Quote:
Originally posted by interappted
ελα ντε ρε συ kassi ειναι δυνατον ?εγω ελεγα στον πρωην dr μου οτι δεν θελω hipnosedon και τα επερνα με το ζορι(η μανα μου μου τα εδινε,και αλλοι σπανε φαρμακεια να τα παρουνε....τωρα με τα tavor τα περνω πιο χμ ευχαριστα να το πω?δεν με χαλαει το ονομα τοσο να το πω?κ παλι εμαθα οτι τα περνουν τα τζανκια κ ξενερωσα....τι μλκισμενα ρε αν τους τα εγραφε ο γιατρος απο παθηση θα τους ξινιζαν οταν τα περνουν για μαστουρα...αυτοι μας θεωρουν κωλοφαρδους ρε!!!Κι ο αντρας μου Ακινετον επερνε που ειναι για το παρκινσον και του ελεγα αχ αν ειχες παρκινσον ουτε στο στομα σου δεν θα ηθελες να τα βαζεις τωρα αν ζουσε θα εβρισκε τη χαρα του..εγω βρισκω τη θεραπεια μου γιατι kassi μου πιστευεις πως θα ηταν καλυτερα τα πραγματα χωρις χαπια?εγω ΟΧΙ τωρα ψιλοηρεμω εστω και τεχνικα πριν ολο στην τσιτα ημουνα...η μαλκια της υποθεσης ειναι οταν καμια φορα τα ξεχναω.....ασε εκει νιωθω στο πετσι μου τι εστι και σε τι λουμπα εχω πεσει με χαπια..
Πες τα ρε...Πάντως εγώ τι με χάπια τι χωρίς την υγειά μου δεν την έχω βρει.Αν φύγω από αυτό το σπίτι ίσως.Μέχρι τότε ο Θεός βοηθός μη δε αντέξω....Αυτό μόνο φοβάμαι.Μην την κάνω προτού χαρώ τη ζωή μου...Εγώ δεν ψιλοηρεμώ,χοντρονυστάζω....� �σο για τα μαστούρια,μια χαρά λέμε τώρα πλαστογραφούν συνταγές και παίρνουν και τα υπνοστεντόν και Πρεζολόν και όλα.....Τις σύριγγες που έχουν σιχαθεί οι διαβητικοί να αγοράζουν αυτοί τις παίρνουν ανά κούτες...