χαχαχαχαχα Ωραιος ειναι αλλα θα με κυνηγησει αν δινω το τηλ του!!!!!
Εχουν και οι φιλοι τα ορια τους, αμα τους λες τα ιδια και τα ιδια καπου θα βαρεθουν ανθρωποι ειναι!
Printable View
χαχαχαχαχα Ωραιος ειναι αλλα θα με κυνηγησει αν δινω το τηλ του!!!!!
Εχουν και οι φιλοι τα ορια τους, αμα τους λες τα ιδια και τα ιδια καπου θα βαρεθουν ανθρωποι ειναι!
ναι συμφωνω αλλα μερικες φορες δεν τους ειναι κ σε κατι να απαντανε στα ιδια κ τα ιδια! κ μεις κουραζομαστε να λεμε τα ιδια κ τα ιδια! αμα καταληγεις να λες τα ιδια κ τα ιδια παει να πει πως δεν σε καλυψανε με τις απαντησεις τους!!!
ας πουμε εγω σχεδον καθε μερα ρωταω αν παχυνα. αντι να γκρινιαζουνε θα μπορουσαν να πουν ενα ναι η ενα οχι και θα τελειωνε η υποθεση! πιο μικρες λεξεις απο τις γκρινιες!
ΥΓ: ελα δεν θα σε μαρτυρισω δωστο ;P
Σκεψου να ρωτας καθε μερα αν παχυνες , να ειναι τοσο σημαντικο για σενα και να του φανεις καποια μερα του αλλου/ης οτι παχυνες και να σου πει doll ξερεις παχυνες λολ.
Θα πρεπει να ειναι πολυ ηλιθιος για να το πει καποιος.
Και εγω εχω προβλημα με τα κιλακια μου (πηρα πολλα τελευταια) , αλλα ενταξει την παλευουμε:)
Τεσπα . εμενα παντως απο της φωτο που ειχες βαλει με τα τατου μπορω να πω οτι εισαι αδυνατη:)
δεν ειμαι οσο θα θελα. κ αυτο που θελω δεν θα γινει ποτε. το ειπαν ολοι οι γιατροι