αν ενδιαφέρεται ερωτικά για την άλλη κοπέλα είσαι διατεθειμένη να του σταθείς στο θέμα της εξάρτησης?
Printable View
με ποια εννοια? φιλικά νομίζω πως ναι..ως ένα άτομο που μπορεί να τον ακούσει ή σε περίπτωση που θέλει στήριξη προκειμένου να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια. αν και ξέρω ότι θα με πονάει.απλά νομίζω ότι θα θέσω κάποιους όρους..γιατί θα ξέρω ότι δεν έιναι τελείως μόνος του. εννοώ ότι θα απαιτήσω ειλικρίνεια και στα λόγια του και στις πράξεις του. για να προστατευτώ όσο μπορώ περισσότερο. γιατί ρωτάς?τι έχεις στο μυαλό σου?
πως από τη στιγμή που θα υπάρχει σύντροφος στη ζωή του, θα δυσκολευτείς να το διαχειριστείς όλο αυτό.
θα είναι τρομερά επώδυνο.
έβαλες κ ένα νικ βρε παιδί μου, κ δν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον σύνδεσμο " αν "
αν είναι σχέση και δεν βρέθηκε απλά με την κοπέλα που τον είδανε πιστεύω ότι και ο ίδιος θα απομακρυνθεί κάπως..γιατί ξέρει ότι νιώθω κάτι παραπάνω, όσο και να μην το δείχνω και το λέω με ξέρει αρκετά καλά, για να το ξέρει . Ναι κι εγώ νομίζω ότι θα με πονέσει πολύ να μπω σε αυτή τη διαδικασία.ελπίζω να μη χρειαστεί...δεν θέλω να το σκέφτομαι. η αλήθεια είναι ότι έχω μάθει κι εγώ να είναι πάντα εκεί για να μ ακούει όταν τον χρειάζομαι. και σήμερα δεν έχω κανέναν.νομίζω ότι πληρώνω την αλλαζονική μου στάση όσο ήμασταν μαζί..το πόσο ευτυχισμένη ήμουν, και πόσο τον έβαζα πάνω από όλους και όλα (εκτός ίσως από την οικογένεια μου)..και τώρα έχω μέινει μόνη. νόμιζα ότι θα υπάρχει δίπλα μου για πάντα με κάποιο τρόπο..δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορώ ναα το ξεπεράσω όπως όλοι οι άλλοι τους χωρισμούς τους..
αν δν επανασυνδεθείτε, μπορεί να χρειαστεί καιρός, αλλά να είσαι σίγουρη πως κάποια στιγμή έρχεται η απομυθοποίηση κ ξεχνάς...
να σε ρωτήσω κάτι ακόμα ;είπες ότι θα πρέπει να του πώ ότι ξέρω (αφού νιώθω ότι θέλω να το κάνω).εγώ σκέφτομαι ότι θα με βοηθήσει να μαι ξεκάθαρα τα πράγματα μεταξύ μας.κι εσυ γι αυτό το είπες?
ναι.
αυτό είπα.
αν είναι με άλλη, είναι καλό να το γνωρίζεις.
μίλησα με τους γονείς μου και μόνο που μιλήσαμε στο τηλέφωνο ένιωσα άπειρες φορές καλύτερα (δεν ξέρουν γενικά για την εξάρτηση του Φ. ).Θα δώ τι θα κάνω ίσως να μιλήσω στον Φ. για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση ή ίσως να το αφήσω για όταν συναντηθούμε την επόμενη φορά. γενικά είμαι πολύ πιεσμένη τις τελευταίες μέρες και αυτό ήρθε και με αποτελείωσε..αλλά νιώθω κάπως καλύτερα.ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι κι αυτή εξαρτημένη, αν είναι να δω κάτι θετικό στο γεγονός.
Μπορεις να ζησεις ομορφοτερα πραγματα στο μελλον! οχι μπορεις, σιγουρα θα ζησεις, μη φοβασαι και μη σκεφτεσαι οτι αυτο ηταν οτι καλυτερο ειχες να ζησεις! Δεν ειναι αυτος τροπος σκεψης ουτε νεου αλλα ουτε γερου ανθρωπου!
Την κατασταση θα την αλλαξεις αν σκεφτεις οτι αφηνοσουν να ακους οτι σε θελει και σε αγαπαει γιατι σε ανεβαζε, και ηταν ο πιο ευκολος τροπος, να σε ανεβσαει κατι ηδη γνωστο, ασφλες και σιγουρο, απο το να ψαχνεις κατι αλλο καινουριο. Ετρεφες τη στασιμοτητα σου. Καιρος να προχωρησεις τωρα που το καταλαβες
ξύπνησα κάπως καλύτερα σήμερα..carrie μαλλον είναι έτσι όπως τα λες..ήταν πιο εύκολο να αναζητήσω το παλιό και σίγουρο.θέλω να κάνω μια καινούργια αρχή σε όλα. σκέφτηκα να αρχίσω από τις παρέες μου αν αφιερώσω όσο χρόνο αφιέρωνα στο να ασχολούμαι με τον Φ. κατι μπορεί να γίνει, γιατί η αλήθεια είναι ότι απέρριπτα την πιθανότητα κάποια από τα άτομα που κάνω παρέα να εξελιχθούν σε φίλους μου..αλλά η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν ανοίχθηκα ποτέ, αφηνόμουν στα τυπικά. και το ίδιο μπορεί να λένε και αυτή για μένα ότι δε τουςπροσφέρω τίποτα..και έκανα λάθη πολλά σε αυτό το κομμάτι και παρ όλα αυτά κάποια άτομα συνέχιζαν να με αναζητούν πχ. αλλά εγώ επειδή δεν ήμουν καλά τους έγραφα όλους κανονικότατα μπορεί και να μην απαντούσα καν στα μηνύματα τους.μακάρι να μην υπάρξουν άλλα πισωγυρίσματα,ξέρω απο μένα εξαρτάται..αλλά..
