Originally Posted by
Lou!..
rock μπορει να εχεις κ δικιο σε οσα λες, θα μου επιτρεψεις βεβαια να διατηρω τις επιφυλαξεις μου, διοτι η παθολογικη ζηλεια θεωρειται απο τα δυσκολα ψυχολογικα προβληματα κ αυτο ειναι γνωμη των ειδικων, οχι δικη μου.
εκει που διαφωνω παντως ειναι σε αυτο που εκανα quote. πραγματι η κοπελα ηδη θα τα ειχε τα θεματα της, δεν βγαινουν ξαφνικα αυτες οι συμπεριφορες, ομως κ ο καθενας που τα φτιαχνει με καποιον αλλο δεν ειναι υποχρεωμενος να ειναι μεντιουμ κ να ξερει τον αλλο απεξω κ ανακατωτα τη στιγμη που τα φτιαχνει μαζι του. στην πορεια μαθαινουμε πολυ περισσοτερα για τον αλλο μεσα σε μια σχεση, απο αυτα που φαινονται στην αρχη πριν τα φτιαξουμε. οποτε απο εκει κ περα ειναι στην διακριτικη ευχερεια του καθενος το αν θελει να κατσει κ να επωμιστει κουσουρια κ θεματα του αλλου, τα οποια φανηκαν στην πορεια, η αν θελει να φυγει. κ οχι, δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να κατσει σε μια σχεση χωρις πριν να προσπαθησει να λυσει τα κουσουρια του αλλου!! μονο κ μονο επειδη δεν ειχε αρκετες πληροφοριες διαθεσιμες τη στιγμη που τολμησε να τα φτιαξει!!!!μπορει να κατσει μονο εφοσον το θελει!!!
εφοσον λοιπον Κωστα το θελεις πραγματικα, κατσε!!!! απλα απορω γιατι δηλωνεις ταυτοχρονα οτι συντριβεσαι απο τη συμπεριφορα της!!! μου φαινεται αντιφατικο ολο αυτο. αποφασισε: η καθεσαι κ επωμιζεσαι ο,τι κ οσο αντεχεις, η αν συντριβεσαι βαζεις ορια, φευγεις, κανεις κατι τελος παντων!!! η ευθυνη για τη δικη σου συντριβη ειναι παντως δικη σου!!! ελπιζω τουλαχιστον αυτο να το καταλαβαινεις!!!!
νομιζω οτι ειναι αλλο πραγμα η συμπαρασταση κ η αλληλεγγυη σε καποιον που αντιμετωπιζει ενα προβλημα κ αλλο να του επιτρεπουμε να εφαρμοζει επανω μας χειριστικες συμπεριφορες του τυπου, αν δεν μου φερεσαι οπως θελω εγω, σε απειλω οτι θα αυτοκτονησω!!!