Καλυτερα να σε μισουνε για κατι που εισαι παρα να σε αγαπανε για κατι που δεν εισαι λεει ενα ρητο.. Οι φιλοι οσοι ειναι φιλοι θα μεινουνε αν 2-3 μηνες εχεις τις μαυρες σου. Και οι σχεσεις με τις κοπελες θα ειναι πιο αληθινες πια.
Printable View
Καλυτερα να σε μισουνε για κατι που εισαι παρα να σε αγαπανε για κατι που δεν εισαι λεει ενα ρητο.. Οι φιλοι οσοι ειναι φιλοι θα μεινουνε αν 2-3 μηνες εχεις τις μαυρες σου. Και οι σχεσεις με τις κοπελες θα ειναι πιο αληθινες πια.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ίσως καλύτερα από τον καθένα εδώ μέσα (στο forum) γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κι εγώ για 13 χρόνια. Και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι "κόλλησα" με την πρέζα στα 30 μου. (Εσύ δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι).
«"Εγώ αυτά τα 13 χρόνια τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά (άπειρα off μόνος μου, ψυχιάτρους, ναλτρεξόνη στην Ισπανία (το 2002 πριν έρθει στην Ελλάδα), "στεγνά" προγράμματα, Ν.Α.) και δεν κατάφερα τίποτα. Έμενα καθαρός για κάνα-δύο μήνες και μετά ξανακυλούσα. Γι' αυτό κιόλας γράφω ότι "τώρα πια δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου". Γι' αυτό περιμένω πως και πως να με καλέσουν στην μεθαδόνη γιατί όπως καταλαβαίνεις είναι η τελευταία μου ευκαιρία."»
Απορώ αφού έχεις αδύναμο χαρακτήρα (σαν εμένα), γιατί δεν παίζεις "το τελευταίο σου χαρτί", την τελευταία ευκαιρία που σου (μας) δίνεται; Εννοώ την μεθαδόνη. Είναι ο έσχατος τρόπος. Πέρα από κει δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος. Αξίζει να το δοκιμάσεις και αν δεν καταφέρεις κι εκεί τίποτα τότε "τι είχες τι έχασες;". Ξαναγυρίζεις στην πρέζα και τελειώνει η φασαρία. Δοκίμασε. Το χρωστάς στον εαυτό σου!
Το 'χεις πάρει χαμπάρι ότι ζούμε στην (συντηρητική) Ελλάδα; Εδώ η νοοτροπία για τέτοιου είδους θέματα είναι τουλάχιστον 50 χρόνια πίσω. Δεν βλέπεις στις πολιτισμένες χώρες (Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία) πως αντιμετωπίζονται οι τοξικομανείς; Μέχρι και ηρωίνη τους μοιράζουν στα νοσοκομεία (αντί για μεθαδόνη). Και πολλά-πολλά άλλα που βαριέμαι να τα γράψω τώρα.
Ναι Στελιο ετσι ειναι ειναι πισω η χωρα ,δυστυχως σε πολλα! Δεν ξερω αμα δεν βγαλω ακρη θα το σκεφτω και αυτο .
Τον Αυγουστο γινομαι 31! εχασα τα καλυτερα μου χρονια ! Απο τα 17-18 μου ειμαι σε ενα εφιαλτη αν εξερεσω καποια λιγα χρονια που ειχα ξυπνισει και καποια χρονια περιστασιακης χρησης.
γιωργο ειναι πραγματικα ασχημο που εχασες τα καλυτερα σου χρονια μεσα σ αυτην την κολαση... επικεντρωσου παρ ολα αυτα στο τι μπορεις να κανεις τωρα.. ποτε δεν ειναι αργα... θελει βεβαια πολυ προσπαθεια, δυναμη κ αυτοελεγχο... ψαξ το με καποιο προγραμμα κ ξεκινα... κ οσο για το κλειστο που λες, αν σε βοηθαει επιχειρησε το... στην παρουσα φαση προεχει πανω απ ολα η υγεια σου... καλη δυναμη στην προσπαθεια σου... κανε συνειδητη επιλογη, προσπαθησε να το δεις συνολικα το ολο θεμα τοσα χρονια που εισαι στην χρηση...
