Ναι συγγνώμη που δεν θέλω να μου επιτίθεστε ή να με επικρίνετε συνεχώς.
Printable View
οχι δε νομιζω οτι μας δουλευει η γουαιτ, νομιζω οτι ειναι πολυ αληθινη.
παραδεχομαι οτι σου εχω μιλησει ασχημα καποιες φορες, wc, αλλα πραγματικα εκνευριζομαι με την περιπτωση σου παρα πολυ.
ενοχληθηκα σημερα με αυτο που εκανες στο νημα της ρες. μπηκα μεσα, ενω ημουν καπως στενοχωρεμενη, για δικες μου δυσκολιες, κ ηθελα να γραψω στο θεμα της ρες κ ειδα το χωρό που στησατε. πραγματικα στενοχωρεθηκα να τα κανετε αυτα σε ενα ατομο απο τα πιο καλοπροαιρετα του φορουμ.
νομιζω οτι εχεις ενα πολυ λανθασμενο μοντελο κολλημενο στο ματι σου, οτι εισαι ακαμπτη κ απολυτη, οτι εισαι η σωστη κ ολοι οι αλλοι λαθος κ τελικα τσακωνεσαι με τους παντες. λες για μενα οτι εγω σε κυνηγαω κ σου τα χωνω κ τετοια. ναι, ομως εσυ εχεις προβλημα με ολους γουαιτ, δεν εχεις μονο με εμενα. συμπαθεις μονο οσους συμφωνουν μαζι σου κ σου λενε μπραβο. δλδ σχεδον κανενα.
κολαση κατα την εκκλησια ειναι αυτο ακριβως που ζεις, το να εχεις συμπεριφορα που να διωχνεις ολους τους ανθρωπους μακρια σου, να αρνεισαι το Θεο κ να μενεις μονη σου να βασανιζεσαι απο τα παθη σου κ τις αναγκες σου.
αλλα αν καταλαβαινω καλα εσυ το προτιμας απο το να κανεις παρεα με τους αλλους. εφοσον ολους τους βρισκεις τοσο σκαρτους (εκτος απο την πανικ), προτιμας τη μοναξια σου απο την επικοινωνια, τη μοιρασια κ την επαφη με ολους εμας, που ειμαστε ανθρωποι ατελεις μεν, αλλα εχουμε κ τις χαριτωμενιες μας! :)
οποτε ολοι παιρνουν αυτο που προτιμουν, αλλοι την κοινωνια (τον παραδεισο) κ αλλοι την απομονωση (την κολαση).
Μα αμα δεν υπηρχαν ανθρωποι δεν θα ηταν σαιτ...μπορει να ηταν σεληνιακο τοπιο ή κατι αλλο :P
Τεσπα , η κακια δεν εχει μεταβατικες ικανοτητες συνηθως. Εαν καποια την πεσει στο αγορι σου επειδη ζηλευει , δεν παει να πει οτι ολος ο γυναικειος πληθυσμος ειναι σκαρτος (εισαι και συ μεσα σε αυτον τον πληθυσμο λολ).
Κοιτα ποση θετικη τροφοδοτηση πηρες απο το κολοσαιτ...πετας :)
Προσπαθησε να μην αντιδρας αρνητικα και να μην κοιτας τους αλλους σαν κακους , αλλα σαν καλους και θα δεις που ολα θα ειναι καλυτερα , κατα τη γνωμη μου.
Όχι να τη βράσω την κοινωνία άμα είναι έτσι να βγάζουν όλοι τόσο κακία, και όπως βλέπεις ΕΠΙΛΕΓΩ να είμαι μόνη μου, και δεν είναι ότι με διώχνουν οι άλλοι. Και άμα με διώχνουν θα έπρεπε να έχουν τύψεις γιατί εγώ δεν τους κάνω τίποτα. Δεν θέλω όλο να λέω για μένα ότι είμαι τέλεια κτλ αλλά με αναγκάζεται. Όταν λέω τέλεια εννοώ αυτό ότι δεν ενοχλώ κανέναν αν δεν με πειράξει. Οι περισσότεροι όμως είναι έτσι. Σε κάνουν να νιώσεις άσχημα χωρίς κανένα δισταγμό, άρα γιατί να είμαι μαζί τους; Όπως και μ'αυτούς που δεν με θέλουν; Το άλλαξα το μήνυμά μου δίπλα γιατί δεν θέλω να χαίρεστε πολύ με το να είμαι χάλια, είναι κάτι που έχω συνηθίσει μια ζωή αφού στο σχολείο με κορόιδευαν, αλλά όχι και να είναι όπλο στα χέρια μερικών....
