Originally Posted by
RainAndWind
Μη με ζηλεύεις, γιατί κι εγώ παλεύω όπως όλοι. Ο δυναμισμός είναι απλά μια λέξη, δε σημαίνει και τίποτε σπουδαίο. Να σου πω κι εγώ πίστευα πως είναι σημαντικός, αλλά έχω αλλάξει άποψη. Σημαντικότερο εφόδιο, προσωπική μου άποψη, είναι η γνώση και η μελέτη. Με τη μελέτη οδηγείσαι στα αίτια, δυναμικός μπορεί να είναι και κάποιος χωρίς ποτέ να κατανοήσει τη λειτουργία των διαφόρων συστημάτων. Αν δε δεις τη ρίζα, πώς θα πας στο να εξηγήσεις τα κλαδιά?
Άκου να γίνεις έτσι...Αχου, τι λες καλέ? Σε καταριέσαι? λολ
Έγραψες πως σε σύγκριναν πάντα με την αδερφή σου. Και αυτή η σύγκριση κάτι σου έκανε μέσα σου, κάπου σε οδηγούσε. Πού? Στο να προσπαθείς ακόμη περισσότερο να τους ευχαριστήσεις, για να πιάσεις τον πήχυ που σου όριζαν σαν ιδεατό σημείο που όταν θα το έφτανες θα ήταν ευχαριστημένοι από σένα.
Δε σε αποδέχονταν λοιπόν άνευ όρων, αλλά αναλόγως των επιτευγμάτων σου, το τι κατάφερνες να πιάσεις από όσα ήθελαν και θεωρούσαν απαραίτητα. Δικά τους απαραίτητα, όχι δικά σου.
Έμαθες να στέκεσαι απέναντι σε σένα με όσα σου μάθαινε το περιβάλλον σου. Έμαθες να μη στεναχωρείς και να μη δρας αυθόρμητα, ελεύθερα, έμαθες να στριμώχνεσαι για να σου δίνουν το οκ.