το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
ρε συ κοιτα μεχρι και το ψαρι απο πισω του αγκομαχα με αυτα που ακουει λολ!!! :)
aaaxaxaxaxa τώρα το πρόσεξα, κι αυτό μέσα στο καλλιτεχνικό κόλπο λολ
ή μήπως ετοιμάζεται να τον φάει !:D
Μερικές παρατηρήσεις.
BD, δε θα γνώριζα την ύπαρξή του καν, άσε πια για τις απόψεις του αν δεν ανέβαζες το βίντεο.
Άρα...μου τις γνωστοποίησες, τους έδωσες χώρο ύπαρξης και την ευκαιρία να αναπτυχθεί κάποια διαδραστικότητα μεταξύ των απόψεων και της σκέψης και του συναισθήματός μου, έτσι δεν είναι?
Πάμε στο επόμενο. Δημόσια τα είπε, δημόσια έβαλες το βίντεο. Το μέσο άλλαξε μόνο.
Τρίτον. Γιατί θα έπρεπε λέει εγώ τώρα να προβληματιστώ σοβαρά? Για να παίξει μέσα μου ταμπούρλο ένας κοινωνικός μύθος όπως αυτός του αδύναμου φύλου?
Η πηγή της πληροφόρησης? Ο ίδιος χρήστης έχει στο κανάλι του μαζί με αυτό το βίντεο και ένα για την άφιξη του "αγίου φωτός" στην αθήνα.
Σκανάρουμε λιγάκι γύρω γύρω, μια πρόταση κάνω.
Άλλη σημείωση. Πώς μπορώ να αντιδράσω απέναντι σε τέτοιες απόψεις? Δεν έχω επιλογές? Αμέ, έχω.
Αν οργιστώ κι αρχίσω τα @@@@@, τότε έγινε κατορθωτός ο σεξιστικός χαρακτήρας ενός μύθου να με κινεί σε αντίδραση συναισθηματική. Δηλαδή θα έχω εσωτερικεύσει την προπαγάνδα περί των τρομερών και φοβερών πιέσεων των αντρών για εκτόνωση στην οποία τους "σπρώχνει" η τόσο διαφορετική τους φύση. λόλενθ
Αν φοβηθώ τότε πάλι τα έχει καταφέρει, γιατί το κάνω έχω βιώσει σε επίπεδο νοητικό απειλή και μετά ακολουθούν οι αντιδράσεις μου
σε πεδίο φυσιολογίας.
Συμπεράσματα προσωπικά. Δε θέλω να μου κινεί ούτε τα νοητικά ούτε τα συναισθηματικά νήματα ο κάθε τυχαίος.
Επιλεγμένη αντίδραση μέχρι νεωτέρας:
_To my bollocks_
:D
ρειν ο,τι με εξωφρενικευει (δικια μ λεξη) θελω να το μοιραζομαι με σας :)
Σε κάποιες ανατολικές χώρες τιμωρείται η γυναίκα που βιάζεται και όχι ο/οι βιαστές.
Στην Αμερική πολλές γυναίκες προπονούνται έτσι ώστε να υποκινήσουν βιασμούς και να τσεπώσουν έτσι τα λεφτά της μήνυσης/ αποζιμίωσης.
Στην Ελλάδα πάντως έχουμε πολύ χαμηλό ποσοστό βιασμών (2.0 ανά 100.000) http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics, στα Αραβικά Εμιράτα ακόμα πιο χαμηλό 0.6 ενώ στην Αμερική αντίθετα 29.3 μέσα στο 2008!
Think again
ινσεκτ ναι το ξερω οτι τις λιθοβολουν. ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΙΣΧΡΟ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΕΙ και να τους κοπει απ την ριζα.... (το χερι)
Μάλλον επειδή δεν πάτησε ο Χριστός εκεί να τους πεί "αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτο"..! έτσι για να το δούμε και λίγο χιουμοριστικά
Να σου πω όμως η παιδεραστία δεν είναι ακόμα χειρότερη; Σε κάτι Ταιβάν έχω ακούσει πως έρχονται τα παιδάκια και σου ζητάνε χρήμα για να κάνεις σεξ μαζί τους.
Δεν είναι δηλαδή και τόσο χάλια η κοινωνία στην Ελλάδα σε αυτό το κομμάτι αν και κάθε τρείς και λίγο διαβάζω για παιδεραστές που τους πιάνει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Που σημαίνει ότι είναι και βλαμμένος όταν σ' αυτή την ηλικία λέει τέτοιες μαλακίες για να τραβήξει την προσοχή.
Αλλά, δεν εντυπωσιάζομαι. Είναι πολύ συνηθισμένο στο καλλιτεχνικό κύκλωμα.
Τυχαίνει να γνωρίζω και να συναναστρέφομαι πολλούς πετυχημένους καλλιτέχνες.
Ένα μεγάλο -για να μην πω το μεγαλύτερο ποσοστό - είναι αλκοολικοί και ναρκομανείς μαλάκες, που επειδή έχουν συνηθίσει να τους θαυμάζουν και να τους κολακεύουν για το ταλέντο τους, νομίζουν ότι αυτό τους κάνει και σπουδαίους ανθρώπους και ότι όλα τους επιτρρέπονται. Όσο για την υποτιθέμενη ευαισθησία τους, αρχίζει και τελειώνει στο τομάρι τους.
Έχω διαπιστώσει ότι συχνά το έργο του καλλιτέχνη ελάχιστη σχέση έχει με τον χαρακτήρα του ή έστω, με αυτό που εμείς φανταζόμαστε ότι είναι σαν άνθρωπος.
ναι το ανεφερα στο ποστ αρχικα οτι σκεφτικα πως μπορει να θελει να τραβηξει την προσοχη. ομως θα πρεπε 1α να σκεφτει οτι καλητερα να μασας παρα να μιλας γιατι μεσα στο κοινο σου ισως ειναι και πολλοι ΜΑΛΑΚΕΣ που θα σκεφτουν ''αααα καλα τα λεει! θα βγω παγανια αποψε''