλους ανθρώπους.
Όμως, καλέ μου γουίνστον, από αυτά τα λόγια που καταλαβαίνω ότι σου φάνηκαν αιχμηρά, μέχρι το σημείο να εύχεσαι να ψοφήσει και να την δεις στον τάφο, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση.