Originally Posted by
Jlspy
Ναι αυτο το κανω και εγω, προσπαθω να καταλαβω από το προσωπο αν μου λεει αληθεια ή οχι, βλεπω διαφορα και πλαθω σεναρια και παντα μα παντα χαλιεμαι, φοβαμαι οτι κατι συμβαινει και δεν το ξερω, οτι ολα οσα υποψιαζομαι ειναι αληθεια....από την αλλη προσπαθω να σκεφτομαι λογικα οταν πια "ηρεμω" οτι θα μπορουσε αυτο που ειδα να σημαινει οτιδηποτε...οτι ειναι παραλογο και απίθανο αυτο που σκεφτηκα...οτι δεν μπορει να ειναι καποιος τοσο διπροσωπος, μ@λ#κ#ς, ψευτης, υποκριτης για να με κοροιδευει τοσο επιδεξια που δεν εχω τπτ απτό μονο τις σκεψεις μου και καποιες συμπτωσεις (ή τουλάχιστον για μενα φαίνονται ετσι)...και αν οντως ειναι ετσι ο τυπος του και 10 χρονια τωρα δεν τον καταλαβα τοτε καλο θα μου κανει να μαθω οτι ειναι να μαθω και να ξεκαθαρισει η κατασταση....Αλλα...οταν με ακουει οταν λεω τις παρανοιες μου χωρις να θυμωνει, οταν με καθυσυχαζει, οταν με αγγαλιαζει και με φιλα...σκεφτομαι οτι αποκλειεται να συμβαίνουν ολα αυτα που φανταζομαι και ΟΛΑ ειναι η καταραμενη ιδεοληψια μου....