Originally Posted by
change
κα8ως ξυπνησα πριν λιγο συνεχιζω:P
νομιζω οτι για να απαλλαχ8εις λιγο απο αυτον τν εφιαλτη και να νιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου πρεπει να ελευ8ερωσεις το βραχιολακι απο τ χαρτακια..και εγω τις εβγαλα τις φωτο γτ τελικα μονο κακο μ εκαναν :S
μ αρεσε παααρα πολυ κατι π ειπε μια κοπελα εδω..ακου το σωμα σου.!
εγω παλια για 3 χρονια νομιζω περιπου ειχα τραγικο κολημα με το χρωμα μου..η8ελα να ειμαι ασπρη στο προσωπο
ξες μαυρο μαλλι, ασπρο προσωπο, κοκκινο κραγιον..ακομα και τωρα μ ακουγεται ΥΠΕΡΟΧΟ <3 (vintage κ ετσι)
αλλα μετα επα8α κατι μ την μεση μ και εμεινα στο κρεβατι για μια εβδομαδα οποτε καταλαβα ποσα πολλα εχασα τοσο καιρο π δεν εβγαινα στον ηλιο που ολο το καλοκαιρι ημουν 8αλασσα..
& εμενα οποιον και να ρωτησω απο φιλους μ λενε αντε καλε που εβαλες κιλα (εχω βαλει 20)
το ξερω οτι λενε ψεματα αλλα με εκνευριζει γιατι νιω8ω οτι δεν τους νοιαζει στην ουσια..εγω λεω παντα την αλη8εια εκτος απο καποιους π δεν μ νοιαζει η ξερω οτι εχουν 8εμα με το σωμα τους αλλα και παλι δεν ειναι φιλοι μ..
χ8ες ενιωσα τοσο ομορφα που ενιω8α οτι ειμαι στον παραδεισο.ειχαμε δει 2 μαυρους στον δρομο και μας ειπαν να μας κανουν βραχιολακια και εγω ειπα οχι(ενας μαυρος με ειχε κλεψει παλια κ δν η8ελα κ ολλας αλλα μ ειχε μεινει) και τεσπα εκανε το αγορι μ και μας ειπε οτι ειχε γενε8λια ο ενας.μετα τους ειδαμε σε ενα internet cafe να κοιματε ο ενας και αυτος που ειχε γενε8λια ηταν στον υπολογιστη.πηγαμε του πηραμε φαγητο και νερο και τους τα πηγαμε.του ειπαμε και χρονια πλ και του τα δωσαμε.τελικα εκανα βραχιολακι.δεν εχω νιωσει πιο ομορφα στην ζωη μ..ενιω8α οτι εγινα σε κατι επιτελους χρησιμη και οτι εχω τον πιο ομορφο αν8ρωπο στον κοσμο διπλα μ..μηπως τελικα το νοημα της ζωης συνδεεται με το να μοιραζεσαι? (πλ φυλοσοφικο :P)