Φίλε perp,Quote:
Originally posted by perpatontas..
όχι αν κοιτούσες την πάρτη σου θα την είχες κάνει για άλλες πολιτείες!!! Πάντως εγώ θυμάμαι (γιατί είχα παρακολουθήσει το θρεντ από την αρχή, ότι είσαι αισιόδοξος άνθρωπος...αυτό μμου βγάζεις εμένα.. Από τη μικρή άποψη που έχω σχηματίσει για το θέμα είναι ότι μάλλον το πρόβλημα ξεκινά από εκείνη, παντα δηλαδή ξεκινά από εμάς και το πώς διαχειριζόμαστε καταστάσεις. Δεν θέλω να ρωτήσω λεπτομέρειες για να δω λίγο καλύτερα, όποτε νιώσεις εσύ καλά πες μας και κάτι παραπάνω.
(μαρκάρω με bold και σχολιάζω)
Ακόμα και αισιόδοξα άτομα λυγάν σε τέτοιες κατστάσεις που περνά αλλά ξέρεις γεμίζουνε και μόνο που ακούνε (διαβάζουν) και θυμούνται ότι η αισιοδοξία έχει να δώσει και η απαισιοδοξία έχει να πάρει. Ο δε ρεαλισμός καλός είναι αλλά δεν φτάνει μόνος του. Αν με αυτοχαρακτήριζα θα με έλεγα πάντως πιο ρεαλιστή παρά αισιόδοξο.
Το προβλήματα στο γάμο μας είναι κοινό σε πολούς γάμους. ΕΛΕΙΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, focus στον ευατούλη του ο καθένας και καθημερινή ρουτίνα. Δεν κατηγορώ την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο από ότι εμένα. Παλιότερα την κατηγορούσα περισσότερο αλλά τώρα έχω αποδεχθεί και το εξίσου μεγάλο δικό μου μερίδιο.
Όμως το πρόβλημα που βιώνουμε τώρα έχει να κάνει με την κατάθλιψη που περνάμε (μαζί το περνάμε, η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου το ζεί και εγώ και ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου δεχόμαστε τα aftershocks ενός τέτοιου σεισμού). Και αντιδράμε όπως μπορούμε. Και οι τρείς μας.