ποσο σε εχει κουρασει αυτη η κατασταση... ποσο σε ταλαιπωρει...ποσο σε εχει αλλαξει σαν ανθρωπο... ποσο πολυ θελεις να απαλλαγεις....
(σου γραψα κ στο αλλο σου το θεμα..)
επεσε στα χεριαμου ένα ιατρικο περιοδικο ενός πελατημου.Ειχε ένα αρθρο οπου αναφερετε στους εμβολιασμούς για την απεξαρτηση ουσιων ,αναφερε την ηρωινη,την κοκαινη, τα στεροιδη κ.α. όπως ακομα κι για την νικοτινη!.
Στο πολυσελιδο αρθρο αναφερε ότι υπαρχει εμβολιο το οποιο γινετε σε 3 φασεις ανα 1-2 μηνες, οπου ταυτόχρονα τις μερες αυτές θα υπαρχει κι παρακολουθηση από καποιον γιατρο κι καποια φαρμακα. Η ουσια ηταν ότι υπαρχει εμβολιο οπου μπαινει στον εγκεφαλο κι επιρεαζει τους αδενες κι γενικ τα σημεια του εγκεφαλου που γεννιετε η αναγκη για χρηση ουσιων, επειδή δεν το εχω μαζιμου το περιοδικο ,δεν μπορω να αναφερω ακριβως τον τροπο που γινετε, παντος μου εκανε μεγαλη εντυπωση πως μπορει να υπαρχει ουσια οπου να ρυθμιζει το τι θελει καποιος !!! η το να σε κανει να μην εχεις ορεξη για την συγκεκριμενη ουσια!! δεν είναι ανταγωνιστης οπιούχων το εμβολιο ουτε μπαινει στους οπιούχους υποδοχείς του εγκεφαλου όπως δλδη η ναλαξωνη η η ναλτραξινη, αυτό το εμβολιο επεμβαινει στην συνηδηση !! στα συναισθηματα του εξαρτημενου με σκοπο να τον κανει να μην το εχει αναγκη!! ακομα κι μετα από τις μερες που υπαρχει η αναγκη για αυτην για την ηρωινη! δλδη μετα το συνδρομο στέρησης!
μου εκανε μεγαλη εντυπωση που εχει φτασει η ιατρικη! να μπορει να κουμανταρει κι την σκεψη μας δλδη!! στο αρθρο αναφερε ότι υπαρχει αυτό εδώ κι 2 δεκαετιες αλλα λογο του ότι η μεγαλητερη αγορα η Η.Π.Α πλεον εχει αρκετες οιουχες ουσιες που εχουν αρρωστησει οι ανθρωποι δεν το προχωρησαν τοσο ,αφου το εμβολιο είναι μονο για την ηρωινη!όχι για κοδεινη κ.α. άλλες ουσιες! μαλιστα εγραφε ότι υπαρχουν παρα πολύ καλα αποτελλεσματα!
σε αντιθεση με το εμβολιο για την ηρωινη της κοκαινης δεν είναι τοσο καλα τα ποσωστα επιτυχιας! οπου είναι μια φορα ο εμβολιασμος, το ιδιο κι για την νικοτινη τον απλο καπνο το τσιγαρο δλδη! υπαρχει εμβολιο κι για αυτην την εξαρτηση όμως για πολλους λογους δεν εχει προχωρησει!
στο αρθρο αναφερε ότι οι λογοι που δεν εχουν γινει γνωστα τα εμβολια αυτά είναι λογοι εμπορικοι αλλα κι πρακτικοι! δλδη για να κανεις τα εμβολιο π.χ. για την ηρωινη θα πρεπει ο ασθενης να παρακολουθηση για καποιο καιρο μια συγκεκρημενη διατροφή αλλα κι φαρμακευτικη αγωγη! τελος αναφερε ότι δεν εχουν βρεθει κακες παρενέργειες σε οσους εχουν κανει την θεραπεια αυτην, μοναχα σε φασεις οπου ο ασθενης εκριβε καποια προβλήματα στο ιατρικο ιστορικοτου!