Nα ξερεις οτι για να κανεις φιλους πρεπει να ανοιχτεις, και για να προσεγγισεις και ενδιαφεροντες ανδρες στης ζωη σου που θα νοιαστουν για σενα πρεπει και παλι να ανοιχτεις και να εισαι καλα με εσενα! Γιατι αλλιως θα προσελκυεις ανθρωπους που τους ελκυει κατι απο την ανασφαλεια σου γιατι εχουν κι αυτοι τις δικες τους, ή απλα η εικονα σου, και οχι αυτο που εισαι πραγματικα, οποτε θα σε απογοητευεουν σε βαθος χρονου! Οριστε ειχες ενα σωρο προτασεις! τοτε δεν αισθανοσουν καλα, τωρα μπορεις να αρχισεις να βγαινεις και με αλλους! Με οποιους νιωθεις εσυ καλυτερα! Πως αλλιως να στο πω... χρειαζομαστε φιλους! και οχι εναν δυο μονο, και ουτε απλα φιλουσ για να εχουεμ καποιον να πηγαινουμε σινεμα! Αλλα για να μαθαινουμε να μοιραζομαστε, να παιρνουμε και να δινουμε, να εμπιστευομαστε, να ξερουμε να βαζουμε ορια, να βλεπουμε και τα σωστα και τα λαθη και να δημιουργησουμε φιλτρα ωστε να μη μας επηρεαζουν αρνητικα, ή οταν μπορει να εχουν λαθος, μαθαινοντας ετσι να εμπιστευομαστε τον εαυτο μας και να διαμορφωνουμε την προσωπικοτητα μας! και επισης οι φιλοι εχω δει οτι ειναι απο τα καλυτερα reality checks!
δεν το έβλεπα τόσο καιρό..αλλά δεν ανοιγόμουν και πολύ ποτέ στη ζωή μου.πίστευα ότι δεν χρειάζεται να εκτεθώ τα καταφέρνω μια χαρά και μόνη μου. αναλογιζόμενη το παρελθόν οι μόνες φορές που άφησα τους άλλους να με δούνε πως έιμαι πραγματικά, και ήμουν απόλυτα ειλικρινείς και ανοίχτη μαζί τους..ήταν με την κολλητή μου και τον Φ. όπότε είναι ένας καλός απολογισμός ωστε να μην ξαναφοβηθώ να ανοιχτώ (γιατί και από τους δύο κέρδισα πολλά..ενννοώ σε συναισθήματα).
"και επισης οι φιλοι εχω δει οτι ειναι απο τα καλυτερα reality checks!" φαντάσου δηλαδή πόσες στρώσεις πάνω ή κάτω από την πραγματικότητα θα ζούσα χωρίς την κολλητή μου.. :)
Υ.Γ. α και με άτομα που μπορεί να αναζητούσαν την παρέα μου εννοώ φιλικά
Oι φιλοι μπορουν να σου δωσουν πολλα, συναισθηματα, εμπειριες, σοφια, υποστηριξη, χαβαλε, αυτοπεποιθηση, αισθηση οτι ανηκεις καπου! και οι απογοητευσεις και οι ματαιωσεις ειναι μες στο προγραμμα γιατι ανθρωποι ειμαστε ολοι με τις ατελειες μας!
δεν ξέρω πως και γιατί αλλά σήμερα επέλεξα να είμαι αισιόδοξη με όλα..ελπίζω μόνο να κρατήσει..
και εκτός από αισιόδοξη, πάρε ένα ψαλίδι και κόψε ότι σε συνδέει με το παρελθόν γιατί κάποια στιγμή θα βαράς το κεφάλι σου για τον πολύτιμο χρόνο που χάνεις σε μια προσπάθεια να νομίζεις πως διατηρείς μια σχέση που δεν υπάρχει.
αν κατάλαβα καλά, (αν όχι, διορθωσε με), ο άνθρωπος έχει βρει και σύντροφο. Για ποιο λόγο λοιπόν εσύ να επιμένεις να βρίσκεσαι σε αυτή την υπόθεση?
Αν θες να κάνεις ψυχικό, πήγαινε και διάβαζε βιβλία σε παπούδες στα καπη που σε έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από κάποιον που ταλαιπωρείται από επιλογή του.