Όχι γιατί θα απογοητευτώ πιο πολύ μετά και ξέρω ότι θα απογοητευτώ. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί έχουν αυτή την κακία μερικοί ή οι περισσότεροι. Ίσως είναι στο dna τους. Ίσως γι'αυτό έπαθα αυτή την αρρώστια γιατί είμαι καλή. Κι όμως έτσι πιστεύω πως όλες είναι σκάρτες από αυτή την άποψη και από άλλες. :)
Δεν ξέρω.........μπορεί να γίνω κι εγώ κακιά στο μέλλον και να καταλαβαίνω όλους όσους δεν μπορούνε να κρατηθούνε λολ, αλλά δεν το νομίζω.
Εμ πηγαινες εμενα , πηγαινες το στρειδι , στο τελος θα μας πεις οτι τους πηγαινεις ολους οσους αποκαλεσες καθε καρυδιας- καρυδι αλλα αλλαξες γνωμη λολ.
Οκ δεν ξερω , εχεις μια μοναδικοτητα δεν ξερω πως να επικοινωνησω μαζι σου , αλλα πρεπει να αλλαξεις φιλοσοφια που να μη σε οδηγει σε αδιεξοδο και αυτο που λεω δεν ειναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!!!!!!!
Ηρέμησε καταρχάς. Μα εσύ δεν έλεγες ότι τους τσουβαλιάζω όλους και αυτούς που δεν είναι κακούς; Που το ξέρεις εσύ ότι δεν είναι κακοί; Όταν έρχονται από πάνω μου μόνιμα; Και δεν θυμάμαι και τι άλλο είπες, δεν μου μίλησες απλώς διαφώνησες μαζί μου όταν έλεγα ότι οι άλλοι είναι κακοί άρα δεν είσαι με το μέρος τους;
Τι με έχεις περάσει ότι δεν ξέρω να διακρίνω τα θετικά από τα αρνητικά; Έλεος κηπ. Σε εσένα ήμουν ουδέτερη, είχα καταλάβει ότι δεν γράφεις στα θέματά μου και έλεγα γιατί. Από την άλλη μου την είχες πει μια φορά αλλά και πάλι δεν φαινόσουν κακό άτομο. Κάθε καρυδιάς καρύδι περισσότερο αποκάλεσα αυτούς που μου την είπαν σήμερα.
Δεν έχασα την ψυχραιμία μου, τα κεφαλαία τα έβαλα για έμφαση! :-)
Είπα ότι τους τσουβαλιάζεις όλους γιατί αρκετές φορές λες:όλος ο κόσμος είναι κακός, και δεν ασχολουμαι πλέον μαζί ΣΑΣ (μιλώντας έτσι για όλο το φόρουμ).
Και επιπλέον, αυτό που είπες νομίζω είναι πολύ ενδεικτικό του πως σκέφτεσαι: θεωρείς ότι επειδή διαφώνησα μαζί σου είμαι με τους άλλους.
Ε, όχι. Διαφώνησα μαζί σου, γιατί διαφώνησα σε αυ΄το που λες τη δεδομένη στιγμη.
Αυτό δε σημαίνει ότι θα διαφωνώ πάντα με όσα λες, ούτε ότι σε θεωρώ κακό άνθρωπο. Σημαίνει απλώς ότι έχουμε διαφορετική γνώμη σε κάτι. Τόσο κακό είναι αυτό;
Ε μα γιατι στην ειπαν ομως? Γιατι εχουμε ενα αξιολογο μελος την ρισερτσερ που ζητησε συμπαρασταση και συ την γιουχαρες. Παραδεχτηκες και η ιδια οτι εκανες λαθος. Τεσπα , δεν ξερω...τουλαχιστον εγω θα αισθανομουν θετικη ενεργεια μετα απο κατι τετοιο.
Τελος καλο , ολα καλα. Απο κει και περα οι περισσοτεροι προσπαθουν να σε βοηθησουν , οπως και εγω αλλα δεν ειναι κατι που θες ισως. Δεν ξερω.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.