προσωπικα θα το εκανα, καποιος γνωστοςμου το εχει κανει στον πειραια, όμως τα αποτελλεσματα δεν ηταν καλα! βεβαια δεν μπορω να κατηγοησω την θεραπεια αφου ο γνωστοςμου την παρατησε στην μεση! το ποσο ηταν γυρο στα 300 ευρο χορια τα φαρμακα.
γνωριζει κανενας σας κατι σχετικο? εχετε ξανα ακουσει για εμβολιο που να παρεμβαινει στην σκεψη????????
βρηκα ξανα το αρθρο, συγκεκρημενα για το εμβολιο της ηρωινης αναφερει οτι επεμβαινει στο νευρικο συστημα μεσο ηλεκτρικου οξεους με αλβουμινη βοειου ορου! - δεν γραφω οπως τα λεει γτ. δε θα παρουμε χαμπαρι τπτα χιχι- παντος λεει οτι παρεμβαινει μεσω του κεντρικου νευρικου συστηματος δεσμευει τοην μορφινη στον οργανισμο παραφωντας αντισοματα προς αυτην! αποτελεσμα να μην την θελει πλεον ο ασθενης! αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που αναφερει πως προκαλει συμπεριφορικες βελτιωσεις στον ασθενη! δλδη αλλαζει την σκεψη!! για αυτο τον λογο μαλον δεν ειναι αναγνορισμενο απο το κρατος.
ετσι λοιπον βρηκα καποιον γιατρο που δουλευει αυτο το εμβολιο, μετα τις γιορτες θα τον επισκεφτω, αυτο που με αγχωνει ειναι οτι ζητα καποιες υπευθηνες δηλωσεις οπως κι καποιον μαρτυρα !ολα αυτα για να απαλαγουν μαλον απο καποια συνεπεια! ευχομαι να μην ειναι μπαρουφες , οπως υπαρχουν κι εχουν εκμεταλευτει αρκετοων ανθρωπων την αναγκη τους κι την θεληση τους για να απαλαγουν απο την ασθενεια του εθισμου.
αν γνωριζει κανεις κατι σχετικο ας μου πει ,ευχαρηστω κι καλες γιορτες
Το εμβολιο ειναι ακομα στην πολυ αρχη της χρησης του, και οπως σε ολες αυτες τις περιπτωσεις,ειτε δεν γνωριζουν ακομη τις συνεπειες, ειτε τις κρυβουν για ευνοητους λογους. Ειχε θεαματικα αποτελεσματα σε αρουραιους και ποντικια. Εν ολιγοις, το εμβολιο δημιουργει αντισωματα στον οργανισμο,τα οποια εμποδιζουν την ηρωινη κ τις υπολοιπες ψυχοτροπες ουσιες να δρασουν. Που σημαινει οτι οταν εσυ θα παιρνεις τη δοση σου, δε θα νιωθεις τιποτα. Σαν να μην την πηρες. Και ετσι , σταδιακα θα χασεις το ενδιαφερον σου, θα δεις οτι ειτε το κανεις ειτε οχι δεν εχεις αποτελεσμα. Δεν ακουσα πουθενα οτι επηεαζει τη σκεψη,δηλαδη οτι σε κανει να μην θες να κανεις χρηση. Εκτος αν μιλαμε για διαφορετικο εμβολιο. Παντως δε νομιζω να βγηκε και δευτερο σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα,μαλλον για το ιδιο λεμε...
Αν θες τη γνωμη μου, ειναι λιγο επικινδυνο. Μιλαμε για εμβολιο που αρχισε να δοκιμαζεται πριν 3-4 χρονια σε ποντικια, και η χορηγηση σε ανθρωπους γινεται εδω και κανα χρονο, αλλα λιγες χωρες το εχουν εγκρινει. Το γεγονος οτι απαιτουνται υπογραφες,υπευθυνες δηλωσεις και μαρτυρες ειναι σαν να σου λεει ''θα εισαι ενα απο τα πειραματοζωα μας, και υπογραφεις για να μην μου ζητησουν ευθυνες οταν πεθανεις η αρρωστησεις σοβαρα''. Επισης, στους ανθρωπους που δοκιμαστηκε ειχε αποτελεσματα μονο σε συνδυασμο με ψυχολογικη υποστηριξη κ ψυχοθεραπεια για ενα αλφα χρονικο διαστημα. Γιατι το εμβολιο δεν αντιμετωπιζει το προβλημα ριζικα... Απλως εμποδιζει τις τοξικες ουσιες να επιδρουν πανω σου. Δεν σε πειθουν οτι δεν τις χρειαζεσαι!
