Ρε συ καροτο,δεν ξερω για ποιο λογο,αλλα ειλικρινα,σε παω πολυ ρε!Δεν εχω διαβασει πολλα απο σενα.Αυτο εδω το θεμα σου και διαφορα σκορπια ποστ σου.Και ο πυθαγορας προς τα εκει οδευει.Μ αρεσε η συνομιλια σας. ;ρ
Φιλαρακο,κανε κατι ρε συ.Γιατι καθεσαι και τα τραβας ολα αυτα? Πραγματικα.
Ξερεις οτι αν ξαναξεκινησεις την αγωγη χρειαζεται μια περιοδος προσαρμογης.Δεν θα σου περασουν ολα με τη μια.Αλλα αξιζει να την ξαναπερασεις για να συνελθεις λιγο και παλι.Και μετα να κανεις κι αλλα πραγματα παραλληλα.Να μην στηριχτεις μοναχα στα φαρμακα.Απλως αυτα θα σε βοηθησουν στη μειωση αυτων των συμπτωματων ωστε να προχωρησεις σε αλλες πρακτικες.
Πραγματικα μην αφηνεις ετσι τον εαυτο σου ρε συ.Δεν παιζουν κατα τη γνωμη μου ουτε εξωγηινοι ουτε συνομωσιες εναντιον σου.Κι αυτο με το αγγιγμα απο "αορατο ανθρωπο" το νιωθω κι εγω κι ολοι πιστευω καποιες φορες.Δεν το παρερμηνευουμε ομως τοσο.Λογο της φασης σου τωρα, δινεις σε ολα (πολλα εκ των οποιων μαλλον φυσιολογικα πραγματα)μια υπερβολικη και φανταστικη διασταση.
Αυτο με την καρδια ας πουμε που λες το χω παθει κι εγω.Πολλες φορες δεν μπορω να βρω τους χτυπους μου.Δεν θεωρω οτι ειμαι νεκρη ομως.Απλως δεν βρισκω εκεινες τις στιγμες το καταλληλο σημειο.
Ξερω οτι τωρα στη φαση σου θα ειναι δυσκολο κ βαρετο να διαβαζεις τοσα λογια κι ισως σε μπερδευουν(εδω μπερδευουν εμενα που τα γραφω! ;ρ ). Σορρι για αυτο.
Μην αφηνεσαι φιλε! κανε κατι! παρ τα πανω σου.αντε!