Κι αν μου κατσει?? Μου αλλαζει τη ζωη!! (λεμε τωρα)..
μπααα φτανει τοσα που παιρνω πολλα ειναι δεν θελω αλλα να μου λειπει το βυσσινο χεχε...:)
Printable View
Κι αν μου κατσει?? Μου αλλαζει τη ζωη!! (λεμε τωρα)..
μπααα φτανει τοσα που παιρνω πολλα ειναι δεν θελω αλλα να μου λειπει το βυσσινο χεχε...:)
Bασιλη αυτα που λες τα καινουρια ειναι τα καλυτερα ακουσα και δεν προκαλουν εθισμο.
κι εγω το ακουσα αυτο οτι ειναι καλα αν ειναι τα καλυτερα δεν ξερω γιατι για να μαθω ποια ειναι τα καλυτερα πρεπει να παρω μια μικρη γευση απ ολα λολ!!
ρε συ οχι προκαλουν εθισμο νομιζω αφου ανηκουν στις βενζοδιαζεπινες τα bespar απ οτι ξερω δεν προκαλουν αλλα ειναι σαν τα αντικαταθλιπτικα αργουν να δρασουν δεν ειναι δλδ βραχυπροθεσμα...
Εγω με τα ζαναξ μου ειμαι μια χαρα.Ευχομαι οσο περναει ο καιρος να μην παθω τπτ εγκεφαλικο.
το xanax δεν προκαλεί τίποτε _τις πιο πολλές φορές- έπαιρνα για 1 έτος και κόβεται σταδιακά
Βρε σκοπευτη αργησες αυτα τα θρστω.εντ τα ανοιξα εδω και μερα αλλα δεκτες οι συμβουλες σου.σευχαρηστω :)
Τα στεριτηκα δεν τα φοβαμαι αλλα φοβαμαι :P
Lacrymosa,
αρκετές φορές έκοψα τα xanax και δεν ήταν πολύ δύσκολο, περίπου μία βδομάδα θέλει ο οργανισμός για να συνέρχεται από κάθε μικρή μείωση, γιατί δεν μπορείς και να τα κόψεις μαχαίρι :)
Γιατι καποια βραδια(βραδια με πιανει κριση παντα) νιωθω εντονη δυσφορια και μολις παρω ζαναξ μου φευγει αυτη η δοισφορια.
Βασικα ποτε δεν ειχα στερητηκα απ τα ζαναξ γιατι οταν ηταν να τα κοψω ειχα ηδη ξεκινησει κ τα λεξοτανιλ κ τα επαιρνα ταυτοχρονα κ οταν εκοψα το ζαναξ δεν ειχα τιποτα επειδη προφανως με κρατουσε το λεξοτανιλ...αλλα οταν χρειαστει να το κοψω κι αυτο φοβαμαι τα στερητικα του επειδη εχω ακουσει οτι ειναι φαρμακαο που φερνει πιο εντονα στερητικα σε σχεση με αλλα αγχολυτικα..
Ε ναι !χααχ.Εκελεισα ραντευου στο βενιζελιο με ψυχιατρο να με παρακολουθησει γιατι η αλλη πηρε συνταξη που με εβλεπε.
Τι θα κανω λες να μυ πει αν μου γραψει αλλα φαρμακα?Στο βενιζελιο δεν γραφουν ζαναξ μονο τα αταραξ που δεν κανουν μια.!