Αμάν βρε όλοι με τα κιλά σας! Εμένα δεν με απασχόλησε ποτέ. Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι! :)
Printable View
Αμάν βρε όλοι με τα κιλά σας! Εμένα δεν με απασχόλησε ποτέ. Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι! :)
Θα σε απασχολουσε αν δεν εβρησκες ρουχα φυσιολογικα,αν δεν μπορουσες να σκυψεις να δεσεις τα κορδονια σου,αν ειχες καουρες,αν υδρωνες αν κουραζοσουν ευκολα κλπ.
Εγω δεν κανω διαιτα ακρυβως απλα τροω λιγοτερο και εκοψα τηγανιτα,γλυκα και λιπαρα.:P
Έχεις σοβαρό πρόβλημα δηλαδή; Αν είχα πραγματικό πρόβλημα σίγουρα θα με απασχολούσε. Απλά παρατηρώ ότι τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα, τζάμπα σκάνε.
Eγω εχω ναι ειμαι 86 κιλα και εχασα κιολας.
Ξεκινα γυμναστικη .... ειναι χειροτερο να εισαι αδυνατη και πλαδαρη ( δικια μου γνωμη) απο το να εισαι ευτραφης και "σφιχτη"( κροκος αυγου!)
Ξεκινησα αν και θα μαρεσε να ειμαι λεπτη και πλαδαρη γιατι οσο να ναι τα μαζευεις απο εδω και απο εκει.
Και εμεις την κοιλια μας την ρουφαμε( Δεν το ειπα εγω ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ!) αλλα ελα που καποτε θελουμε να μιλησουμε!!!
ΛΟλ τι λες καλε?Ρουφα ρουφα μπορει να παθεις ελκος.:P
Γνωριζουν οι αντρες της παρεας! εσυ να μην ξερεις ! δεν κανει ειναι κακοοο!!! :D
Εμενα μου κανεις για παλιος στο φορουμ.Εισαι 100% αντρας?
1.71 περιπου.