Originally Posted by
theofanis
σήμερα την πηρα τηλεφωνο και μετα απο λιγο πιεσει πηγα και την βρηκα στην θαλασσα μετα απο 20 μέρες που ειχαμε να βρεθουμε κ καναμε μπανιο ηταν με τον αδερφο της και την κοπελα του ...
apo otoi xero me afton den χωρισε απλος αυτος εφυγε για διακοπες 15 μερες ... στην αρχη ηταν λιγο απομακρη μετα με αφησε να την βαλω αντηλιακό κ την ειπα να μπούμε για μπανιο στην αρχη αρνηθηκε μετα ηρθε μεσα στη θαλασσα....μου ειπε πως να μην αρχισω να την ζαλιζω στα τηλ κ σημερα βρεθηκαμε τώρα μπορεί να ξαναβγουμε μετα απο 1 μηνα δεν μπορω να καταλαβω την συμπεριφορά της ....κ κατι αλλο τα email που την έστειλα μπηκα σημερα και ειδα ολα τα διαβάζει κ τα σβηνει ενω τα δικα μου τα τα διαβάζει και τα κραταει ....δεν ξερω πως να το χειριστώ ????? αν πραγματικα οπος λεει εγω προχωραω στη ζωη μου προχώρα κι εσυ θα σικονε τα τηλ. και θα εβγενε μαζι μου ...πανε 3 μηνες τωρα που έχουν γίνει τοσα .....δεν μπορο πλεον να καταλαβο τη θελει ????(πως να το χειριστώ να μου δωσει λιγο σημασια κ να με ξαναερωτευτει ,να με θαυμασει παλι οπως παλια κ να ξεκολλήσει απο τον παππου ?)