όμως νιώθω πίκρα κ θυμό απο αυτήν την κοπέλα γιατί εκείνη με έβαλε σε ολη τη διαδικασία να με φέρει κοντά της με την στενή παρέα που με έκανε και όταν τελικά ηρθα κοντά της, εκείνη τότε μου την είπε και απο πάνω και έκανε σαν ποτέ να μην με είχε προσεγγίσει...αυτήν την υποκρισία δεν μπορώ..το να με ηθελε τοτε και μετά νατης περασε οκ, δεν μ επειράζει...αλλά αυτό που με πείραξε είναι ότι έκανε σαν να μην ξέρει τιποτε, σαν να ήταν ένα άλλο άτομο τότε που μου είπε κ έκανε τοσα, και μάλιστα τωρα να εδώ και ενα μηνα να μην μου μιλάει κ καθολου...αυτό με θυμώνει..δηλαδή βγήκα εγώ μόνο να θελω κατι μαζι της...στην τελική μπορούσε να μου λεει κ ενα γεια ετσι?λες και τσακωθήκαμε κιόλας..τί ναπω..κάποιοι ανθρωποι ξερουν να βγαίνουν κ από πάνω στο τέλος αθώοι..και σίγουρα πλέον δεν της λέω ποτέ αυτό που ενιωσα γ εκείνη εννοείται,γιατι τελικά απτη τωρινή της συμπεριφορά νομίζω πως απλά με κοροιδευε...αλλιώς έστω ένα γεια θα μου λεγε τώρα..ψεύτρα και κακιά γιατί μου έκανε πολλά για να με προσεγγίσει και τελικά να μην μου λεει ουτε γεια τωρα?λες κ ειμαι καμια τελευταία?την απεχθανομαι..ευχομαι να μην την δω πουθενα μπροστα μου, μου φερνει αηδια.