χρονια πολλα
για άλλο πραγμα μηλαμε, εσυ αναφερεσε σε εμβολια που εχουν μεσα"ανταγονηστες" δλδη κατι η σαν την ναλτραξονη(ασπιδα) μια ουσια οπου μπαινει στους οποιοιδες αδενες κι δεν αφηνει καμια ουσια με οποιο να μπαινει μεσα, αρα δεν παιζει"μαστουρα" το συγκεκρημενο υπαρχει πολλα χρονια , ειτε σε χαπι ειτε σε καψουλα που γινετε μόσχευμα μεσα στο σωμασου κι κραταει για κανα εξαμηνο.στην ελλαδιτσα μας αυτό υπαρχει αρκετα χρονια, μαλιστα υπαρχει κι μια κλινικη αρκετα κονταμου- για αυτό κι την αναφερω- ο αγιος νικολας, οπου σου κανουν πρωτα ταχεια αποτοξινωση λογο του ότι ποναει πολύ!! αν το παρεις το χαπι για π.χ. αμεα ,δλδη χωρις να εχουν φυγει από το σωμα σου οι ουσιες παθαινεις "ντερντι" οσες χαρμάνες θα εβγαζες σε 5-6 μερες τις βγαζεις σε 10 ωρες μαζεμένες!!
επισης υπαρχει κι η ναλαξονη, είναι η ενεση που κανουν συνηθως στα ασθενοφόρα σε περιστατικα υπερβολικης δωσης! κι αυτό ποναει αλλα όχι πολύ, πιο πολύ παθαινεις κριση πανικου!! παντος εμενα με ειχε κανει να νιωθω σαν να μου ρουφαει το μυαλο μια σκουπα με τουρμπίνες! από εκει που εισαι σε απολυτη ηρεμια, που δεν επικοινωνεις με το περιβαλον ξαφνου με το που σου βαρεςσουν την ενεση ερχεσαι στον"κοσμο παλυ τουτον"! αυτή η ουσια υπαρχει κι στην βουπρομορφινη που χοριγει πλεον ο ΟΚΑΝΑ.
ετσι λοιπον αναφέρομαι σε άλλο εμβολιο εγω, αυτό το αρθεο που διαβασα κι ο γιατρος που αναφερθηκα εδώ στην αθηνα, κανουν αυτό το εμβολιο κι δεν αναφερουν ότι δεν νιώθεις αν κανεις υποτροπη, απεναντίας το ατομο που γνωριζω εγω πινει -δυστυχως για τον ανθρωπο- πινει πλεον κανονικα παλυ, σαν πριν αρα δεν εχει καποια παρομοια ουσια, κατι άλλο παιζει κι θα το ψαξω αρκετα πριν το κανω! εξαλου θελω κι λιγες μερες ακομα μεχρι να μαζεψω τα λεφτα!
οσο για τα πειραματα που αναφέρεις δυστυχως εχεις δικιο., αλλα αν το σκεφτεις σχεδόν ολες οι μεγαλες ιατρικες ανακαληψεις καπως ετσι δεν εγιναν? εξαλου εχω ξανα συμετασχει σε πειραμα, ειχα δεχτει για μια νεα ουσια, οπου είναι σαν υποκαταστατο, είναι μια ουσια πολύ φιλικη στον οργανισμο, την παραγουν οι εγκυες γιναικες τις τελευταιες μερες του τοκετου τους! αυτή η ουσια δεν είναι τοξικη όπως όλα τα υποκατάστατα -συναγωνηστες- οποιουχων, αλλα θελει πολύ καιρο για να ερθει στην αγορα!
μπα,οχι,το εμβολιο στο οποιο αναφερομαι εγω δεν χρησιμοποιειται χρονια... Συγκεκριμενα, περυσι τον Μαϊο αρχισε να χορηγειται σε ανθρωπους παρανομα, χωρις να εχει εγκριθει απο τις εθνικες φαρμακευτικες εταιρειες. Ενα δικο μου ατομο το δοκιμασε, στο εξωτερικο, γιατι δεν ειχε εγκριθει στην ελλαδα. Τωρα δεν ξερω αν χρησιμοποιειται νομιμα.
του εστειλα μηνυμα κ περιμενω να μου πει καμια λεπτομερεια κ να μου στειλει κανενα λινκ,γιατι εγω δεν ξερω πολλα κ δε θελω να σε ενημερωσω λαθος!!!
μεχρι 11-12 το βραδυ θα μου εχει απαντησει,οποτε περιμενε πμ μου!!! αν δεις οτι παει 1 και δεν εχω στειλει, στειλε μου, υπαρχει μια μικρηηηηη πιθανοτητα να ξεχαστω. :p
Δεν "τρεχει,," , με την ησυχιασου, εξαλου ακομα δεν εχω μαζεψει τα λεφτα που χρειαζετε ¨)¨), κι θα είναι πολλα! μαλον ¨(.
στειλε το μηνυμα οπωτες μπορέσεις, σορρυ μην σε αγχωνω! θα στο θυμησω αυριο αν είναι .
ααα! από ότι ειδα -σορρυ κιολας- ειχες καποιο θεμα με το αλκοολ ε? ,τωτες θα ξερεις ότι η "ασπιδα"(ναλτραξονη) είναι φαρμακο που το χωριγουν κι για το αλκοολ, σαν ασπιδα, απλα στον αλκολισμο δεν είναι τα ποσωστα του τα ιδια, είναι πιο λιγα, όπως κι η ασπιδα δεν είναι τοσο δυναμικη όπως στα αλλα, δλδη δεν σε προστατευει τοσο πολύ από το αλκοολ.
τελος θυμαμαι κατι που μου ειχε κανει εντυπωση είναι το εξης, κάθε ουσια για να φυγει από τον οργανισμο μας θελει καποιες μερες,βεβαια είναι σχετικα κι με την υγεια του κάθε ένα, με την ηλικια κι με την ποσωτητα. όμως θυμαμαι ότι αν ηθελε η ηρωινη γυρο στις 4-5 μερες το αλκοολ ηθελε μονο μια μερα!!!!!!1 δλδη είναι πολύ πιο τοξικο από την ηρωινη!! θελω να πω ότι οσο πιο ξενη είναι μια ουσια προς τον οργανισμο μας τοσο πιο γρηγορα την διωχνει το σωμα μας, για παραδηγμα το χασις θελει βδομάδες για να φυγει από τον οργανισμο μας, η κοκα θελει 2 μερες!!!!
οχι κανενα προβλημα, δεν με αγχωνεις!! αν μου απαντησει σημερα, θα σου στειλω σημερα!! :)
ναι ειχα θεμα με το αλκοολ,αλλα δεν το ηξερα αυτο που μου λες για την ναλτραξονη γιατι δεν ειχα ψαχτει καθολου προς αυτη την κατευθυνση. Το ποτο το εκοψα ξαφνικα, μεσα σε μια μερα... Οποτε δε χρειαστηκε να δοκιμασω κατι αλλο,ευτυχως...!
" ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ????""""
καλα πως?? δλδη χωρις να πας σε καποιον γιατρο?? χωρις να μπεις σε κλινικη?? χωρις φαρμακα?? χωρις καποια βοηθεια ???
γτ.??? γιατι ?ζηλευω!! εδώ παλευουμε χρονια! κλινικες, γιατρους, φαρμακα, συνεδριες, εκκλησειες, μεχρι κι με νοσοκομα εκανα σχεση μπας κι μου μεταφερνει το συναισθημα της φροντίδας κι της προστασιας! χιχιχχιχι